Gelinlerinin dedikodusunu yapan kv !!!

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
1 hafta önce yanına gitmek içimden gelmiyor demiştim . Şimdi ise yüzünü dahi görmeyi içim almıyor .
O kadar sinirliyim ki iki gündür sinirim geçmiyor .
Bir kaç gün önce kendi annem ve kv ile çarşıya çıktık bir kaç mobilyacı gezdik . Küçük bir yerde yaşadığımız için herkes herkes tanır . Gittiğimiz mobilyacı diğer gelinin yanı eltimin annesinin komşusu yani dükkanları onların hemen alt katı . Gittiğimiz o dükkanda diğer gelininden konu açıp ordada ağladı kv ordada onu kötüledi. Yani ne gerek var sen elin adamına oğlunun eşini anlatıyorsun kınatıyorsun anlamıyorum . Ordan çıkıp benim teyzemlere gittik oturmaya . Orda ben mutfakta kuzenıme yardım ederken içerde benden için “ hiç yoklamıyor beni bir işin ucundan tutmuyor , bana bir yiyip içeriz dedi nişanlıyken şimdi ayrı yiyorlar vs vs bir ton şey ve en cok sinirlendiğim , çocuğuda vana göstermeyecek doğurunca demiş . Annem huyunu bildiği için sadece gülmüş geçmiş yorum bile yapmamış . Teyzem tabi biz kadar tanımadığı için bana nasihat falan verdi boyle yapma ın yokla yszık vs o an sinirlenip baskı yapmayın artık daha fazla vs dedim ama kadın dinlemiyor bile hala bize cocugu gostermez diyor bize guvenmıyor diyor , ( o gun sabah arkadasımın dugununden konu açıldı benim doğumumdan iki uc gun once dugunu olacagı için ben gidemiycem bebeğim kırklı olcak ve dikişli olma ihtimalim bile var dedim ) biz güvenmiyor konusu burdan acıldı , bana bırakır gidersin dedi bende yeni doğmus bebeği hiç bir yere bırakamam gitmiycem zaten biz arkadasımla gorustuk bu konuyu dedim . Öyle bir bağırısı varki kadının “” vuuuuhuuuuuuu , yihuuuu diye bağırıp gülüyor aboooo sen daha bebesin bize cocuk bırakazmıss ohoooo diyo ama oyle bir bagırısıı varki sinir krizi geçirmeye az kalmıştı bende .
Teyzemlerde bu konuyu farklı yansıtıp bize gostermeyecek diyince sesimi yükselttim ben size öylemi dedim falan dedim alttan alttan bakıp gülüyor . Teyzemler falan hepsi sonradan biz huyunu hiç sevmedik ayıp valla dedi . Bu arada gittiğimiz o yerdede diğer gelinini kesti . Ben mutfaga gidince beni konusup ben gelince susuyor.
Bu arada bir işin ucundan tutmuyor dediği konuya ayrı sinirlendim cunku cok indim yanına anne bak ben dolaplarımı sildim seninkinide siliyim diye yalvarıyor yaptırmıyor , süpürüyüm diyorum yaptırmıyor . Temizliğe dair ne dediysem benim evim temiz gerek yok dedi bende bie daha demedim . Kendi bilir dedim . Ama evi kesinlikle temiz değil zaten temizlikte yapmaz kayın babama yaptırır . Beş aydır evliyim yemin ederim 3 kez süpürge çalıştı ses duydum . Kesinlikle ev temiz sınıfına gircek bir ev değil . Temizliği sevmeyen bir insan , ben koltuk yuzlerımı yıkayınca ıkı gune bir evı supurup her gun toz alınca kadın sinirleniyor nıye yapıyorsun yapma pis ol diyor . Her neyse konumu daha fazla dağıtmadan,
Ben bu kadın bir kez daha aynısını yaptıgında ağzının payını oyle bır vermek istiyorum ki , ve yapacakta aynı şeyi tekrar . Eşime anlattım kızdı kesinlikle bir daha bir yere gitmiyceksin onunla dedi ve ona açık açık istemediğimi yüzünü görmeye bile tahammül edemediğimi söyledim . Ama daha fazla da üstüne gidemiyor bu konular yüzünden muhattap oldun istemiyorum ailesiyle çünkü biliyorum gitse tartıssa etse kv değil kp üzülcek buna da kıyamıyorum . Ardımdan konustugu her şeyi bir bir yüzüne soyleyıp ayıp değilmi yaptıgın demek istiyorum . Yine gelinini anlatmaya kalktıgında o senin oğlunun karısı ayıp yatıp kalkıp kötülüyorsun o da sizin namusunuz torununlarının annesi , bana anlatma ben daha fazla dinlemek istemiyorum demek istiyorum bütün nefretimi boşaltmak istiyorum ama gel gelelim yapamıyorum çekiniyorum saygımdan bir şey diyemiyorum . Bana lütfen diyebilmem için çekinmemem için bir şeyler söyleyin yol gösterin . İki gündür sinirim geçmiyor hamileyim bebeğimin de etkilenmesinden endişe ediyorum cunku sinirden yiyip içesim bile gelmiyor .
Şimdiden teşekkürler uzun olduğu içinde kusura bakmayın lütfen .

Bu kaynana kıliklilardan heryerde var.Tepkinizi saygı çerçevesinde koyun.Duyduklarınız için çok üzgün olduğunuzu söyleyin.
Bırakın biraz o düşünsün

Şöyle söyleyeyim gelininin dedikosunu yapmayan kaynana ya hiç yoktur ya da çok nadirdir.O yüzden sizin yapacağınız içinizden ne geliyorsa söyleyin tutmayın içinizde üstelik hamileymişsiniz çatır çatır söyleyin sonra önünü alamazsınız.

