Gelinle ipler koptu...

Çok sağolun ya çok linçlendim.Anlaşılamıyorum....Çok üstüme geliyorlar.Zerre kadar anlamadılar beni.Konuyu açtığıma pişman oldum.Hatta alay ediyorlar benimle...

Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
valla ben senin mesajlarından anladığım ailesi için erteledi dur ben de o gün aşı olayım da benim için de ertelesin diye komplo kurduğunu sezdim . ama yenge de yememiş bu numarayı

Ne alaka ya ben de görümceyim yeri geldi yengem konusmadı benimle abimi de doldurdu ama kalkıp asla hesabını sormadım sormam da karı kocalar ya hani? Konusmak istediğinde konustum bu kadar olması gereken bu sana gelene sen gidersin

Şaka misiniz acaba, eşiniz çocuğunuz yok mu? Gelinle yatıp gelinle kalkıyorsunuz, gelinin yerinde olsam sizinle tamamen ilişkimi keserim.
Zevkleriniz farklıdır, aldıklarınızı kullanmak zorunda değil. Kadın sizi de kırmamış birşey söylememiş bile sadece kullanmamış giydirmemis. MECBUR MU?
Belki ucuzcudan kalitesiz elbiseler alıyorsunuz, tencere tava belki çok eski modeldi kullanmak zorunda değil.
Benim halam da utanmadan çocuklarının eskisini getirirdi giymemizi bekler birde küserdi. Çevremde böyle tipler var bende alırım asla çocuğuma giydirmem. Hayrıma veririm. Getiren utanmiyorsa kullanmayan neden utansın.

Buranın yarısı görümcedir zaten kimse de geline böyle saplantılı hisler beslemiyor. Ne istiyorsun ablacım ya aşık mısın nesin töbe töbe. Hayatın gelin olmuş. İşin gücün ailen kocan çocuğun bi şeyin yok mu senin?

Biri paylaştı bilgilerini, 42 yaşında bekar çocuksuz görünüyor.

Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Sizin oğullarınız bostan korkuluğu mu efendim, neden her şeyi gelinden bekliyorsunuz? Kadın ailesi içim erteletiyorsa adam da kendi ailesi için erteletsin.

Ohh çok iyi yapmış

Evlensen bişiyciğin kalmayacak gibi.

Yaşadığın şey bir acı olmadığı için beter bir acı da imkansız gibi biliyon mu

Helal olsun missler gibi siz olmadan stressiz doğumgünü yapmış

sizi saymayanin pesini birakin gitsin o güzel kafanizi mademki hep üzüyor lütfen buna izin vermeyin vede kendinizi bundan sonrasi yormayin saliverin gitsinler abinide esinide size gelirselerde güzelce fazla üzerlerine düsmeden agirlayin artik sizde agirliginizi gösterinki kiymetiniz anlasilsin herkesi hak ettigi yerde oldugunu göstermek insani inanin rahatlatiyor

Son düzenleme:
Bişey sorucam neden bu kadar saplandınız kaldınız, altı üstü gelin yahu? Aşk acısı çekmezsiniz bu kadar. Hayırdır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…