- Konu Sahibi december90
-
Çok olduğunu iddia ettiğiniz sevginiz bir cümleyle bitti mi?
Şakayla karışık yenge niye böyle söylüyorsun,kusura bakma ama kırıldım diyemediniz mi?
Bir lafa alınmış küsmüşsünüz,belli ki oda size küsmüş.Siz onun niye aramasını bekliyorsunuz.
Daha önce de sormuştum,yengeniz sizden kaç yaş büyük?
Ayyy sabahtan beri oku oku şiştim valla. Bence sizin yapmanız gereken şeyler şu; Önce buraya yengeniz ile alakalı konu açmaktan vazgeçin artık. Yengenizle iyi anlaşmaya bakın yoksa Gerçekten abinizi özlemek zorunda kalırsınız. Bırakın herşeylerini kendileri yapsınlar sizin düşüncelerinize emin olun ihtiyaçları yoktur.. Olursa da size danıştıklarında fikrininizi beyan edin.
Benim sizin gibi bir görümcem olsaydı ( ki 4 tane görümcem var benim ) O mobilyacıda dolapların içine bakarken sizi çok iyi bozardım haddinizi bildirirdim. Ayrıca abinize devamlı yengenizi kötülüyorsunuz.. Bende inadına gelin olsaydım sizi kötülerdm abinize..
Çok bunaltıcısınız yani aile olarak gelini bıktırmışsınız belli ki.. Bir nefes alsınlar lütfen bırakın yani..
Israrla ve inatla haklılığınızı ispat etmeye çalışıyorsunuz ya...
Yok edemiyorsunuz.Sürekli kendinizle çelişiyor,hep aynı şeyleri söylüyorsunuz.
Ama evet bu kız da haklıymış dedirtemiyorsunuz bana.
Nasıl bu kadar sabit fikirli olduğuzu anlayamıyorum.
Bunca sayfa yorum yapılmış,hiç okumadığınızı düşünüyorum.
Kimse yengeniz %100 haklı demiyor,onun da hatalarını görebiliyoruz.
Ama siz hep kendi haklılığınızdan bahsederken ısrarla yapılan yanlışları görmüyorsunuz.
sigara içmesi batmıyor bana ,misafirliğe gidilen yerlerde gittiği 2 kere olmuştur o insanlara ,üstünüçıkartıp hemen mutfağa koşması ne kadar doğru bişey sence???bu bir saygıdır o insdana hösterilen,ev sahibisinin mutfağı belki dağınık,belki girmesini istemedi,düşünmesi gerekli..
sigara içmesi batmıyor bana ,misafirliğe gidilen yerlerde gittiği 2 kere olmuştur o insanlara ,üstünüçıkartıp hemen mutfağa koşması ne kadar doğru bişey sence???bu bir saygıdır o insdana hösterilen,ev sahibisinin mutfağı belki dağınık,belki girmesini istemedi,düşünmesi gerekli..
öyle birşey niye yapımki ,büyüklük de yapmam ,büyüklük allaha mahsustur canım.Önceden çok seviyordum ama ilk başta o söylediği laf ile soğuttu kendinden ,sevmiyorum diyede böyle şeyler yapıyorum sanmayın sakın...yalnız o ev eselesini abim diretirdi yani bizim ordan olsun diye canım ..kız sadece kendi tarafından istedi evi,halada söylüyrmuş biizm ordan gözünün ucuyla bile bakmadın diye..hala annensinin oraya yerleşmekte,
okumayın o zaman madem bunaltıcı ise veya yorum yapmayınben buarada okuyun yorum yapın demiyorumm allah allah
okudummmm ,taikide haksız olduğu yazılmış ama neden bu kadar görümce kayınvalide olarak he konuşuluyor sadece kızda haksız tabi ama büyük haksız olan taraf oğlan tarafı diyorsunuz bende bunu anlamıyorummm.
siz bu gelini kıskanıyorsunuz yada abinizi paylaşmak istemiyorsunuz anlaşılan. gelin çok mu güzel ve akıllı da bu kadar sorun oluyor? Yeni evlenecek çiftleri rahat bırakın. Hem annenize ne oluyor da alıyor oturma odasını?? bırakın gelin ve damat kendi zevklerine göre döşeşinler. Valla gelini hoş tutun yoksa yarın birgün çocugunu bile uzak tutar sizden. ah bu kaynanlar görümceler neden paylaşamaz oğlunu kardeşini bilmem...
