- Konu Sahibi december90
-
hhahah allah senii emii
kıısss olurmu hiç toru topu bir tane olacak
amin cnm allah sana da nasip etsin evlende
allah sen çok yaşaa emiii
ewet gelinininzin yakın dostlaryz ondan bu kadar savunduk yoksa size hiç hak vermezmiyizz
ben 10 yıldır evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylık 2 tanede oğlum var.ayrıcada 2 erkek kardeşten dolayıda görümceyim bi ablam var ondan dolayı baldızım eşimden dolayıda gelinim geliiinnnnn nöbetçi görümceyede başarılar dilerim
not:çok şükür çokta mutluyum saygımdan
Siz gelin almıyorsunuz abiniz evleniyor.Gelin alıyorruz biz ne dersek o gibi bir düşünce sezdim..Yani nerede oturacaklarına abiniz ve yengeniz karar verir siz ve anneniz değil.
ben anlamadım acaba parayla mı alınıyor ki bu gelin üstünde bu kadar hak iddia edildiğine göre sanki bir meta bir obje gelin alıyoruz demek ne kadar itici de benım anlamadığım konu sahıbı uzayda mı yaşıyor bir kadın olarak hemcinsine destek olması gerekirkern komplekslerine yeniliyor...
aynen hem badız hem görümce hem gelinim saygıdan bişi kaybetmedim
dilim pabuç değil en azndan ben nişanlıyken burdaki görümce ve nöbetçisi gibi hiç laf bilmezdim anam
bunlar harman yeri dişlemiş
ben anlamadım acaba parayla mı alınıyor ki bu gelin üstünde bu kadar hak iddia edildiğine göre sanki bir meta bir obje gelin alıyoruz demek ne kadar itici de benım anlamadığım konu sahıbı uzayda mı yaşıyor bir kadın olarak hemcinsine destek olması gerekirkern komplekslerine yeniliyor...
dişlemek ne kelieme yemiş yutmuş.işte böleleri yüzünden bu toplumda saldırgan erkekler var herşeyi ben bilirim dien,yetiştirenlerde sen erkeksin die die yetiştirip topluma salıyorlar.allah ıslah etsin bunları
ben de bundan sonra damat alıyoruz diyeceğim...
bakalım tepkiler ne olacak? :)))))
belki ettikleri lafın saçmalığını anlar bir iki kişi...
Allah nasip eder de bir oğlum olursa, inşallah onu bu çarpık zihniyetten uzak yetiştireceğim.
Bir bayana, nişanlısına, eşine, eşinin ailesine nasıl davranması gerektiğini en doğru şekliyle benden öğrenecek inşallah.
bu kim damadmız ( güveyimiz)ee ne kadara aldnız
hiç yaa 1 damatlk 1 çift papuç
Yinemi ayni konu? Bunu daha evvel de yazmistiniz, birsürü cevap geldi. Ve siz hala inat ediyorsunuz?
Bozuk Plak gibisiniz masallah. "Gelinize" ailesinden etkileniyor diyorsunuz. Peki siz ve Anneniz sürekli Abinize dir dir etmekle Abiniz etkilenmiyormu? Allahima sükürler olsun ki benim sizin gibi Görümcem yok. Yengeniz iyi kizmis yine, ben olsam coktan size "orda dur" derdim !
bende çok güldüm yorum yapamadan duramadımAyrıca, bu gelinin ütü odasına oda takımı, hem de kırmızı, almak istemeleri de şöyle bir iyi niyetten kaynaklanıyor bence; görümce herşeyi gelinin yerine düşünüp hevesli hevesli satıcıların bile kendinin gelin olduğunu sanmalarına neden olacak şekilde aşkla yapıyorsa demek ki ilerde ütüleri de gelinin yerine kendi yapacak belki.Bu durumda gelinin tabii ki ütü odasına ihtiyacı yok.Olamaz mı :))))))))))))))))
valla ben gece gece çok güldüm,Allah herkesi iyilerle,kendini bilenlerle,kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?