- Konu Sahibi december90
-
aaa gerçekmmi ben baktım tatlım yazık gelin kıızn yüzü walla hiç gülmüyodu
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu
Kız resimler orda ya, Allah canını almasın durduk yere günahını aldık milletin.
bence varya bu konunun asıl sahibi sensin.bbu başlığıda sen açtın şimdi başka nicle burda ahkam kesiyorsun.demek nişanlınla sen dediğini hem aldırıyosun hem yaptırıyosunda burdaki gelininn suçu kabahati nede evini istediğini alamıyor karşı çıkılıyor.
önce konuyu anla bi.gelinin istediği renk yerine başka renk alınıyo.ondan sonra istediği alınıyo.bak sende ekstra koltuk alınınca seviniyorsun.sende nişanlının ailesini almışsın avucuna yaptırırım ettiririm deyip sonada sağolsunlar alırlar diosun.ama başkası yapınca kötü oluyo eleştiriyosun.pardonda aranızdaki fark ne konudaki gelinel?????ikinizde istediğim olsun istiyorsunuz.
lütfen ezbere yorum yapmayınız.sende bayansın oda,sende nişanlısın oda.sorun nerde peki farkınız ne?daha dur bakalım sen evlenirken neler olucak.inş görürüm burda kaynanam die konu açtığınıda bu laflarını hatırlatırım sana.
Ben yolladım
hahahah kıssss şekerim günahınıı niye alıyım belli duruyo görünen köy kılavuz istemezmiş
şimdi gördüm resimler.abbbbbooooo görümcede tam görümce yani
Yok senin için demedim, ben 2. üyelik olabilir dedim, meğer resimler orada halen.
sana çok ilginç birşey söyliyimmi,çok garipseyeceksin ama,kız saygıda kusur etmeyince,kayınvalide görümce kayınpeder hepsi seviyorlar insanı...kimseye oyunla dalavereyle bişey yaptırmıyorum,çünkü gerek yok...söz nişan olayı öncesine kadar da muhabbetim yok denecek kadar azdı nişanlımın ailesiyle...yani kimseye köprüyü geçene kadar yapmadım...oğullarını alana kadar yüzlerine gülerim sonra da somurturum kuyularını kazarım yapmadım...benim istediğim genellikle olur,çünkü ben güzellikle isterim,huzursuzluk çıkaracak bir olaya girmem...güzel dileklerin için teşekkürler...inşallah göremezsin o günleri:)
sana çok ilginç birşey söyliyimmi,çok garipseyeceksin ama,kız saygıda kusur etmeyince,kayınvalide görümce kayınpeder hepsi seviyorlar insanı...kimseye oyunla dalavereyle bişey yaptırmıyorum,çünkü gerek yok...söz nişan olayı öncesine kadar da muhabbetim yok denecek kadar azdı nişanlımın ailesiyle...yani kimseye köprüyü geçene kadar yapmadım...oğullarını alana kadar yüzlerine gülerim sonra da somurturum kuyularını kazarım yapmadım...benim istediğim genellikle olur,çünkü ben güzellikle isterim,huzursuzluk çıkaracak bir olaya girmem...güzel dileklerin için teşekkürler...inşallah göremezsin o günleri:)
Yok senin için demedim, ben 2. üyelik olabilir dedim, meğer resimler orada halen.
şekerim gitti nöbetçi sanırım:90::90::98::98:
acep resimlerine mi bakıyo ki
merak etme nişanlıyken öle olur hep.benimde öleydi kayınvalidem .sonra akkoyun karakoyun çıkkıyo ortaya merak etme.
ben işimi bilirim diosun ne olur olur aldırırım alırlar diosun.valla 5 sene nişanlı kaldım.saygıda kusur etmedim anne baba dedim ama düğün vakti gelince kızımken gelin oldum.sen daha yolun başındasın.herşeyi tozpembe görüyorsun.bukadar insan bi konuda hemfikirse oturup düşün bi.burda tecrübe yaşamış insanlar konuşuyo ezbere değil bu yazılanlar yaşanmışlık.
ayrıca bende sana ilginç bişe söleyeyimmi ama sen hiç garipsemedin defalarca başka nicle yazan bu konunun sahibi sensin die
ne garip dimi sana senden başka kimse sahip çıkmadı
hahaah kim çıkııcak anacm sahip
kimse bu gibi saçmalıga sahip çıkmaz
daha önce bir konu da rastladım ona yorumun şuna benzer bişey yazmış
ben kardeşimi seviyorum diye elin kızı gelip de arama diyemez zaten kardeşim de ögle konuda bize söyler
el kızı değilmi sonuçta gibi
tam hatırlamıyorum da bunun gibiydi sonra kardeşim biz istemiyoruz diye karısınıı bile boşar evlenince aile olarak saygısızlıga
tahammülleri yokmuş
aslında konuyu okusan görürsün tatlım
hahaah kim çıkııcak anacm sahip
kimse bu gibi saçmalıga sahip çıkmaz
daha önce bir konu da rastladım ona yorumun şuna benzer bişey yazmış
ben kardeşimi seviyorum diye elin kızı gelip de arama diyemez zaten kardeşim de ögle konuda bize söyler
el kızı değilmi sonuçta gibi
tam hatırlamıyorum da bunun gibiydi sonra kardeşim biz istemiyoruz diye karısınıı bile boşar evlenince aile olarak saygısızlıga
tahammülleri yokmuş
aslında konuyu okusan görürsün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?