- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.451
- 548
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Toksik kelimesine baya bir yakınsınız sizde maşallahTeşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Bunda anneci olacak bişey yok, birinin ailesi için ertelenebiliyorsa etkinlik öbürünün ailesi için de ertelenir. Kimse kendi evladına gık demiyor, iyi ki bi gelin almışlar her şeye gelin de gelin.O zamanda anneci diye linçliyoruz.Ayrıca çocuğum yok
Çünkü kendi hayatları yok Katip . Bende gelin gittiğim ailede bunu merak etmiştim . Her yaptığım niye kayinvalideme ve eltime bu kadar batıyor olay oluyor diye. Aileye girince gördüm ikisinin de kocası sabah çıkıyor gece onda geliyor . Canları sıkılıyor ev hanımı birbiriyle konuşup kuruyorlar. Şimdi baktılar benle ugrasamiyorlar küçük oğlan evlenecek ona ve onun sevgilisine taktılar kafayı . Oğlan bir evlenseydi şu şöyle olsaydi . Geçen eltim bana diyor ki e şimdi o kız gelecek ne yapacağız ya bize uyum saglamazsa ya yardım etmezse . Daha görmediği eltisiyle itişiyor.Bişey sorucam neden bu kadar saplandınız kaldınız, altı üstü gelin yahu? Aşk acısı çekmezsiniz bu kadar. Hayırdır yani.
Yazık size 42 yaşında olduğunuza eminmisiniz.Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Çünkü kendi hayatları yok Katip . Bende gelin gittiğim ailede bunu merak etmiştim . Her yaptığım niye kayinvalideme ve eltime bu kadar batıyor olay oluyor diye. Aileye girince gördüm ikisinin de kocası sabah çıkıyor gece onda geliyor . Canları sıkılıyor ev hanımı birbiriyle konuşup kuruyorlar. Şimdi baktılar benle ugrasamiyorlar küçük oğlan evlenecek ona ve onun sevgilisine taktılar kafayı . Oğlan bir evlenseydi şu şöyle olsaydi . Geçen eltim bana diyor ki e şimdi o kız gelecek ne yapacağız ya bize uyum saglamazsa ya yardım etmezse . Daha görmediği eltisiyle itişiyor.
Üzgünüm ama görümceler olarak çocuklarımızla hayatımızda pek önemli bir yer tutmuyorsunuz. Resimde mutlaka olması gereken biri değilsiniz. Görümcem var, ben de görümceyim, hepimiz çocukluyuz, ordan biliyorum.Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Sen de üyenin annesi olan kaynanasın galiba belli birlikte ikili çalışıyosunuz konuda. Çatlayın ohh djdjdjdjDiyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Ben tek cocugum, dolayisiyla yengem gelinim vs olmayacak. Bedduadan sıyırdım, simdi siz düşününBu gün de bedduamızı aldık. yalnız beddua döner dolaşır sahibine gider derler
Ne kadar rezil etmiş.bende foto paylaşıp altında sizinle ilgili olumsuz şeyler yazdı sandım demekki mesafeli olmak istiyor sizde sinir koyun herseye de alınmayın.sizin kendi hayatınız yokmu ona odaklansanizBizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Acı çekiyorum diyo ya, ne yaşadığımı bilmiyosunuz diyo. Abooo. Görümce de gördük ama acı çekenini ilk defa görüyorum. Seninkiler de mi acı çekiyor?Çünkü kendi hayatları yok Katip . Bende gelin gittiğim ailede bunu merak etmiştim . Her yaptığım niye kayinvalideme ve eltime bu kadar batıyor olay oluyor diye. Aileye girince gördüm ikisinin de kocası sabah çıkıyor gece onda geliyor . Canları sıkılıyor ev hanımı birbiriyle konuşup kuruyorlar. Şimdi baktılar benle ugrasamiyorlar küçük oğlan evlenecek ona ve onun sevgilisine taktılar kafayı . Oğlan bir evlenseydi şu şöyle olsaydi . Geçen eltim bana diyor ki e şimdi o kız gelecek ne yapacağız ya bize uyum saglamazsa ya yardım etmezse . Daha görmediği eltisiyle itişiyor.
Bizimkilerin de s...de degil lanAcı çekiyorum diyo ya, ne yaşadığımı bilmiyosunuz diyo. Abooo. Görümce de gördük ama acı çekenini ilk defa görüyorum. Seninkiler de mi acı çekiyor?
Elti ? Görümce ? Kayın?Ben tek cocugum, dolayisiyla yengem gelinim vs olmayacak. Bedduadan sıyırdım, simdi siz düşünün
Yerlere yatıp ağlamalı acı çektiler hemdeAcı çekiyorum diyo ya, ne yaşadığımı bilmiyosunuz diyo. Abooo. Görümce de gördük ama acı çekenini ilk defa görüyorum. Seninkiler de mi acı çekiyor?
Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?