- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Okumadanmı yazıyıyorsunuz daha önce ertelendi ailesi için bende rahatsızlık sebebi ile gidemedim ertelenseydi bizde olsaydık keske demek istiyor.Doğum günü ertelenecek bir şey değildir, bu bir. Çocuğun doğum gününü siz gelebilesiniz diye niye ertelesin? Çok gitmek istiyorsanız siz erteleyip işinizi gitseydiniz. Madem çok iyi halasınız, böyle yapardınız.
İkincisi kadının yaptığı hiçbir şey kötülük değil. Siz bilenmişsiniz aksine.
Rahat bırakın insanları ya. Başka derdiniz yok herhalde saracak insan arıyorsunuz.
Ne diyorsunuz ya, iyi misiniz sizMazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
İlişkilerinde sorun olabilir. Bende eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım. Bende bir hatırları yok mesela. Onlar için yaptığım planları ertelemem, illa gelsinler diye uğraşmam. Hatta gelmezlerse mutlu olurum. Konu sahibinin yengeside aileyi sevmiyor belliki. Kendi ailesine gelince yapıyor, kocasının ailesine gelince yapmıyor değil mevzu.Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence
Daha onceki konusuna bakin anlarsiniz nasil gorumce oldugunu gelin hakli yaniOkumadanmı yazıyıyorsunuz daha önce ertelendi ailesi için bende rahatsızlık sebebi ile gidemedim ertelenseydi bizde olsaydık keske demek istiyor.
Ekiden kaynanalar çektirirdi şimdi de eli maşalı gelinler türedi. Konu sahibi üzgünüm seni burda kötü görümce ilan ederler. Egerki anlatıgın gibi geline her hangi bir zararınız dokunmadıysa size yaptıgı muamele saygısızlık. Sizde görüşmeyin iletişimi kesin ne yapmak istiyorsa yapsın.
Yoo okuyupta yazıyoruz. Doğum gününe katılmak şart mı? Daha sonra uğrar hediyesini verir veya kardeşinin eline verir. Veya tekrar pasta alınır kutlanır bunda kepaze olunacak ne var? Gelinimiz verdiğimiz kimonoyu kullanmıyor, tavayı kullanmıyor diye ağlamak yerine mesafeli olmak istemesine saygı duysalar. Belki de gelin herşeyi büyütüp laf yaptıkları için yakın olmak istemiyor olabilir. iki tarafa eşit davranmak gibi bir zorunluluk yok bu arada annesi demekki yardımcı kötü söz etmiyorki onun için ertelemişler.Okumadanmı yazıyıyorsunuz daha önce ertelendi ailesi için bende rahatsızlık sebebi ile gidemedim ertelenseydi bizde olsaydık keske demek istiyor.
Ekiden kaynanalar çektirirdi şimdi de eli maşalı gelinler türedi. Konu sahibi üzgünüm seni burda kötü görümce ilan ederler. Egerki anlatıgın gibi geline her hangi bir zararınız dokunmadıysa size yaptıgı muamele saygısızlık. Sizde görüşmeyin iletişimi kesin ne yapmak istiyorsa yapsın.
Çok kötü giyilmiş lekelenmiş ve yırtılmış ürünler.....Siz şakamısınız? ikinci el ürünler alıyor trendyoldan.....Benim küçükken 1 ya da 2 defa giydiğim el örgüsü kıyafetim.Çok yanlış düşünüyorsunuz....Sizlere paylaşmakla hata etmişim....Sizin de gelinimizden farkınız yokmuş....Usül vardır yordam vardır....Hepiniz aynısınız.....Destek almalısınız sağlıklı bir yapıda düşünmüyorsunuz.Gelinide dinlemeyi çok isterdim.Kimse kendi hayatı için sizden icazet almak zorunda değil.Aldiginiz eşya ve hediyelerin sıfır veya etkiletli ürünler bile olduğunu düşünmüyorum şuan.
Gelinimiz surat asarken hep anneme surat asıyorsun der,,,, Resim çekinmez köşede alır telefonu bağdaş kurup oturup yalan ziyafetine sizi de dahil eder.....Suratı hep asıktır....Allah size de versin böyle görürsünüz gününüzü....Çok kötü giyilmiş lekelenmiş ve yırtılmış ürünler.....Siz şakamısınız? ikinci el ürünler alıyor trendyoldan.....Benim küçükken 1 ya da 2 defa giydiğim el örgüsü kıyafetim.Çok yanlış düşünüyorsunuz....Sizlere paylaşmakla hata etmişim....Sizin de gelinimizden farkınız yokmuş....Usül vardır yordam vardır....Hepiniz aynısınız.....
Kimse kimsenin ailesini çocuğuna yaptığı doğum gününe çağırmak zorunda değil . Çok seviyorlarsa yegenlerini yapsalardi onlarda bir doğum günü çocuğa . Gelin de kendi çocuğuna bu kadar değer veren el üstünde tutan aileye eminim saygı ve sevgi beslerdi. Hiç birimiz çocuk değiliz . Tek derdi sosyal medyada fotoğraf var biz orda yokuz. Bazı insanlar inatlasa inatlasa ölecekler. Yeğenini abisini çok seven bag kursun tavanın onun bunun derdine düşmesinOkumadanmı yazıyıyorsunuz daha önce ertelendi ailesi için bende rahatsızlık sebebi ile gidemedim ertelenseydi bizde olsaydık keske demek istiyor.
Nereden hatırlıyoruz acaba. o piti piti karameli sepeti terazi lastik cimnastik...Aaaa yine benimBen bu konuyu hatırlıyorum ya neyse her iki gelini de bu kadar fesat kötü huzursuz bir aileden uzak durduğu ve hayatına baktığı için tebrik ediyorum doğru yolda
Sadece gülerim bu yoruma ha ha ha haKendi çocuğuna sizsiz doğum günü yapıp sosyal medyada fotograf paylaştığı için hayıflanan birisiniz.
Tanımadığınız insanlara bile hakaret edebilecek kafada bir insansınız siz. Kadın sizden uzaklaşarak en iyi kararı almış kendi hayatı adına.
Gelin adina sevindim.Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?