- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi december90
-
sende gelin olacaksın arkadaşım uzaktan böyle konusmak kolay tabi....ama sen gelininizin yaptıklarını yapma kayınvalidene göre düzenini kur...biz yanlıs şeyler söylüyoruz sana
herkes kayınvalide,ve görümcelerinden çektiği bu kadar önyargılı oluyorsunuz ,kimi yazılarınıza o kadar çok gülüyorumm..
herkes kayınvalide,ve görümcelerinden çektiği bu kadar önyargılı oluyorsunuz ,kimi yazılarınıza o kadar çok gülüyorumm..
görümcemi çirkin gelinden?gözlükler kaç derece hanımefendi 10 mu,kusura bakmayın da yengesi 40 yaşında görünüyor,kızcağız daha 20li yaşların başında?
valla görümce gelinden güzel gelinin kıskanıyor olması çok daha makul...
kızlar konu sahibi arkadaşın açtığı konulara göz gezdirdim de,hepsi abisi ve GELİN le ilgili...
çok komik değil mi,derdi hep onlar,ev kredisi alcaklarmış çok pahalıymış,olmazmış,yok gelinlik modeli beğenmiyomuş,yok mobilya bakmayı bilmiyomuş,yok fotoğraf çoğaltmamaış..
yazık bu december a cidden üzüldüm,hayatında hiç bir şey yok,geline takmış kafayı...
bak canım sana tavsiye,yapabilrsen arkadaş ed,n,kaprislerden kurtulmaya çalış,gerekirse yardım al,iyi ve fesat olmayan bir insan olmaya çalış... önc ekendi hayatınla ilgilen ki,başkalarının hayatına bakacak zamanın olmasın..kendi hayatına bak ki,herkes rahat nefes alsın..
1 tutam sevgi,1 tutam dürüstlük,1 tutam sevecenlik,1 tutam mutluluk,belki 1 tutam da AŞK seni iyi biri yapamaya yetebilir,yapabilrsen...:)
hadi canım reçeten de tamam...
damatla gelin işlerine karışılmasını istemiyorlarsa ailelere ödeme yaptımayacaklar.ödemeyi aile yaparsa ister istemez karışılma durumu olur
senin gibi görümceler sağolsun çektiriyorlar ama benım senın gibi bir görümcem olsa gelinlik nasıl olurmus pekala gösterırdım
Aslında december bir evlense her şey çözülecek de neyse:)
Kıskançlık bakışlarına bile fena vurmuş..
Allahtan koymuş fotoları da bakışından kendini ele vermiş..
Bir de unutmasın ki kıskançlık , çekememezlik ve gelin hazımsızlığı insanı sevimsiz yapar.. Çirkin yapar.. :)
Yarın konu açar buraya cadı kaynanam cadı görümcem evliliğime karışıyor diye..
evlense bu kadar rahat konusamaz hele birde kendı gibi bir görümce olursa evlere şenlik ama bir laf vardır ya çok severim ektiğini biçersin ya da eden bulur o kadar dogru ki
december90 gelininizde kk uyemi ?? bence deyil olsa boyle rahat rahat arkasindan attip tutamazsin
sen gösterirsen sana da gösterirler,öyle kolaydeğil öyle şeylerrr
Gayet çirkin..
Benim düşüncem bu :)
Güzellik anlayışım çok iyi olduğu için beğenemiyorum sanırım :)
Sen de hemen atlamışsın lapin gibi maaşallah..
Kusura bakma da o nişanda giydiğini ben giymem .. evde bile.. ayakkabısı da dahil..
Moda düşkünüyüm var mı arkadaşım ?
Babet gibi ayakkabıyı topuklu diye giymiş ..
Olamaz mı yanii benim düşüncem canım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?