- Konu Sahibi december90
-
sonuna bir de "kızın yaşı büyük herhalde, onunda verdiği bir açgözlülük var" diye eklemiş ya, herhalde arkadaşın da yaşı biraz küçük onun da verdiği bir "ağzından çıkanı kulağı duymamazlık" var.
Sonuna bir de "kızın yaşı büyük herhalde, onunda verdiği bir açgözlülük var" diye eklemiş ya, herhalde arkadaşın da yaşı biraz küçük onun da verdiği bir "ağzından çıkanı kulağı duymamazlık" var.
bi daha okusana canım açıkgözlülük mü açgözlülük mü yazmışım acaba? ama doğruya doğru değilmi?yaşı büyüdükçe insan daha da açıkgözlü oluyo,resimlerinden gördüm kızı yaşı büyük sanırım dedim...
bunları bir kadının yazdığına cidden inanamıyorum.sende hayatını kayınvaliden ve onun soyağacınamı adadın.çok yazık cidden çokkkk
bu resimler nerede ya ben göremedim
benim de erkek kardeşim var,onu hesaba katarak yapıyorum yorumlarımı...evet çok yazık değilmi,ailelere saygı duyulmasını istemek bu devirde çok yazık.kendisini düşünen yardım etmeye çalışan 20 yaşındaki bir kız ve de kendisinin istediği olmadı diye istediği koltuk takımı rengini kendisine sürpriz yapmak için alan bir anne,ve evinde doğalgaz sobası olup hanımefendi orda oturmak istemiyor diye hiç mecburiyeti olmadan evinin peteklerini yaptıran bir baba ya yazık değil...bana yazık:)
benim de erkek kardeşim var,onu hesaba katarak yapıyorum yorumlarımı...evet çok yazık değilmi,ailelere saygı duyulmasını istemek bu devirde çok yazık.kendisini düşünen yardım etmeye çalışan 20 yaşındaki bir kız ve de kendisinin istediği olmadı diye istediği koltuk takımı rengini kendisine sürpriz yapmak için alan bir anne,ve evinde doğalgaz sobası olup hanımefendi orda oturmak istemiyor diye hiç mecburiyeti olmadan evinin peteklerini yaptıran bir baba ya yazık değil...bana yazık:)
Konu sahibinin açtığı konulara bak, abim ve yengemin nişanı diye bir konu olacak, pardon GELİNİNİN
cnm resimleri hangi sayfada abisi ile gelinin bulamadm da
Bak arkadaşım, ne yazık ki tek taraflı bakıyorsun.
Yardım etmeye çalışan görümce bu kadar dillendirmez işi, yardım etmek niyetindeyse yengesinin isteklerini göz önünde bulundurur, keza anne için de bu geçerli.
Kızın ettiği ilk lafı hemen oğluna yetiştiren bir kayınvalidenin iyi niyetine de ben inanmam. Hadi lafı görümce yetiştirse neyse, ama annesi abisine söylemiş. "Cahildir, yanlış konuştu." dememiş, "kızım neden böyle diyorsun, derdin ne" diye de sormamış. Açıkçası ara bozuculuk yapmış.
Konu sahibi başka konusunda da yengesinden şikayetçi, alıp veremediği nedir anlamadım. Yengesi onu sevmek zorunda değil, aralarının yağ bal olmasına da gerek yok. Sırf mesaj atmıyor diye mi bu yaygara? Kendisini nişanlısına şikayet edenlere ilgi göstermiyor diye mi? Yoksa resimleri basılmadı diye mi?
Burada öyle büyük bir saygısızlık okumadım ben gelinden taraf. Yok ailesi kızın fikirlerini etkiliyormuş. Etkilesin, ne olacak? Moda mod nişanlısına ve onun ailesine mi uymak zorunda? Belki kızın aklı kesmiyor, ailesi yol gösteriyor? Ki mesele altın falan da değil, kalorifer peteği! Sanki gelinin ailesi oturacak da rahatlarını düşünüyorlar.
Ha dese ki biz karışmıyoruz ama gelinin ailesi her işin içinde anlarım bir derece, ama yoo annesi koltuk takımının rengine kadar tavsiye vermiş işte, bıraksınlar da kız tarafı da kızlarını düşünsün. Damat zaten annesi kırmızı kanepe fikrini ortaya atmasa umrunda olmayacakmış. Madem damat umursamıyor, kızın ailesi umursasın. Sanki kocasını değil de ailesini dinlediğinden bahsediyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?