Gelinlerinin dedikodusunu yapan kv !!!

Evlendikten sonra annem değişti bana karşı son derece anayışlı biri oldu , demekki o zamanlar evlenecem stresi içindeydi , elimden geldiğince yapıyorum özellikle bebegım konusunda her konusunda onunu kesiyorum kv nin ama kadın ilkınde kabullenmıyor pes etmiyoeum kabullenene kadar işliyorum bu seferde hıhı tamam olur tarzı bir geçiştirme ile kabullenmıs gibi geliyor . Diğer gelini cocuklarını göstermediği için benden ekstra beklentisi var nasıl olacak bilmiyorum .

Diğer konuna da yorum yapmıştım yavaş yavaş gidip gelmeyi kes diye, görüşme yapabilecek başka hiç bir şeyin yok, benim kv dedikodumu yapmaz ama yüzüme demediği laf yok, eşimle her yolu denedik konuşmayı rica etmeyi hiç bir şey değişmesi hâlâ insanların yanında bana abuk subuk konuşmaya devam etti, en eşimle cevap vermeye karar verdik ağzıma ne gelirse bizde söyleyelim o utansın dedik ve ne oldu biliyor musun ? Biz bir söyledik beş işittik, ben insanların içinde rezul olduğumla kaldım. Böylelerine hiç bir şey işlemez, af edersiniz ama arsızlar, sizde böyle benim gibi düşünceli bir insan olduktan sonra ezer ezer geçer emin olun.. deneyimledim..

Dilerim ki başta kendi kayınvalidem sonra tüm kayınvalideler toplanıp başka gezegene gitsinler

Queenkingg bende sevmiyorum, kesinlikle laf yetiştirmek için oturup düşünmedim. duymazdan geldiğim ses etmediğim oldu hep.
Sadece neden böyle oluyor? diye düşünüp üzüldüğüm zamanlar çoook oldu.
Değişmeyeceğini anladım. Şu an umursamıyorum eşimin de desteğiyle.
bence sende bunu yapmalısın.

bir yerde okudum, kadın eşine, ailesinin yanında çok iyi davranır, bir dediğini iki etmezmiş.
saygısını gösterir, sürekli muhabbet içinde gidip gelirlermiş.
Bir gün kocası demiş ki; bu kadar muhabbetli olmayalım arada kavga edip küselim belki annem sevinir!...
Kadın o an anlamış, aslında doğru zannedip yaptığı, yapmak istediği çoğu şeyin onlara ne kadar zarar verdiğini.

Bunu hikayeyi ben çok yakın zamanda okudum, ve kendi adıma bir ders çıkardım.
Tabii şimdi size gidip eşinizle kavga edin demiyorum.
Sevgiyle kalın

Teyzenizin tavrını da anlamadım ben. Gelmiş size laf etmiş, sonra yok huyunu beğenmedim. Ilginc

Karşımdakinde varsa o kapasite bende de yeri gelince olur tabii ki millet bizi ezsin diye evlendirmiyor herhalde ailemiz bizi oldu başka?
enerjimi başka bir konuda harcıyorum şu an nolur git kaynanana cemkir kara murat haydi

benim yorumum konuyu acanaydi senin yarani acmisim ama muhatap konu sahibi

enerjimi başka bir konuda harcıyorum şu an nolur git kaynanana cemkir kara murat haydi

benim yorumum konuyu acanaydi senin yarani acmisim ama muhatap konu sahibi
Ben konu sahibiyle empati yaptım çemkirilecek bir kaynanam yok git sen çemkir ya da çemkirme ya bön bön bak eziklen falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…