Gelinin tutum ve davranışları?

bide konu sahibi yenge die hitap etmiyoki o kız yada bu kız kızda kız die hitap ediyor.antipatisi olduğu burdan belli zaten

Canım sana mesaj atamıyorum, her 10 dkda bir atma hakkı varmış.Pis7liden rica eder misin o sana linki atsın?

abinizin nişan fotolarını çarşaf çarşaf eklemişsiniz
sanmıyorum yengenizin haberi olsun
hiç hoş bi davranış değil
özele mahremiyete biraz saygı
kendi tercih edip koyar mıydı acaba
onun adına kararlar aldığınız onu hiçe saydığınız o kadar belli ki
kızın ayan beyan yüzü ortada bi tanıyan çıksa
hakkında da bu kadar atıp tuttuğunuz ne kadar utanç verici bi durum farkında mısınız
herşeye bu kadar müdahil olma durumunuz kendinizi zor durumda bırakıyo
çocuk da değilsiniz ki ayıp cidden

para vermeye gelince elmecbur verecek,laf söylemeye gelince aman nasıl kötü kaynana değilmi? ne demek mecbur,25-30 yaşınca getirmişler oğullarını elbet bir meslek sahibi yapmışlar,mecburmu adam...mademki mecbur o zaman karışmasına da göz yumacaklar.para verirken "annesi babası tabiki verecek",azıcık seslerini çıkardılarmı;"höst biz evleniyoruz"
benim nişanlım hem dediğimi yapar,hem dediğimi alır,kayınvalidem de öyle sağolsun...hem bana sürpriz yapmak için ekstradan bir oturma odası alacaksa,mutlulukla kabul etmezsem insan değilim...
kızcağız abisinin nişanına o kadar heves yapıyor konu açıyor ne giycem diye,abisinin nişanlısının resmini koyuyor o kdar. kıskanıyo diosunuz.diyorum resimlere bakın neyi kıskanacak yani?

gelin ilk başta ağır bir laf etmiş,saygısız davranmış.k.valide olayı büyütüp özür dilettirmiş,küçük görümce zaten herşeyin içinde olmak istiyor ve Maaşallah ikinci k.valide gibi..buraya kadar herşeyi anladım da sizin sevgili abiniz niye iki taraf arasında durmadan laf taşıyor,karşılıklı olarak kışkırtma yapıyor o kısmı anlayamadım?bir erkeğe yakışmayan,çok itici bir davranış bu..

kk sayesinde nasıl elti,görümce,k.valide ve gelin olunmaz öğrenmiş oldum..evlilik akademisi gibi valla.şimdinin gelini ve elitisi,yakın geleceğin görümce adayı ve uzak geleceğin k.valide adayı olarak kendimi hazır hissediyorum teşekkür ederim

Son düzenleme:
bide konu sahibi yenge die hitap etmiyoki o kız yada bu kız kızda kız die hitap ediyor.antipatisi olduğu burdan belli zaten

bencede haklısın her konuda abimle nişanlısı abimle gelinimiz falan filan kızı benimsememişlerki
birde şu resim olayında açık açık kendi yazmış zaten kendi resmi yok diye hemen annesine söylemiş annede abiye abi biraz kızınca bizim iyi niyetli görümce hemen savunmaya geçmiş
kendi kuzani olsaydı o resim çıkardı vs vs açıkçası gelin ne yapsa yaranamaz gözünün üztünde kaşı var diye sorun ederler

Gelinin ilgi odağı olmasını, hayallerini gerçekleştirmesini, istediklerini yapmasını ve yaptırmasını kıskanıyor olabilir mi?

kendin söylüyorsun benim nişanlım her istediğimi yapar kayınvalidemde öyle diye
empati kur istersen

bence varya bu konunun asıl sahibi sensin.bbu başlığıda sen açtın şimdi başka nicle burda ahkam kesiyorsun.demek nişanlınla sen dediğini hem aldırıyosun hem yaptırıyosunda burdaki gelininn suçu kabahati nede evini istediğini alamıyor karşı çıkılıyor.
önce konuyu anla bi.gelinin istediği renk yerine başka renk alınıyo.ondan sonra istediği alınıyo.bak sende ekstra koltuk alınınca seviniyorsun.sende nişanlının ailesini almışsın avucuna yaptırırım ettiririm deyip sonada sağolsunlar alırlar diosun.ama başkası yapınca kötü oluyo eleştiriyosun.pardonda aranızdaki fark ne konudaki gelinel?????ikinizde istediğim olsun istiyorsunuz.
lütfen ezbere yorum yapmayınız.sende bayansın oda,sende nişanlısın oda.sorun nerde peki farkınız ne?daha dur bakalım sen evlenirken neler olucak.inş görürüm burda kaynanam die konu açtığınıda bu laflarını hatırlatırım sana.

Fatmagülün suçu ne Herkes kendine müslüman...

aaa gerçekmmi ben baktım tatlım yazık gelin kıızn yüzü walla hiç gülmüyodu
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu

Kız resimler orda ya, Allah canını almasın durduk yere günahını aldık milletin.

Son düzenleme:
aaa gerçekmmi ben baktım tatlım yazık gelin kıızn yüzü walla hiç gülmüyodu
çok mutluymuş belli...görümce de sanrım gözllüklü olandı 32 dişi birden görünüyodu

Resimleri görümce adayı eklediği için özellikle öyle seçmiş olma ihtimali mümkün.Mesela neden stüdyo fotoları paylaşılmamış Çünkü
onlarda görümce yok.

wallaa ögle bende düşünmedim değil
kim olabilir acep puhahahah
ayrıca görümcede tam görümceymiş ben olsam ben de aramazdım he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…