Yaş 20, 5 aylık evlilik üstüne hamilelik.Evlenmeden önce bir yer içeriz diyen gelin laftan anlamayan kaynana.Hiç mi üzülmüyosunuz kendinize anlamıyorum ki ben.

Sen dilediğini de kaynanan düzelmeyecek.Nasıl laf ederimi değil de nasıl takmazsın onu öğren sen

benim anlamadığım şey şu. sen bu kadının huyunu biliyosun. ilk defa yapmamıştır bunu. annen bile huyunu bildiği için gülüp geçmiş. e ne diye alışverişe çıkıyosun ya da gel dolaplarını sileyim diye yalvarıyosun? hayatına heyecan mı arıyosun, bırak naparsa yapsın sen görüşme.

sen bu kadına car car laf yetiştirmeyi mi düşünüp bizden taktik istiyorsun

kendine acimiyorsun belli bari bebeğine acı

kv nin kumaşı belli

bu kadın ile neden çarşıya çıkıp bir de senin teyzene oturmaya gidiyorsunuz

mesafe iyidir

ama yaşlar küçük galiba

muhtemelen kv de 40 lı yaşlarının başındadır annen de

kv ye anında gerekli şeyi söyle

yanında kimse hakkında konuşturma

Son düzenleme:
bu arada şubat ta annenin eşyalarını almaya sizinle geleceğine dair konuna yaptığım yorumu aşağıya yazayım

"Net olun biz x ile gideceğiz alacağız geleceğiz deyin

Ben de dediğinde sadece hayır deyin

Bir yerde kesin ki huzurunuz olsun"

bunu annen için demişim aynı şey kv için de geçerli ama sen ikisini birden yanına alıp çarşı pazar geziyorsun hala

bu arada bak yaşın da genç hızlı gidiyorsunuz

evlilik bebek vs vs

mesafeni ayarla bebek doğunca daha az üzülmek için mesafeyi şimdiden artır her yere hatta hiçbir yere onları götürme

alışverişe vs kendin yahut eşinle git

Kaynana bu tek derdi gelini olur. Daha 1 haftalık evliyken herkese benim sinsi olduğumu söylüyormuş. Mesafeni koymalısın sık görüşmemelisin. Gerekirse ayda 1 eşin olmadan da görüşme derim ben öyle yapıyorum.

Evlenmeden önce bir yer içeriz demedim hiç , yanlış yazmış olabilirim. Evlilik yaşım ve çocuk sahibi olma isteğim yanlızca kendimin alacağı bir karar olduğundan size bir konuda bir soru sormadığımı hatırlatıp sınırınızın farkında olup saygı duymanızı rica ederim .

Zaten normalde birlikte bir yere gitmiyorum eşim dışında ama o gün annem bi konuda fikrimi almak için rica etti , kaynanam bende geliyim o zaman diyince gelme diyemezdik, önerilerinizi dikkate alıcam ama lütfen artık yaşın erken bebek vs muhabbetinden vazgeçin , eşimle ve evliliğimle skn derece mutluyum , kaynanamın yarattığı sorunlar ile bunları bağdaştırmanızın bir mantığı yok . Zaten bende sizce erkenmi evlendim bebek fikrime ne diyorsunuz diye açmadım konuyu .

Cevap vermeyip de ne yapsın hanımefendi?Ezik gibi sussun mu acaba üstelik hamile yani insaf.
sen bu kadına car car laf yetiştirmeyi mi düşünüp bizden taktik istiyorsun

kendine acimiyorsun belli bari bebeğine acı

Burda bir çok konu altında verilen nasihatlerde değilmi ‘ lafını esirgeme direk söyle ‘ sizden car car laf yetiştirme taktikleri istemiyorum , yaptığı şeyleri ona karşı saygısızlık etmeden dile getirebilmek için öneri istedim “ kendime ve bebeğime acıyacağım bir durum yok ortada , sanmayınki yataklara düştüm kv derdinden . Ezil gibi susamam haksızlığına göz yumamam .

Siz boyle bir vaatte bulundunuz mu nisanliyken? O zamanlar evine gidip temizligini vs yapiyor muydunuz? Eger oyleyse kadin hakli cunku

Hayır bunu yazmamdaki amaç zaten yalan soylemesi . Başlarda cok istedi bir yemek vs en basından beri ne ben ne eşim kabul etmedik , zaten nişanlıyken toplasam bir kez kv yanlız geldim yani annem de cogu kez şahit oldu her bu isteğini dile getirdiğine tamam olur demediğime. O her seferinde yeriz içeriz eger sizde gelirseniz dersi tatlı tatlı biz hep reddettik siz bilirsiniz dedi şindi evlenince oyle demişti bana diye anlatıyor .

İlk zamanlar oldu bu işine yardım ediyim isteği çünkü o dönem hastaydı kıyamıyordum zaten aonra baktım zamanla tanıdım bir daha teklif etmedim

kaynananın yarattığı sorunlarla bunları bağdaştırmıyorum ki

onlar mevcut durumıun tespiti

bundan sonra mesafeni koy diyorum zira kv de annen de aman küçüksün moduna girip çocuk büyütürken attığın her adıma karışma potansiyeline sahip

bak biz taaa buralardan karışıyoruz

bu nedenle şimdiden onları her türlü konudan uzak tutmaya başla ki daha fazla üzülme diyorum sadece

ANliyorum. O halde cok da sallamayin,kendi kendine konussun dursun. En iyi ihtimal hayir ben oyle degil de soyle demistim dersiniz konuyu kapatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…