Gelin'den damada süpriz!

bizim nikah o kadar enteresan oldu ki ayrıca sürpriz yapmaya gerek kalmadı:roflol:
- damat bey ve erkek tarafı gelin almaya geç kaldı; duamız damatsız oldu evden çıkarken, evin merdivenlerinden kendi kendime köös kös indim; tam sinirden bayılacakken yetiştiler, gelin alayını çeken kamerelar önünde bi güzel fırçaladım eşimi:umursamaz:
-fotoğrafçımız teyzemdi, kurtuluşta stüdyodan çıkarken serseri biçocuk para zarflarının tamamını çalıp kaçtı...şoförümüz olan arkadaş panter gibi arkasından fırlayıp çocuğu yakaladı ve zarfları kurtardılaelaelaelaelae
-geç kalma korkusuyla nikah salonundaki tüm diğer gelin damat ailelerine çemkirdim:kedi:
-belediye başkanının bilmemnesi olan bi şahsın düğününe yetişme bahanesiyle nikah defterini gelin odasında imzaladıkkötükedihüso nikahımız akşam 18:00deydi. asıl nikahımız da memur efendinin acelesi nedeniyle yaklaşık 1.5 dakika sürdü..hiç bişey anlamadık yani..
-aynı zamanda nikah günümüzde fenerbahçe maçı vardı maç kanalımız da açıktı ozamanlar; efenim evlendik eve geldik, eşimin arkadaşları çekirdek eşliğinde maça "bakmaya" başladılar, 15. dakikada hafifçe çemkirerek dağıttım kendilerini de:roflol:

herşeye rağmen hiç bi pişmanlık,içime sinmeme gibi bi durum olmadı çok şükür:nazar:
herkese mutlu hayırlı evlilikler efenim

bizim nikah o kadar enteresan oldu ki ayrıca sürpriz yapmaya gerek kalmadı:roflol:
- damat bey ve erkek tarafı gelin almaya geç kaldı; duamız damatsız oldu evden çıkarken, evin merdivenlerinden kendi kendime köös kös indim; tam sinirden bayılacakken yetiştiler, gelin alayını çeken kamerelar önünde bi güzel fırçaladım eşimi:umursamaz:
-fotoğrafçımız teyzemdi, kurtuluşta stüdyodan çıkarken serseri biçocuk para zarflarının tamamını çalıp kaçtı...şoförümüz olan arkadaş panter gibi arkasından fırlayıp çocuğu yakaladı ve zarfları kurtardılaelaelaelaelae
-geç kalma korkusuyla nikah salonundaki tüm diğer gelin damat ailelerine çemkirdim:kedi:
-belediye başkanının bilmemnesi olan bi şahsın düğününe yetişme bahanesiyle nikah defterini gelin odasında imzaladıkkötükedihüso nikahımız akşam 18:00deydi. asıl nikahımız da memur efendinin acelesi nedeniyle yaklaşık 1.5 dakika sürdü..hiç bişey anlamadık yani..
-aynı zamanda nikah günümüzde fenerbahçe maçı vardı maç kanalımız da açıktı ozamanlar; efenim evlendik eve geldik, eşimin arkadaşları çekirdek eşliğinde maça "bakmaya" başladılar, 15. dakikada hafifçe çemkirerek dağıttım kendilerini de:roflol:

herşeye rağmen hiç bi pişmanlık,içime sinmeme gibi bi durum olmadı çok şükür:nazar:

bu kadar da olmas yaff :))))
Allah mutluluğunuzu daim etsinn:nazar:

şaşkınımmmm yaaaaa ağzım açıkk kaldıııı kaydirigubbakcemile3

ne güzel ya hiç utanmamış ben ölsem yapamma o kadar kişinin için de helal olsun çok sevdim vallakaydirigubbakcemile3

videoyu izledim çok güzel bir sürpriz olmuş gözlerim doldu...alkisalkisalkis

bence de süper olmuş
ama bende öyle ses nerde , böyle bir sürpriz yapabilmeyi çok isterdim ama.
sesi güzel olmayan ama güzel dans eden gelinlerimiz dans ederek arkadasları ile sürpriz yapabilirler.
ben bu trakyalı gelin ve arkadaşlarının dansını çok beğendim mesela.
ben karadenizliyim nişanlım denizlili ben de harmandalı öğrenip sürpriz bi şeyler ayarlamak istiyorum ama bakalım kısmet :)

bence de süper olmuş
ama bende öyle ses nerde , böyle bir sürpriz yapabilmeyi çok isterdim ama.
sesi güzel olmayan ama güzel dans eden gelinlerimiz dans ederek arkadasları ile sürpriz yapabilirler.
ben bu trakyalı gelin ve arkadaşlarının dansını çok beğendim mesela.
ben karadenizliyim nişanlım denizlili ben de harmandalı öğrenip sürpriz bi şeyler ayarlamak istiyorum ama bakalım kısmet :)

süpermiş yaa bayıldım helal olsun hemşerilerime ne güzelde döktürüyorlar ohh oh yandan:sm_cool:

daha once ızlemıstım..harıka olmus ..
ama herkezın harcı degıl hele benım hıc degıl:))

Tamam kabul Gelin çok fena bi şey yapmış
ama damada baksana hiç insan mutlu olmaz mı sanki zorla evleniyor

son zamanlarda bayıldığım ve söylediğim bi parça.. hmmm ben de mi yapsam ki

damat biraz odun herhalde :jeyyar: ben şahsen erkek olsam böyle bi sürpriz karşısında deliye dönerim mutluluktan.. bönbön bakıyo

gelin çok sade olmuş. gelinliği de güzel. ay neleri inceliyorumm

Bence damat süpriz ya da jest yapmalı :umursamaz:. Ben hayatta böyle bi şey yapmam milletin içinde. Ay evlenmeye çok meraklıydım da iyi ki beni aldın der gibi. kaydirigubbakcemile3Ya da evlenme teklif eder gibi. Biraz geri kafalıyım bu konularda öz eleştirimide yapmadan edemiycem. Ama etrafımda düğününde çok oynayan gelinin arkasından bile konuşan insanlar olduğu için biraz tedbirli olmak gerek.

çOKKK hoşş bişey bence bende süpriz yapcam aşkıma ama bakalım ne olcak..

şaşırmıştır adamcağaz bizim hatunda ne cevherler vardır diye düşünüp yutmuştur dilini...

çOKKK hoşş bişey bence bende süpriz yapcam aşkıma ama bakalım ne olcak..
Bizimlede paylaş yapmayı düşündüğün süprizleri yeni evlenecek olanlara da fikir olsun yerimseniben
şaşırmıştır adamcağaz bizim hatunda ne cevherler vardır diye düşünüp yutmuştur dilini...

Şımartılmak ne güzel bir duygudur:kedi:

Back