neden kıskanayım yahu,abimide paylaşmama gibi bir durum söz konusu değil ..bıraktık zatennn ne halleri varsa görsün bu saatten ..o bizi hoş tutmadığı müddetçe biz de onu hoş tutmayızzz.insanın alnında keriz mi yazıyor pardon yine bu gelinler bu kadar pohpohlamak isterler..
neden yengeni bir tarafa çekip terbiye vermeyi denemiyorsun,baksana kızın elle tutulur yanı yok.Yengecim de bu yaptığın ne kadar ayıp de,annen sana hiç terbiye vermedi mi de.Kız belki yakın hissetti girdi,belki kötüydü girdi sonuçta nişanın atıldığı dönem.Sen çok mu mükemmelsin ?Bak kaç konunda insanlar sana haksızsın yapma demişler tınladığın yok.İnsanların işine karışmayı bırak sana ne kızın evinden, barkından,elbisesinden, sigarasından.Yok salon takımı pahalıymıs sigara yanığı olursa ne olurmuş?Sana ne sen kendi evinde kullanma eşyalarını kapa bir odaya ne kirlenir ne sigara yanığı olur.Ama hatanın büyüğü abinde ve annende,çünkü sen daha çoook küçüksün ve belli kıskançlıktan ölüyorsun.Senin koltuğuna sigara düşer,yok oturma odası yapsın demen ya da demeniz doğrudan kızın ev düzenine karışmak.Neden bu kadar meraklısın karışmaya?Fotoğraf olayında seni en başta çağırmışlar,ve kuzenini çağırmış,küçüksünüz gönlünüz kalmasın diye usulen çağırmıştır.Kızın kendi kuzeni gitmemiş sen koşa koşa gitmişsin.Biraz anlayışlı olsaydın,yengecim abicim siz çektirin bizle nasıl olsa salonda çok çektiririz deseydin.Ayrıca bilmiyorsun ki tüm stüdyo fotoğrafları alınmaz,stüdyoya da sülalece gidilmez.O kadar yakın arkadaşlarımın düğünü nişanı oldu hep yanlarındaydım,kendi nişanım oldu;hiç kimse stüdyoda başkalarıyla fotoğraf çektirmedi.Giden kuzen arkadaş vs sadece yardım için gitti,ki yalnız çift olarak gidenler de çok var.Abinin ailesiyle karısının yerini ayrı tutması gerekirdi,ki o olgunluğa ulaşamamış.Annenin de olgun bir kayınvalide gibi davranıp ,yerini, karışıp karışmayacağı şeyleri bilmesi ve ona göre davranması gerekirdi.Seni söylemeye gerek yok almışsın sazı eline kendi çapında çalıyorsun.40 yıllık kaynanaymış gibi gelin de gelinliğini bilecek diyorsun,daha yaşın ne tecrüben ne?Abinin ablası mısın,annesi misin ? Bütün bu olanlar seni hiiiiç ilgilendirmez.O kadar kıskanmışsın o kadar dert etmişsin kendine ve o kadar içine oturmuş ki bu evlilik olayı kızı bir türlü rahat bırakmıyorsun.Herşeyi bırak mağazada seni gelin sanmaları bile ne kadar yanlış davrandığını gösteriyor,ama anlayana...Bir de çok kişi yazdı cevap vermedin,abimin ve gelinimizin en mutlu günü ,nişanımız diye çarşaf çarşaf fotoğref koyarken izin aldın mı fotoğraf sahiplerinden?merak ediyorum:))Sana abla tavsiyesi,bu dünya etme bulma dünyası,yarın öyle bir aileye düşersin ki yengeni bu şekilde huzursuz etmenin bedelini kat kat ödersin,o zaman anlarsın yaptıklarını.Dünyayı ne kendine dar et,ne de abinle yengene.
neden kıskanayım yahu,abimide paylaşmama gibi bir durum söz konusu değil ..bıraktık zatennn ne halleri varsa görsün bu saatten ..o bizi hoş tutmadığı müddetçe biz de onu hoş tutmayızzz.insanın alnında keriz mi yazıyor pardon yine bu gelinler bu kadar pohpohlamak isterler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?