Gelinle ipler koptu...

Gerçekten 42 yaşında mısınız?

Okumadanmı yazıyıyorsunuz daha önce ertelendi ailesi için bende rahatsızlık sebebi ile gidemedim ertelenseydi bizde olsaydık keske demek istiyor.
Ekiden kaynanalar çektirirdi şimdi de eli maşalı gelinler türedi. Konu sahibi üzgünüm seni burda kötü görümce ilan ederler. Egerki anlatıgın gibi geline her hangi bir zararınız dokunmadıysa size yaptıgı muamele saygısızlık. Sizde görüşmeyin iletişimi kesin ne yapmak istiyorsa yapsın.

Ne diyorsunuz ya, iyi misiniz siz

Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence
İlişkilerinde sorun olabilir. Bende eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım. Bende bir hatırları yok mesela. Onlar için yaptığım planları ertelemem, illa gelsinler diye uğraşmam. Hatta gelmezlerse mutlu olurum. Konu sahibinin yengeside aileyi sevmiyor belliki. Kendi ailesine gelince yapıyor, kocasının ailesine gelince yapmıyor değil mevzu.

Daha onceki konusuna bakin anlarsiniz nasil gorumce oldugunu gelin hakli yani

Kaynanalar ve gorumceler oğul ve erkek kardeşlerinin evlendikten sonra onlardan bağımsız bir hayatı olabilecegini ne zaman anlarsa bu sorunlar da son bulacak yani bulmayacak bu kadar üste düşmek neden? Gelin evlenince neden eşinin ailesiyle de evlenmek zorunda? Neden her aldıklarını kullanıp yapışık ikizler gibi hareket etmek zorunda. Kafa yapinizi değiştirip farklı bir açıdan bakmayı beceremediginiz için burda kim ne yazarsa yazsın kendinizi haklı goreceksiniz ama şu bir gercek ki gelin sizi eşini sevdiği gibi sevmek zorunda değil. Siz hayır efendim zorunda diyip baskı yaparsaniz ki belli ki yapıyorsunuz yeğen dogumgunlerinin anca fotoğraflarına bakarsınız. Şahsen geline helal olsun hep yapmak isteyip yapamadigimi yapıyor. Benim kaynana ve gorumceme de beni sizin gibi darliyor mesela ve sorsan sizin gibi melekler tuhaf olan biziz

Valla babam çalışıyor cuma günü yaptım torunların görsün diye görümcemin de 3 günlük Antalya seyahatine denk geldi yapacak bişey yok küsmedi kızmadı aksine o gün aradı yanımızda olamadğındam üzgün olduğunu söyledi görüntülü aradık bizde onu yeğenleri ile görüştü kimse demedi ki gelin babasının işine göre ayarladı diye..

Allah korusun sizin gibi görümcem olmasını gerçekten istemezdim

Yoo okuyupta yazıyoruz. Doğum gününe katılmak şart mı? Daha sonra uğrar hediyesini verir veya kardeşinin eline verir. Veya tekrar pasta alınır kutlanır bunda kepaze olunacak ne var? Gelinimiz verdiğimiz kimonoyu kullanmıyor, tavayı kullanmıyor diye ağlamak yerine mesafeli olmak istemesine saygı duysalar. Belki de gelin herşeyi büyütüp laf yaptıkları için yakın olmak istemiyor olabilir. iki tarafa eşit davranmak gibi bir zorunluluk yok bu arada annesi demekki yardımcı kötü söz etmiyorki onun için ertelemişler.

Çok kötü giyilmiş lekelenmiş ve yırtılmış ürünler.....Siz şakamısınız? ikinci el ürünler alıyor trendyoldan.....Benim küçükken 1 ya da 2 defa giydiğim el örgüsü kıyafetim.Çok yanlış düşünüyorsunuz....Sizlere paylaşmakla hata etmişim....Sizin de gelinimizden farkınız yokmuş....Usül vardır yordam vardır....Hepiniz aynısınız.....

Gelinimiz surat asarken hep anneme surat asıyorsun der,,,, Resim çekinmez köşede alır telefonu bağdaş kurup oturup yalan ziyafetine sizi de dahil eder.....Suratı hep asıktır....Allah size de versin böyle görürsünüz gününüzü....

Kimse kimsenin ailesini çocuğuna yaptığı doğum gününe çağırmak zorunda değil . Çok seviyorlarsa yegenlerini yapsalardi onlarda bir doğum günü çocuğa . Gelin de kendi çocuğuna bu kadar değer veren el üstünde tutan aileye eminim saygı ve sevgi beslerdi. Hiç birimiz çocuk değiliz . Tek derdi sosyal medyada fotoğraf var biz orda yokuz. Bazı insanlar inatlasa inatlasa ölecekler. Yeğenini abisini çok seven bag kursun tavanın onun bunun derdine düşmesin

Ben bu konuyu hatırlıyorum ya neyse her iki gelini de bu kadar fesat kötü huzursuz bir aileden uzak durduğu ve hayatına baktığı için tebrik ediyorum doğru yolda
Nereden hatırlıyoruz acaba. o piti piti karameli sepeti terazi lastik cimnastik...Aaaa yine benim

Sadece gülerim bu yoruma ha ha ha ha

Gelin adina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…