- 15 Eylül 2023
- 23
- -90
- 1
- 43
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Çok sağolun ya çok linçlendim.Anlaşılamıyorum....Çok üstüme geliyorlar.Zerre kadar anlamadılar beni.Konuyu açtığıma pişman oldum.Hatta alay ediyorlar benimle...İlişkilerinde sorun olabilir. Bende eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım. Bende bir hatırları yok mesela. Onlar için yaptığım planları ertelemem, illa gelsinler diye uğraşmam. Hatta gelmezlerse mutlu olurum. Konu sahibinin yengeside aileyi sevmiyor belliki. Kendi ailesine gelince yapıyor, kocasının ailesine gelince yapmıyor değil mevzu.
Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Yok onlar hazır yiyecek.Annesi istediği zaman yapar doğum gününü. Çok istiyorsanız siz de kendi evinizde ufak bir parti yapabilirsiniz
Ne alaka ya ben de görümceyim yeri geldi yengem konusmadı benimle abimi de doldurdu ama kalkıp asla hesabını sormadım sormam da karı kocalar ya hani? Konusmak istediğinde konustum bu kadar olması gereken bu sana gelene sen gidersinBakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..
Şaka misiniz acaba, eşiniz çocuğunuz yok mu? Gelinle yatıp gelinle kalkıyorsunuz, gelinin yerinde olsam sizinle tamamen ilişkimi keserim.Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Gelinimiz ne ya? Sizin değil annenizin gelini. Çocuğun bir sonraki doğum gününe kadar devamlı konu mu açacaksınız? Ben sizden korktum, gelin de korkuyordur. Bu ne saplantı bu ne kin hırs arkadaş.Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk
Buranın yarısı görümcedir zaten kimse de geline böyle saplantılı hisler beslemiyor. Ne istiyorsun ablacım ya aşık mısın nesin töbe töbe. Hayatın gelin olmuş. İşin gücün ailen kocan çocuğun bi şeyin yok mu senin?Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?
Biri paylaştı bilgilerini, 42 yaşında bekar çocuksuz görünüyor.Buranın yarısı görümcedir zaten kimse de geline böyle saplantılı hisler beslemiyor. Ne istiyorsun ablacım ya aşık mısın nesin töbe töbe. Hayatın gelin olmuş. İşin gücün ailen kocan çocuğun bi şeyin yok mu senin?
Sizin oğullarınız bostan korkuluğu mu efendim, neden her şeyi gelinden bekliyorsunuz? Kadın ailesi içim erteletiyorsa adam da kendi ailesi için erteletsin.Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
İnteresting.Biri paylaştı bilgilerini, 42 yaşında bekar çocuksuz görünüyor.
Durup durup geline saran cinsten. Bilirim bunları annem de çok çekti. Evlenip gidene kadar geline saracak.Biri paylaştı bilgilerini, 42 yaşında bekar çocuksuz görünüyor.
Ohh çok iyi yapmışGelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Evlensen bişiyciğin kalmayacak gibi.Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
O zamanda anneci diye linçliyoruz.Ayrıca çocuğum yokSizin oğullarınız bostan korkuluğu mu efendim, neden her şeyi gelinden bekliyorsunuz? Kadın ailesi içim erteletiyorsa adam da kendi ailesi için erteletsin.
Yaşadığın şey bir acı olmadığı için beter bir acı da imkansız gibi biliyon muTeşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Helal olsun missler gibi siz olmadan stressiz doğumgünü yapmışMazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Bişey sorucam neden bu kadar saplandınız kaldınız, altı üstü gelin yahu? Aşk acısı çekmezsiniz bu kadar. Hayırdır yani.Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?