Gelinle ipler koptu...

Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence

Çılgın görümce geri dönmüş.. yalnız ne doğum günüymüş arkadaş taktıkça taktınız oh iyi yapmış yengeniz.. yalnız o senin gelinin değil yengen yengen ( böyle deyince de kendimi behlülüm amcası Adnan gibi hissettim )

Ne oldu resim koyunca herkes aaa bak babanesi halası yok falan diye laf mi etti bende gelinim benimde bir çocuğum var eş ailesiyle doğum günüde yapsam fotoğraf koymam. Benim olan bir sosyal medya hesabına istediğimi koyarım görümce kaynanayida ilgilendiren bişey olmaz

Tencere tavaya gelince belki çeyizinde vardı evde kullanacak ya da koyacak yeri yoktu niye olayı parasizliga bağlıyorsunuz siz her şeyi alınmakta yer arıyorsunuz bence

Evine 3 maaş girmesine rağmen torununa saçma sapan elbise dikip hediye eden, ikinci el kıyafetleri insanlara hediye diye kakalamaya çalışan bir teyzem var mesela. Gelini artık bıkmış durumda giydirmiyor. Onun gibi bi durum mu aldığınız kıyaferler sıfır etiketli mi ki? "Verdiğimiz kıyafetler" yazdığınız için dikkatimi çekti durum sormak istedim.

Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence
O zaman öyle denk gelmiştir, şimdi böyle denk gelmiş. Belki çocuk çok hevesliydi, ertelense üzülecekti.
Kepaze etmek ne ayrıca? Fotoğraf paylaşmak ne zaman kepaze etmek oldu? Çocuğunun fotoğrafını paylaşırken halasına mı soracak? Bazı insanlar kendisi ne sanıyor cidden? Kim sanıyor? Anne baba dururken hala dış kapının mandalı, kimse kusura bakmasın.

Sorun kendi annesi için erteleyipy bu taraf için yapmaması

1) Abinin eşi yengendir. Gelin değil.
2) Doğum günü ertelenmez, bunun hazırlığı pasta siparişi vs var. Gidip aşınızı başka gün olsaydınız?
3) Teşekkür görmüyorsanız senelerce hala neden iyilik yapar gibi milletin hayatına çöküyorsunuz?
4) Sosyal medyaya çocuğunun doğum gününü atması sizi rezil etmez. Rezillik anlayışınızı revize edin.

Bence burada çifte standart yapıyor gelin.

Sizin bakış açınız bu.Kabul etmiyorum.....

Neden yalan mı yazdıklarım? Kendi hayatınıza bakmak yerine abinizi yuvasına gölge oluyorsunuz. Doğum gününe gidemedik diye sızlandığınız yeğeninizin evinde huzur bırakmamışsınız.

Grip drğilsin bir şey değilsin. aşı olmuşsun en azından gidip 15 dakika bile oturabilirdin. Sırf senin keyfinin istediği olmadı diye yaptığın günah.

Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?

Bence burada çifte standart yapıyor gelin.
Ya anlamıyor musunuz? Çocuk onun çocuğu, istediğini yapar. Haladan bir şey gizlenmemiş, gün belli saat belli. Gidemediyse gelinin suçu değil. Annesi için ertelediyse geçmişte, şimdi ertelenecek gibi değilmiş işte. Abisi de erteleyelim de kız kardeşim de gelsin demediğine göre suç niye gelinde oluyor? Çok şeyse abisine sorsun hesabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…