Gelinle ipler koptu...

Gelin o kadar haklı ki görüşmemekte. Görüşse başına gelecekleri biliyor. Kardeşinizde sizi tanıdığından görüşmek istemeyen eşine destek oluyor helal olsun.

Konuda da olduğu gibi artık günümüz dünyasında kimse kimsenin ağız kokusunu çekmiyor . Vay ben erkek ailesiyim o bize gelinlik yapacak onun ailesi geride kalacak bizim sozumuzde olacak çocuk bizim soyadimizi taşıyor ondan çok bizim diye düşünenler boşuna yırtıyor kendini . Böyle oğulları veya kardeşlerinden uzak kalırlar. En fazla ne mi olur sizin oğlunuz doğru seçim yapmazsa bu gelinler boşanır düzgün bir eş bulup yine huzurla yaşarlar . Sizde başınıza kalan dertle uğraşırsınız. O eskidenmis bir kadın gelecek aileye biz onu yöneteceğiz o devir bitti

Sizi istemeyen kişiye ne bu ısrar anlamıyorum? Abinin aklı vardır elbet, insanların evliliğine söz hakkı size düsmez yok kendine cekmis vs vs kocası ya kocası

Güzel yorumunuz için sağolun. Yorumunuzda eleştiri yapmadınız ve çok soft bir mesaj yazdınız....Suçlamadan yazdınız en azından bana....

Siz katılmadınız diye neden çocuğunun doğum gününden resim paylaşmasın? Böyle saçma şey ilk defa duyuyorum. Rezil olmak ne alaka? Abiniz deseymiş o zaman kardeşim gelince yapalım erteleyelim diye. Abinize söz geçmiyor tabi illa gelinde suç bulacaksınız. Çocuk onun çocuğu doğum gününü istediği şekilde yapar, istediği fotoğrafı da paylaşır. Kaç kez ertelensin doğum gününün zamanı bellidir. Bir kez ertelemiş ikinciye gerek duymamıştır. Alt tarafı bir çocuk pasta üfleyecek ne abarttınız şu günü

Sizin gibi aile düşman başına.. Bi yiksaniz yuvayı rahata ereceksiniz ya da abiniz bi sizin ağzınızın içine bakıp eşine kötü davranıp size köle edip size ezdirse ah bayram havası.. gelin avucunuzun içinde olsun istiyorsunuz bir rahat bırakın ya vallahi sizdeki potansiyel en son büyü yaptıracağım yazmak olacak gibi hissediyorum

Neden abinin eşine yengem.degil gelin diyorsun kaynanamisin sen . Ayrıca kadın doğum günü tek kutlayabilir resimde koyabilir kendi kararlari kendi çocuğu. Görüntülü konuşmak istemeyebilir belki aldığınız kıyafeti siz yokken giydiriyodur ne kadar takıyorsunuz herkes micmic samimi olacak diye bişey yokki

Bu hesap sahte bir trolluk dönüyor. Önceki konudan sonra şimdi bu. Birileri ekran karşısında eğleniyor.
Geçiniz efendim. Alınan isimden belli. Karşıda bir ergen var

Birine hediye verirken bunumutlaka kullanmali giydirmeli sartiyla hediye veriyorsaniz o hediyeyi karsinizdakini mutlu etmek icin degil kendi egonuzu tatmin etmek icin veriyorsunuz demek oluyor ve bu durumda karsinizdaki bundan rahatsiz oldugu icin bilerek savunmaya geciyor. Benzer durum yasadim biliyorum. Ayrica evet kesinlikle bir seyler yapmissiniz ki boyle olmus. Mesela gelininiz baska tencere seti istiyordur anneniz inatla kendi istedigini almistir. Gelininiz istedigi zaman istedigini giydirecektir cocuga ama ananiz niye giydirmedin diye tavir yapmistir. Siz de muhtemelen gelinin kasi ustunde gozu olmasini bile sorun eden bir tipsiniz. Kukla gibi olsun istediniz ama olmadi. Evet ayrimcilik yapilmasi dogru degil ama o gunku sartlar onu gerektirir bugunku sartlarda belki ertelememesinin sizin sebeplerinizden onemli sebebi vsrdir. Rezil filan da olmadiniz ordek ailesi gibi yasamak zorunda degil kimse. Siz butavirla giderseniz ama kardesinizi alip ordek ailesi modunuza donebilirsiniz. Biraz ozelestiri her sorunu cozer. Habire kendinize yandas aramak yerine talepkarliginizi bir kenara koyup karsinizdakine nefes alacak alan birakin.

Ya siz gidememişsiniz doğumun gününe olabilir ne var yani fotoğraf paylaştıysa neden rezil kepaze olasınız. Belli ki gelin sizi sevmiyor niye zorluyorsunuz sizde sadece abiniz ve yeğenlerinizi muhattap alın

Kendi çocuğu yapmak istemiş yapmış gidemediyseniz hediye alir sonra verirsiniz ne yani gidip pasta yememek mi mevzu sevmiyorsa sizi üstelemeyin herkes can ciğer olmak zorunda mi
Bakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..

Yoo gayet gerçeğim bende bir gelinim, görümcem de var çok severim,oda kardeşim diye sever saygılı bir iletişimimiz var.Tam tahmin ettiğim gibi kadın trendyoldan ikinci el alıyor diye sizin ikinci elinizede giydirmek zorunda,kullanmak zorunda mı bende alıyorum dolaptan,dolaptan ürün aliyorum diye kendi küçüklüklerini iteklemeye çalışmıyor görümcem,gayet markalı,etiketli ürünlerle geliyor.Evvet sizinle kesinlikle aynı değiliz üzgünüm.

Abla yine mi sen ya? Sal şu insanları, deli gibi etmişsiniz kendinizi maaile, işiniz mi yok, gidin kocanıza çoluk çocuğunuza verin kendinizi, şu hayatı yaşayın yahu, gelin g.tü kovalamakla geçmiş ömrünüz ne gelinmiş arkadaş be.

Hak verilecek bir tarafin olmadigi icin olabilir mi ki aceba.
Bende sen kendi kendine kompleks yapmissin, Annesi icin ertelemis, benim icinde ertelesin demissin. Olmamis. Allah geline sabir versin

1 yaşında bebek doğum günü vs anlamaz ama 2-3 yaşından sonra biliyorlar doğumgünlerini. Pastalarını seçiyorlar istedikleri hediyeyi söylüyorlar vs. İki erteleme birbiriyle kıyaslanmaz. Kadın ne yapsa kurtulamıyor sizden ve annenizden. Önceki konunuzda da vardı annem gider tüm işlerini yapardı ama gelin istemedi yazdınız. Ya rahat bıraksanıza kardeşinizi ve ailesini. Rezil olduk vs bir sakin olun. Millet kraliyet ailesiyle bile dalga geçiyor siz tutturmuşsunuz rezil olduk kepaze olduk, çok kötü oldu... Siz çok önemli ve bilinen bir aile misiniz, yeğeniniz aslında veliaht falan mı? Kime rezil oldunuz çok merak ettim. Sadece siz mi bu kadar saplantılısınız annenizde mi böyle?

Ben size bakınca bir iyilik yaptığınızı göremiyorum. Merhamet kelimesini önce kendinize hatırlatın. Hak haklı olana verilir. Kimse sizi çağırmak yakın olmak zorunda değil. Gelinlerin eş ailesine köle olduğu devirler bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…