- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Canı ertelemek istememiş demek ki siz niye sürekli ertelenmesini istiyorsunuz bakın sizin canınızda ertelenmesini istemişBenim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...
Anasına ablasına sahip çıkacak olan o evde yetişen erkek çocuğu o yapmıyorsa eşine annem kardeşim gelemeyecek erteleyelim demiyorsa gelin yapar gayetteDiyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Hala bizsiz yapti diye miymiylaniyorsun.Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Bence burada çifte standart yapıyor gelin.
Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...
Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
aynen doğru artık bitti.Sadece sizlerle paylaşıyorum üzüntüm hafiflesin diye herkes üstüme çok çullandı gerçekten bir tek siz hakverdiniz sağol kardeşim beni anladığınız içinGörüşmeyin sizde.Boşvwr gitsin.
Sahip çıkıncada anneci diye linçliyoruz nasıl olacak?Yok burada sorun eş ailesini istemiyor demek ki burada sorun evde oturup geline saranlarda
Konu sahibi için her türlü sorun zaten
Halası olarak yeğeninize bir de siz doğum günü partisi yapsaydınız fotoğraf çekerdiniz orda bu kadar içinize oturduysa.Ama pardon o zaman the gelinle nasıl uğraşılacakBizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Vay terbiyesiz gelin vay! İnsan hiç görümcek olmadan doğum günü partisi yapar mı?Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Biraz abartmıyormusunuz? Düğün değil, nişan değil altı üstü doğum günü. Kadın herkesin müsait olmasını beklese sürekli bir engel çıkar. Yapılan şeyleri sizin inadınıza yapılmış gibi değerlendirmeyin. Ayrıca neden tencere tava verdinizki kendi ceyizinde vardır zaten bunlar. Ev hediyesimi almıştınız yoksa biz kullanmıyoruz al sen kullan diye mi götürdünüz?Mazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Annecilik çok ayrı bi kavram çocuğunun doğum gününde annesini isteyen adam anneci değildir bana göreSahip çıkıncada anneci diye linçliyoruz nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?