- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var benceDoğum günü ertelenecek bir şey değildir, bu bir. Çocuğun doğum gününü siz gelebilesiniz diye niye ertelesin? Çok gitmek istiyorsanız siz erteleyip işinizi gitseydiniz. Madem çok iyi halasınız, böyle yapardınız.
İkincisi kadının yaptığı hiçbir şey kötülük değil. Siz bilenmişsiniz aksine.
Rahat bırakın insanları ya. Başka derdiniz yok herhalde saracak insan arıyorsunuz.
Kendi ailesi için yapıp diğer taraf için yapmamak bence sorun olur.
Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Çılgın görümce geri dönmüş..Gelinimizle anlaşamıyoruz...Aslında sorunumuz yok fakat evlendiğinden beri ona verdiğimiz tencereler tavalar iade edildi.Kimonomlar giyilmedi,Ona ve yeğenlerime verdiğimiz hiçbir şeyi giydirmiyor....Annem onlara yardım eder.Kendisini seferber eder, 11 senedir çok çektik....Görüntülü görüşmelerde genelde kaçar,en son yeğenimin doğum gününde bir mazeretimin olduğunu bile bile doğum gününüyapıp,bizi sosyal medyada kepaze etti...Bakın şimdi diyeceksiniz ki yaptığınız birşey var ki böyle yapıyor....Bunun bizden kaynaklanmadığını 11 sene önce eve yerleştikleri ve evlendikleri zaman iade edilen tencere ve tavalardan pay biçin.....Bu kızın niye öyle yaptığını paralı insanlar olmadığımız için yaptığını anladık....Şu anda ipler koptu.Abimi kendi taraflarına çektiler....Abime beni kötüledikçe abim de bana yükleniyor....İpler koptu ama bilmiyorum sanıyorum artık görüşülmeyecek gibi
Ne oldu resim koyunca herkes aaa bak babanesi halası yok falan diye laf mi etti bende gelinim benimde bir çocuğum var eş ailesiyle doğum günüde yapsam fotoğraf koymam. Benim olan bir sosyal medya hesabına istediğimi koyarım görümce kaynanayida ilgilendiren bişey olmazMazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
O zaman öyle denk gelmiştir, şimdi böyle denk gelmiş. Belki çocuk çok hevesliydi, ertelense üzülecekti.Kadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence
Sorun kendi annesi için erteleyipy bu taraf için yapmamasıNe oldu resim koyunca herkes aaa bak babanesi halası yok falan diye laf mi etti bende gelinim benimde bir çocuğum var eş ailesiyle doğum günüde yapsam fotoğraf koymam. Benim olan bir sosyal medya hesabına istediğimi koyarım görümce kaynanayida ilgilendiren bişey olmaz
Tencere tavaya gelince belki çeyizinde vardı evde kullanacak ya da koyacak yeri yoktu niye olayı parasizliga bağlıyorsunuz siz her şeyi alınmakta yer arıyorsunuz bence
Bence burada çifte standart yapıyor gelin.O zaman öyle denk gelmiştir, şimdi böyle denk gelmiş. Belki çocuk çok hevesliydi, ertelense üzülecekti.
Kepaze etmek ne ayrıca? Fotoğraf paylaşmak ne zaman kepaze etmek oldu? Çocuğunun fotoğrafını paylaşırken halasına mı soracak? Bazı insanlar kendisi ne sanıyor cidden? Kim sanıyor? Anne baba dururken hala dış kapının mandalı, kimse kusura bakmasın
Sizin bakış açınız bu.Kabul etmiyorum.....
Yok burada sorun eş ailesini istemiyor demek ki burada sorun evde oturup geline saranlardaKadın kendi annesi için erteleyip bu taraf için ertelememiş burada sıkıntı var bence
Sizin bakış açınız bu.Kabul etmiyorum.....
Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?Sizin bakış açınız bu.Kabul etmiyorum.....
Ya anlamıyor musunuz? Çocuk onun çocuğu, istediğini yapar. Haladan bir şey gizlenmemiş, gün belli saat belli. Gidemediyse gelinin suçu değil. Annesi için ertelediyse geçmişte, şimdi ertelenecek gibi değilmiş işte. Abisi de erteleyelim de kız kardeşim de gelsin demediğine göre suç niye gelinde oluyor? Çok şeyse abisine sorsun hesabını.Bence burada çifte standart yapıyor gelin.
Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yaniYok burada sorun eş ailesini istemiyor demek ki burada sorun evde oturup geline saranlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?