- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
- Konu Sahibi december90
-
bide konu sahibi yenge die hitap etmiyoki o kız yada bu kız kızda kız die hitap ediyor.antipatisi olduğu burdan belli zaten
evet sana hala yazık.sen herhalde kara gürültüye evlendin,kendini kayınvaliden ve onun soyağacına adadın.benimde 2 erkek kardeşim var ama hiç birinin bişeyine karışmadım karışmam.çünkü ben bu konuda çok üzülmüştüm aynısını hemcinsim yaşasın istemedim.ne demek mecburiyeti yok mecbur elbet ev kuruluyor yapılaca elbet.bunları neden dayatma olarak görülüyor.sen evliysen tabiki ama böle ezbere konuştuğuna göre değilsin farzet eşinden bişe istedin sana bak hanımefendiye neyine gerek senin dediğinde aslan kocam deyip sırtınımı sıvazlayacaksın.
süpriz yapacakmışmış.bikere madem alışveriş yapılıyor neden başkası seçiyor.ben kendi oturacağım kendi temizleyeceğim evimi zevkime göre döşemek isterim bundan kimene?sen eşya alırken başkalarının zevkine göremi alıyorsun kendi zevklerin isteklerin yokmu?bir babanın evladını evlendirmek boynunun borcudur.madem koltukları süpriz yapacakmış o kadar iyi niyetli çağırırsın gelinini gel kızım sana bi süprizim var dersin götürürsün bi mağazaya istediğin rengi al kızım içimde ukte kaldı benim dersin.belki ozamanda bu davranış gelinin yüreğini okşardı almaktan bile vazgeçebilirdi.ben bu konuda hiç iyi niyet göremedim.senin erkek kardeşinin ve onu sevecek kızın vay haline.ben anlamıyorum cidden nasıl böle katı düşüncelere sahipsiniz
Geliyorum hemen özelden link atıcam sana bir dk
bide konu sahibi yenge die hitap etmiyoki o kız yada bu kız kızda kız die hitap ediyor.antipatisi olduğu burdan belli zaten
para vermeye gelince elmecbur verecek,laf söylemeye gelince aman nasıl kötü kaynana değilmi? ne demek mecbur,25-30 yaşınca getirmişler oğullarını elbet bir meslek sahibi yapmışlar,mecburmu adam...mademki mecbur o zaman karışmasına da göz yumacaklar.para verirken "annesi babası tabiki verecek",azıcık seslerini çıkardılarmı;"höst biz evleniyoruz"
benim nişanlım hem dediğimi yapar,hem dediğimi alır,kayınvalidem de öyle sağolsun...hem bana sürpriz yapmak için ekstradan bir oturma odası alacaksa,mutlulukla kabul etmezsem insan değilim...
kızcağız abisinin nişanına o kadar heves yapıyor konu açıyor ne giycem diye,abisinin nişanlısının resmini koyuyor o kdar. kıskanıyo diosunuz.diyorum resimlere bakın neyi kıskanacak yani?
para vermeye gelince elmecbur verecek,laf söylemeye gelince aman nasıl kötü kaynana değilmi? ne demek mecbur,25-30 yaşınca getirmişler oğullarını elbet bir meslek sahibi yapmışlar,mecburmu adam...mademki mecbur o zaman karışmasına da göz yumacaklar.para verirken "annesi babası tabiki verecek",azıcık seslerini çıkardılarmı;"höst biz evleniyoruz"
benim nişanlım hem dediğimi yapar,hem dediğimi alır,kayınvalidem de öyle sağolsun...hem bana sürpriz yapmak için ekstradan bir oturma odası alacaksa,mutlulukla kabul etmezsem insan değilim...
kızcağız abisinin nişanına o kadar heves yapıyor konu açıyor ne giycem diye,abisinin nişanlısının resmini koyuyor o kdar. kıskanıyo diosunuz.diyorum resimlere bakın neyi kıskanacak yani?
Canım sana mesaj atamıyorum, her 10 dkda bir atma hakkı varmış.Pis7liden rica eder misin o sana linki atsın?
bence varya bu konunun asıl sahibi sensin.bbu başlığıda sen açtın şimdi başka nicle burda ahkam kesiyorsun.demek nişanlınla sen dediğini hem aldırıyosun hem yaptırıyosunda burdaki gelininn suçu kabahati nede evini istediğini alamıyor karşı çıkılıyor.
önce konuyu anla bi.gelinin istediği renk yerine başka renk alınıyo.ondan sonra istediği alınıyo.bak sende ekstra koltuk alınınca seviniyorsun.sende nişanlının ailesini almışsın avucuna yaptırırım ettiririm deyip sonada sağolsunlar alırlar diosun.ama başkası yapınca kötü oluyo eleştiriyosun.pardonda aranızdaki fark ne konudaki gelinel?????ikinizde istediğim olsun istiyorsunuz.
lütfen ezbere yorum yapmayınız.sende bayansın oda,sende nişanlısın oda.sorun nerde peki farkınız ne?daha dur bakalım sen evlenirken neler olucak.inş görürüm burda kaynanam die konu açtığınıda bu laflarını hatırlatırım sana.
tamam attım tatlım
sanırım resimler yok olmuş sayfa boş çıkıyor.görümceler silmiş resimleri
Fatmagülün suçu neHerkes kendine müslüman...
aaa gerçekmmi ben baktım tatlım yazık gelin kıızn yüzü walla hiç gülmüyodu
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu
sanırım resimler yok olmuş sayfa boş çıkıyor.görümceler silmiş resimleri
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu[/
resimler yok cidden sayfa boş çıkıyo nöbetçi görümcede yok etmiş olabiliriyi niyetlerinden gelini soldurmuşlar kendileride çiçek açmışlar.herşey sırayla bu hayatta
cnm ben gene baktıım şimdi açıık silinmemiş 10 dk sora tekrar yollayıım istersen
Ben daha yeni baktım, baktığımdan beri görümce hiç cevap yazmadı konuya.
Taş olsa çatlar yazmadan, o kadar şey söylendi.
Bu görümce hanım konuya bakmadan sadece resimleri silmek için mi girdi siteye, nasıl haberi oldu gelinin resimlerini deşifre etmesini eleştirdiğimizden?
Bu işin içinde 2. üyelik var gibime geliyor ya neyse. Modlar bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?