- 29 Mayıs 2021
- 3.630
- 16.326
- 158
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Gelin o kadar haklı ki görüşmemekte. Görüşse başına gelecekleri biliyor. Kardeşinizde sizi tanıdığından görüşmek istemeyen eşine destek oluyor helal olsun.Çok kötü giyilmiş lekelenmiş ve yırtılmış ürünler.....Siz şakamısınız? ikinci el ürünler alıyor trendyoldan.....Benim küçükken 1 ya da 2 defa giydiğim el örgüsü kıyafetim.Çok yanlış düşünüyorsunuz....Sizlere paylaşmakla hata etmişim....Sizin de gelinimizden farkınız yokmuş....Usül vardır yordam vardır....Hepiniz aynısınız.....
Size de bu yakışır zatenSadece gülerim bu yoruma ha ha ha ha
Güzel yorumunuz için sağolun. Yorumunuzda eleştiri yapmadınız ve çok soft bir mesaj yazdınız....Suçlamadan yazdınız en azından bana....Gelin sizi takmıyorsa sizde onu takmayın bu kadar basit.. doğum gününde sizsiz fotoğraf paylaşması(bence sakıncası yok şahsi fikrim) sizi niye kepaze etsin. Bir kişi erkek tarafı gitmemiş derse bin kişi gelin çağırmamış der önemsemeyin sallayın gitsin... elalem ne der düşüncesiyle yaşanmaz.
Gelini sevdik, helal olsun.Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Bakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..Kendi çocuğu yapmak istemiş yapmış gidemediyseniz hediye alir sonra verirsiniz ne yani gidip pasta yememek mi mevzu sevmiyorsa sizi üstelemeyin herkes can ciğer olmak zorunda mi
Yoo gayet gerçeğim bende bir gelinim, görümcem de var çok severim,oda kardeşim diye sever saygılı bir iletişimimiz var.Tam tahmin ettiğim gibi kadın trendyoldan ikinci el alıyor diye sizin ikinci elinizede giydirmek zorunda,kullanmak zorunda mı bende alıyorum dolaptan,dolaptan ürün aliyorum diye kendi küçüklüklerini iteklemeye çalışmıyor görümcem,gayet markalı,etiketli ürünlerle geliyor.Evvet sizinle kesinlikle aynı değiliz üzgünüm.Çok kötü giyilmiş lekelenmiş ve yırtılmış ürünler.....Siz şakamısınız? ikinci el ürünler alıyor trendyoldan.....Benim küçükken 1 ya da 2 defa giydiğim el örgüsü kıyafetim.Çok yanlış düşünüyorsunuz....Sizlere paylaşmakla hata etmişim....Sizin de gelinimizden farkınız yokmuş....Usül vardır yordam vardır....Hepiniz aynısınız.....
Abla yine mi sen ya? Sal şu insanları, deli gibi etmişsiniz kendinizi maaile, işiniz mi yok, gidin kocanıza çoluk çocuğunuza verin kendinizi, şu hayatı yaşayın yahu, gelin g.tü kovalamakla geçmiş ömrünüz ne gelinmiş arkadaş be.Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Bakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..
1 yaşında bebek doğum günü vs anlamaz ama 2-3 yaşından sonra biliyorlar doğumgünlerini. Pastalarını seçiyorlar istedikleri hediyeyi söylüyorlar vs. İki erteleme birbiriyle kıyaslanmaz. Kadın ne yapsa kurtulamıyor sizden ve annenizden. Önceki konunuzda da vardı annem gider tüm işlerini yapardı ama gelin istemedi yazdınız. Ya rahat bıraksanıza kardeşinizi ve ailesini. Rezil olduk vs bir sakin olun. Millet kraliyet ailesiyle bile dalga geçiyor siz tutturmuşsunuz rezil olduk kepaze olduk, çok kötü oldu... Siz çok önemli ve bilinen bir aile misiniz, yeğeniniz aslında veliaht falan mı? Kime rezil oldunuz çok merak ettim. Sadece siz mi bu kadar saplantılısınız annenizde mi böyle?Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Ben size bakınca bir iyilik yaptığınızı göremiyorum. Merhamet kelimesini önce kendinize hatırlatın. Hak haklı olana verilir. Kimse sizi çağırmak yakın olmak zorunda değil. Gelinlerin eş ailesine köle olduğu devirler bitti.Bakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?