- Konu Sahibi december90
-
di mi canım yaaa:)))
böyle söyleyince "gelin aldık" lafının saçmalığı ne kadar da güzel ortaya çıkıyor...
o kızcağızın resimleri var diğer konuda... çok üzüldüm vallahi...
aslında konu sahibine daha çok üzüldüm. kötü duruma düştü bence
demekki diğer konular kesmedi arkadaşıı...birilerinden onay bekliyor iyi yapmşsın aferin biz olsak bizde yapardıık giibi
kanaaat getirmesi için daha başka konularda açar emin olun yanii
Evet öyle oldu galiba. Bir an önce umarim kendisi icin bir Damat adayi cikarda, konu basligi "Ben Koltuk takimini kahverengi istiyorum, onlar tuturdular ille kirmizi olacak - Kayinvalie, Görümceyle nasil basedebilirim?"
Evet öyle oldu galiba. Bir an önce umarim kendisi icin bir Damat adayi cikarda, konu basligi "Ben Koltuk takimini kahverengi istiyorum, onlar tuturdular ille kirmizi olacak - Kayinvalie, Görümceyle nasil basedebilirim?"
di mi canım yaaa:)))
böyle söyleyince "gelin aldık" lafının saçmalığı ne kadar da güzel ortaya çıkıyor...
o kızcağızın resimleri var diğer konuda... çok üzüldüm vallahi...
aslında konu sahibine daha çok üzüldüm. kötü duruma düştü bence
Tüm yorumları okumadım ama bir koltuk için sevdiği,evlenmeyi düşündüğü adamın annesine bu şekil de davranacaksa hiç gelmesin zaten.
Ben bu gelinleri hiç anlamıyorum .Benim evimin rengini kayınvalidem seçti,beyaz eşyalarımı gri istiyordum hepsi beyaz oldu.Milattan kalma avizeler takıldı .Birde bardağın dolu tarafı var yapılmayanları gördüğü kadar insan yapılanıda görmeli...
Daha sonra benim kendi evime istediklerimin hepsini yeni evine geçtiğin de kendisine yaptı.Kin mi güdeyim şimdi ben yeni gelindim bana yapmadınız da yaşlı başlı kadınsın ne diye bunlar.Hakkı yok mu yani.
Eşya için mi evleniliyor anlamıyorum ki.
İçin de huzur olmayan bir ev en lüks eşyalarla döşenmiş olsun ne anlamı var...Dese ya açık açık oğlun benim sen artık onun için önemli değilsin ,benim dediğim benim istediğim olacak çünkü ben senden daha değerliyim diye.Rekabet edilen kişi bir anne .Hep diyorum insanın olgunlaşması ne kadar çok zaman alıyor...
alıntı ile cevap vermek yasak mı. eğer yasaksa neden "alıntı ile cevapla" seçeneği var.
Tabi ki en doğal hakkı bu tartışılamaz bile .Şöyle diyelim o zaman alışverişe çıktınız kız kardeşiniz de yanınızda kıyafet alacaksınız beyaz almaya karar verdiniz kardeşiniz dedi ki bu renk olmaz abla kirlenir giydiğine değmez misal. Bunu söyleyen kızkardeşiniz olduğun da batmaz ama kayınvalide olursa karıştı oluyor :)insanın kendi evine istediği eşyayı almak istemesi kendini k. validesinden daha değerli görmesi midir? bu mantığınızı anlamadım. ayrıcada insanlar eşya için evlenmez evet ama o evde oturmayacak olan insanların karışması doğru değil kesinlikle.
Alıntı yapmanın yasak olduğunu kim söyledi ?
Sadece günlük bölümünde günlüğün yapısına uysun diye zira günlük size özel olduğu düşünülür ve orada alıntı yasaktır.
Diğer konularda alıntı yasak değildir fakat konu hakkında yorum yapmak yerine yorum yapanların yorumlarını yorumlamak komik bir durum teşkil etmektedir. Bunu yanlış anlamış olabilir misiniz ?
insanın kendi evine istediği eşyayı almak istemesi kendini k. validesinden daha değerli görmesi midir? bu mantığınızı anlamadım. ayrıcada insanlar eşya için evlenmez evet ama o evde oturmayacak olan insanların karışması doğru değil kesinlikle.
alıntı ile cevap vermek yasak mı. eğer yasaksa neden "alıntı ile cevapla" seçeneği var.
Tabi ki en doğal hakkı bu tartışılamaz bile .Şöyle diyelim o zaman alışverişe çıktınız kız kardeşiniz de yanınızda kıyafet alacaksınız beyaz almaya karar verdiniz kardeşiniz dedi ki bu renk olmaz abla kirlenir giydiğine değmez misal. Bunu söyleyen kızkardeşiniz olduğun da batmaz ama kayınvalide olursa karıştı oluyor :)
Ayrıca durumlar, şartlar değiştirir mantığı da düşünceyi de şahsen bana süpriz yapmak isteyen insana vay efendim ben orayı ütü odası yapacaktım diye çıkışması saçma.
Şimdi düşündüm de tek taraflı dinlemek anlamaya yetmiyor koltuk olan odada eşya ütülenmiyor mu? Gelinin bunun için nişanlısıyla tartışması gereksiz ve evet rekabet gibi geldi.
Birbirinizin yorumlarını alıntılayarak konuyu tartışma ortamına çevirmeyin lütfen. Bu mesajı buraya yazıyorum ki nereden başlayacağımı bileyim.
Güzel forumlar dilerim..
daha önce bir konuda biri demişti. birde demin yağmurluk öyle birşeyler yazmışta. onun üzerine öyle sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?