• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinle ipler koptu...

İlişkilerinde sorun olabilir. Bende eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım. Bende bir hatırları yok mesela. Onlar için yaptığım planları ertelemem, illa gelsinler diye uğraşmam. Hatta gelmezlerse mutlu olurum. Konu sahibinin yengeside aileyi sevmiyor belliki. Kendi ailesine gelince yapıyor, kocasının ailesine gelince yapmıyor değil mevzu.
Çok sağolun ya çok linçlendim.Anlaşılamıyorum....Çok üstüme geliyorlar.Zerre kadar anlamadılar beni.Konuyu açtığıma pişman oldum.Hatta alay ediyorlar benimle...

Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
:D valla ben senin mesajlarından anladığım ailesi için erteledi dur ben de o gün aşı olayım da benim için de ertelesin diye komplo kurduğunu sezdim . ama yenge de yememiş bu numarayı :D

Bakın gerçekten kimse bana hak vermeyecek mi? Burada gelinlerden çok çekenlere destek verirken beni niye linçliyorsunuz. Beni niye kötü bir insan olarak fişliyorsunuz....İnsaf merhamet ya....biz iyiliğimizin cezasını çektik....Bakın biz gelinimize nadir gidiyorduk.Fakat abim sürekli ısrar edip gelin hadi gelin hadi diye diye bu hale geldi....abim ya onu anlayamadı ya da biliyordu çok üsteledi gelin bize diye..
Ne alaka ya ben de görümceyim yeri geldi yengem konusmadı benimle abimi de doldurdu ama kalkıp asla hesabını sormadım sormam da karı kocalar ya hani? Konusmak istediğinde konustum bu kadar olması gereken bu sana gelene sen gidersin

Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Şaka misiniz acaba, eşiniz çocuğunuz yok mu? Gelinle yatıp gelinle kalkıyorsunuz, gelinin yerinde olsam sizinle tamamen ilişkimi keserim.
Zevkleriniz farklıdır, aldıklarınızı kullanmak zorunda değil. Kadın sizi de kırmamış birşey söylememiş bile sadece kullanmamış giydirmemis. MECBUR MU?
Belki ucuzcudan kalitesiz elbiseler alıyorsunuz, tencere tava belki çok eski modeldi kullanmak zorunda değil.
Benim halam da utanmadan çocuklarının eskisini getirirdi giymemizi bekler birde küserdi. Çevremde böyle tipler var bende alırım asla çocuğuma giydirmem. Hayrıma veririm. Getiren utanmiyorsa kullanmayan neden utansın.

Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?
Buranın yarısı görümcedir zaten kimse de geline böyle saplantılı hisler beslemiyor. Ne istiyorsun ablacım ya aşık mısın nesin töbe töbe. Hayatın gelin olmuş. İşin gücün ailen kocan çocuğun bi şeyin yok mu senin?

Buranın yarısı görümcedir zaten kimse de geline böyle saplantılı hisler beslemiyor. Ne istiyorsun ablacım ya aşık mısın nesin töbe töbe. Hayatın gelin olmuş. İşin gücün ailen kocan çocuğun bi şeyin yok mu senin?
Biri paylaştı bilgilerini, 42 yaşında bekar çocuksuz görünüyor.

Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Sizin oğullarınız bostan korkuluğu mu efendim, neden her şeyi gelinden bekliyorsunuz? Kadın ailesi içim erteletiyorsa adam da kendi ailesi için erteletsin.

Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Ohh çok iyi yapmış

Evlensen bişiyciğin kalmayacak gibi. 🧿🧿

Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Yaşadığın şey bir acı olmadığı için beter bir acı da imkansız gibi biliyon mu

Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Helal olsun missler gibi siz olmadan stressiz doğumgünü yapmış 🎈🎈👏👏

sizi saymayanin pesini birakin gitsin o güzel kafanizi mademki hep üzüyor lütfen buna izin vermeyin vede kendinizi bundan sonrasi yormayin saliverin gitsinler abinide esinide size gelirselerde güzelce fazla üzerlerine düsmeden agirlayin artik sizde agirliginizi gösterinki kiymetiniz anlasilsin herkesi hak ettigi yerde oldugunu göstermek insani inanin rahatlatiyor

Son düzenleme:
Teşekkür ederim toksik mesajlarınız için....Teşekkür ederim engin anlayışınız için....Ben bu forumdan ayrılıyorum.Güle güle size...allah size daha beterlerini en acı şeyleri yaşatsın size....Güle güle
Bişey sorucam neden bu kadar saplandınız kaldınız, altı üstü gelin yahu? Aşk acısı çekmezsiniz bu kadar. Hayırdır yani.

Back
X