Merhaba biliyorum aranızda giymişsin etmişsin bize ne soruyorsun diyenler olacktır ama çok merak ediyorum sizce gelinliğim nasıl eleştirilere açığım düğünden beridir kafama çok takılıyor yaka kısmı hakkın da ne yprum yapardınız???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzelsin maşallah Allah mesut etsin. Kapali olmasini mi istemiyordun neden begenmedin?
Beğenmiş almış giymişsiniz hiç kafanıza takmayın artık. Millet neler yakıştırıyor giyiniyor. Resime göre güzel duruyor,çok kötü diyemem. Ama ne gelinlikler gördük kirli,hatalı dikim, hatalı giydirme...
Haklısınızz..Bunu kafamdan bir türlü atamıyorum çevremde birileri sürekli eleştiriyor ama ben bunu beğendim ilk deneyişte..
kendi adıma konuşayım. ben hiç beyaz gelinlik giymek istemedim. hayalim hep simsiyah bir gelinlikti. ama fazla marjinal olduğu için olmayacağını da biliyordum. krem rengi şampanya tarzı bir gelinlik yaptırdım. yine kimse beğenmedi. 2. evlilik mi bu genelde dullar giyer böyle renk gelinlik giyen denyocan bile çıktı. hiç takmadım. paşa paşa giydim gelinliğimi. hayalimdeki gelinlikti. gayette severek giydim. sen beğendiysen gerisini takma.
ps: o denyocanıda düğüne çağırmadım
ya ben çok beğendim ama dediler yakası çok kapalı niye böyle tercih ettin diye gözümden çıkardılar..Bende soğudum artık buraya yazma gereği duydum
Teşekkür ederimTahta gibi göğüslerime straplez gelinlik giyerken keşke biride beni uyarmış olsaydı))
Sizinkini sevdim ben ama.
Aynen öyleMilletin ağzını kapatamazsın dost var düşman var .Allah mutlu etsin beğenmiş almışsin.Kendine güvenin olsun. Millete konuşmaya konu lazım.İnan senin mutlu olmanı çekemeyenler bu kişiler. SENİ SEVENLER konusunu bile etmez
Açık olsa lâf etseler tamamda kapalı olması insanları neden rahatsız etmiş ne alakaya ben çok beğendim ama dediler yakası çok kapalı niye böyle tercih ettin diye gözümden çıkardılar..Bende soğudum artık buraya yazma gereği duydum
Açık olsa lâf etseler tamamda kapalı olması insanları neden rahatsız etmiş ne alaka
Isteyen açık giyer isteyen kapali. Kimsenin kimseye laf etme hakkida haddide olmamali..Açık olsa lâf etseler tamamda kapalı olması insanları neden rahatsız etmiş ne alaka
Tabikide aynı fikirdeyim ama bazı insanlar çok muhafazakar olur hanı gözlerine batar açıktı diye ama kapalı olmasının nesi yanlış anlamadimIsteyen açık giyer isteyen kapali. Kimsenin kimseye laf etme hakkida haddide olmamali..