• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinliğim için aldıklarım:)

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
bugun nişanlımla gelinlik için çamasırlarımı aldık ve son provamızı oldukkk...
gelin jartiyer takımım;
$pr_01_104_max.jpg
bu jartiyer corabınıda yedek aldım;

$Photo-0006.jpg
buda kına gecesini bahane ederek aldıgımız bustiyerli takımım;

$Photo-0005.jpg

$Le-jardin-cok-ozel-fantezi-ic-giyim__36989565_0.jpg

güle güle giy canim..

ama jartiyer sart mi gelinligin altina onu merak ediyorum ben..

tabi özel bir gün oldugu icin en özelinden gelini giydirmek lazim da..

daralirmiyim diye düsünüyorum acikcasi :9:

meliiscim ben aldım giymeyi sevdiğimden belkide giymem benim gelinliğim balenli ama her halukarda aldım:68:

sevgili MATMAZEL87 evlilik hazırlığın boyunca senin beğenilerini,paylaşımlarını yakından takip etmekteyim.çoğu insan detaylara girmekten çekinir.ama sen büyük bir istek ve cesaretle ince ince herşeyi düşünüyorsun.yine harika seçimler olmuş,hep güzellikler seninle olsun.

sevgili MATMAZEL87 evlilik hazırlığın boyunca senin beğenilerini,paylaşımlarını yakından takip etmekteyim.çoğu insan detaylara girmekten çekinir.ama sen büyük bir istek ve cesaretle ince ince herşeyi düşünüyorsun.yine harika seçimler olmuş,hep güzellikler seninle olsun.

mikelaze güzel dileklerin:71: için cok teşekkür ederim canım sana...:69:normaldede hep küçük detaylar bile benim için önemli olmuştur.:26:bütün paylaşımlarımı da heyecabla hemen paylaşmak mutlu ediyor beni:69:

cok guzelmis gule gule giy. Bende istiyorum boyle suslu giymeyi ama ama ben giyersem ustumu cikaramam utanirim diye napicaigmi bilmiyorum :17:

Back