Gelinle ipler koptu...

Ultimatebeast1981

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
23
-90
1
43
Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi

Belli ki sizinle iletişimde olmak istemiyor. Neden peşinde koşuyorsunuz bu kadar kadının. Rahat bırakın artık

Görüşmeyin sizde.Boşvwr gitsin.

Ya sizin gelinden başka işiniz gücünüz yok mu ana kız takmışsınız kayınvalide görümce. Salın insanları aa

Geçen günde yazdınız bizsiz doğum günü yaptı diye sizsiz doğum günü yapınca neden sizi rezil etmiş oluyor anlamış değilim
Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?

Siz bu gidişle abinizin yuvasını yıkarsınız.

Birine bir kere hediye alınır, iki alınır, üçüncü de baktınız, sizin aldıklarınızı kullanmaması sizi rahatsız ediyor bir daha almazsınız. Hediye alıp, kullanmıyor diye söylenmek ayıp bir şey.

kendi evladının doğum gününü, görümcesi için ertelemedi diye kötü gelin saymışsınız. Abinizle evlendi diye ailenizin çilesini, kaprisini çekmek zorunda değil. Abinizle görüşün konuşun, bu şekilde davranarak onların yuvasına kötülük yapıyorsunuz.

Evet doğru

İnsanları artık salın.
Kız yüz vermediği halde böylesiniz, verse artık kurtulamaz sizden.

Annesi istediği zaman yapar doğum gününü. Çok istiyorsanız siz de kendi evinizde ufak bir parti yapabilirsiniz

Tencere tavaları çöpe atmak yerine size geri vermiş.
Aldıklarınızı da giydirmiyorsa bir daha almayın. Zevki değil demek.

Anneniz de şikayetçiyse yardım etmesin bu şartlarda.
Neden kepaze oldunuz doğum gününde ?

Doğum günü ertelenecek bir şey değildir, bu bir. Çocuğun doğum gününü siz gelebilesiniz diye niye ertelesin? Çok gitmek istiyorsanız siz erteleyip işinizi gitseydiniz. Madem çok iyi halasınız, böyle yapardınız.
İkincisi kadının yaptığı hiçbir şey kötülük değil. Siz bilenmişsiniz aksine.
Rahat bırakın insanları ya. Başka derdiniz yok herhalde saracak insan arıyorsunuz.

Sizin bakış açınız bu.Kabul etmiyorum.....

Gelin daha ne yapsin her mesafe koymak istediginde dibinde bitmişsiniz anladıgım kadarıyla o da çözümü ipleri koparmakta bulmuş.Mesafe koymak isteyene ısrarla yapışmak neden ? Sorun sadece gelin ve anneniz arasindaysa siz karısmayın benim de kv ile aram bozuk ama görümcem karışmaz yorum da yapmaz bence siz annenizin dolduruşuna gelmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…