Gelinle ipler koptu...

Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...
Canı ertelemek istememiş demek ki siz niye sürekli ertelenmesini istiyorsunuz bakın sizin canınızda ertelenmesini istemiş
Herkesin Kendi çocuğu Kendi keyfi yapmış Doğum gününü

yani gelin sizinle görüşmek istemediğini anlamanız için herşeyi yapmış ama anlamamışsınız
bi sebep olmak zorunda değil ısınamamıştır enerjisi tutmamıştır sizlerle samimi olmak istemiyordur
istememekte yeterli bi sebep illa şu yüzden görüşmek istemiyor şu yüzden böyle yapıyor diye düşünmek anlamsız
bazen bişeyi sadece istemezsin yani

Diyorsunuzki erkek tarafı boşver gitsin.Kız tarafı önemli olan yani
Anasına ablasına sahip çıkacak olan o evde yetişen erkek çocuğu o yapmıyorsa eşine annem kardeşim gelemeyecek erteleyelim demiyorsa gelin yapar gayette

Benim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...

Asıl çarpık düşnen sizsiniz. İnsanların Kendi çocuklarının doğum günlerini ne zaman kutlayacağından size ne?

Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim

daha önce de açtınız bu konuyu orada yapılan yorumlar sizde bir iyileşme sağlamamış ki hala aynı şeyi söylüyorsunuz.
destek almayı düşündünüz mü hiç?

Görüşmeyin sizde.Boşvwr gitsin.
aynen doğru artık bitti.Sadece sizlerle paylaşıyorum üzüntüm hafiflesin diye herkes üstüme çok çullandı gerçekten bir tek siz hakverdiniz sağol kardeşim beni anladığınız için

Bizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Halası olarak yeğeninize bir de siz doğum günü partisi yapsaydınız fotoğraf çekerdiniz orda bu kadar içinize oturduysa.Ama pardon o zaman the gelinle nasıl uğraşılacak kadın doğum gününü yapınca ellerinizi ovuşturmuşunuzdur ooo abimi doldururum ben şimdi diye hadi itiraf edin

Vay terbiyesiz gelin vay! İnsan hiç görümcek olmadan doğum günü partisi yapar mı?

Biraz abartmıyormusunuz? Düğün değil, nişan değil altı üstü doğum günü. Kadın herkesin müsait olmasını beklese sürekli bir engel çıkar. Yapılan şeyleri sizin inadınıza yapılmış gibi değerlendirmeyin. Ayrıca neden tencere tava verdinizki kendi ceyizinde vardır zaten bunlar. Ev hediyesimi almıştınız yoksa biz kullanmıyoruz al sen kullan diye mi götürdünüz?

Aynı şeyleri yapıp, farklı sonuçlar bekleyenlere ne dendiğini yazmayayım ama bi search edin. Gelininizle iletişimde olmak için her ne yapıyorsanız işe yaramamış ve muhtemelen bunu yaka silktirecek bir şekilde sürdürüyor olmalısınız ki (Buraya da takıntılı bir şekilde aynı konuyu iki haftalık aralıklarla açıp, önünüze gelene hakaret etmeniz gibi) kadın sizden kaçmış.

Siz takıntılı misiniz ya. Rahat bırakın insanları . Bende kızımın doğum gününu yaptım baba tarafi gelecek mesafede değildi . Sırf bunun için fotoğraf paylasmayacak miyiz ? Kendi hayatınız yok mu insanlarla uğraşıp durmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…