• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin'den damada süpriz!

hahaha :)) lülülülülülü ben de evet derken süpriz yapayım bari
eveeeytttttt diyeyim :)) bi farkllık olsun kaydirigubbakcemile3

Bir de ben gece 4e kadar iki erkekle stüdyoda bu şarkı için çalışsam nişanlım ne yapar bana bilemiyorum artık :roflol:
kaydirigubbakcemile3
pek iyi şeyler olmazdı zannımcaakannehir

facebook da izlemiştim bunu.. gerçekten güzel düşünmüş gelin. daha önceden hazırlamakla daha iyi bi akıl etmiş..ama damattan bi sürpriz gelse daha iyi olurdu..elin olunca biraz abes oluyofisfisfis

gelinler damat ,damatlar gelin oldu artık :1shok:

Süpriz yapmayı geçtim fisfisfis düğününde nikahında böyle değişik süpriz alan olmadımı yahuuCADIARZU

Süpriz yapmak hiç aklıma gelmedi vallahi kaydirigubbakcemile3
Ama girişi farklı yaptık biz...Beraber girmedik salona..İLk önce slayt gösterisi yapıldı,
sonra Işıklar karardı, damat bey çaktırmadan karanlıkta sahnenin ortasına geldi, yabancı slow müzik başladı, müziğin 10. saniyesinde damadın tepesindeki spot lambası yandı sadece..
Bu arada ben merdivenlerden yukarı doğru yavaş yavaş çıkıyorum, ama konuklar beni görmüyor henüz, Damat yavaş yavaş müziğin temposuna uygun iki üç adım ilerliyor, Sonra ben görünüyorum merdivenlerden çıkarken..Damat merdivenin başına geliyor, benim de önümde bir basamak var..Göz göze bakıyoruz, gülerek, şarkının can alıcı çıkış noktasında elini bana uzatıyor, elini tutuyorum, son basamağı çıkıyorum, o sırada volkanlar yanmaya başlıyor,dans pistine ilerleyip dans etmeye başlıyoruz, tabi o sırada alkış kıyamet delikafadulden

Uzun oldu kızlar kusura bakmayın..Bu şimdi bize hatıra olarak kaldı kamera kayıtlarında.

Ama girişi farklı yaptık biz...Beraber girmedik salona..İLk önce slayt gösterisi yapıldı,
sonra Işıklar karardı, damat bey çaktırmadan karanlıkta sahnenin ortasına geldi, yabancı slow müzik başladı, müziğin 10. saniyesinde damadın tepesindeki spot lambası yandı sadece..
Bu arada ben merdivenlerden yukarı doğru yavaş yavaş çıkıyorum, ama konuklar beni görmüyor henüz, Damat yavaş yavaş müziğin temposuna uygun iki üç adım ilerliyor, Sonra ben görünüyorum merdivenlerden çıkarken..Damat merdivenin başına geliyor, benim de önümde bir basamak var..Göz göze bakıyoruz, gülerek, şarkının can alıcı çıkış noktasında elini bana uzatıyor, elini tutuyorum, son basamağı çıkıyorum, o sırada volkanlar yanmaya başlıyor,dans pistine ilerleyip dans etmeye başlıyoruz, tabi o sırada alkış kıyamet delikafadulden

Uzun oldu kızlar kusura bakmayın..Bu şimdi bize hatıra olarak kaldı kamera kayıtlarında.

woooowwwwwww süpperrrrr yawww delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bayıldıım gerçekten çok hoşuma gittivereliniortakvereliniortak

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden canım muhteşemsiniz...görmek isterdim walla bende o anı

ya bende bu gelinin damada şarkı söylemesi gibi aşkıma şarkı söylemek istiyorum çok özendim yaaa.. :gitme: ama benim sesim güzel değil.aslında tanıdık olsa öyle stüdyoda falan sesle oynuyolar biraz.çok güzel olurdu yaaaaaaa çok isterdim ben

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden canım muhteşemsiniz...görmek isterdim walla bende o anı

ya bende bu gelinin damada şarkı söylemesi gibi aşkıma şarkı söylemek istiyorum çok özendim yaaa.. :gitme: ama benim sesim güzel değil.aslında tanıdık olsa öyle stüdyoda falan sesle oynuyolar biraz.çok güzel olurdu yaaaaaaa çok isterdim ben

Eğer sesin güzel değlise söyleme :olmaz::olmaz:
Gelenlere acı lütfen delikafaduldendelikafadulden

Teşekkür ederim a.s. Böyle birşey deneyebilirsin, ama merdivenler benim gibi çıkan değil de inilen şekilde olursa daha güzel olur..
Merdivenlerde mumlar da vardı, canım çıktı etek yanmasın diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım yaaa oynarlar azcık sesimle nolcak :jeyyar:

YOK BENCE kayınvaliden oğlunu önce bi uyarır eminmisin falan diye kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana yapabilirim diyorsan çok güzel olur ama iki babanın yanına
gel koynuma falan :jeyyar::jeyyar: -tatlicadiarzu-

Teşekkür ederim a.s. Böyle birşey deneyebilirsin, ama merdivenler benim gibi çıkan değil de inilen şekilde olursa daha güzel olur..
Merdivenlerde mumlar da vardı, canım çıktı etek yanmasın diye kaydirigubbakcemile3

evet ya aklımın bi köşesine yazdım canım sağol kaydirigubbakcemile3

sende başkası söylerken playback yap olmazıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sende başkası söylerken playback yap olmazıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama sonuçta benim sesime benzemesi gerekmezmi? yani mesela o gelinin damada söylediğinde tamam oda playback yaparak söylüyodu o anda ama en azından kendi sesinin kaydıydı.bende öyle isterdim.benim sesime uyan biri olucakta onun sesini playback yapcam anca :sinifsinif:

ama sonuçta benim sesime benzemesi gerekmezmi? yani mesela o gelinin damada söylediğinde tamam oda playback yaparak söylüyodu o anda ama en azından kendi sesinin kaydıydı.bende öyle isterdim.benim sesime uyan biri olucakta onun sesini playback yapcam anca :sinifsinif:

O kadar iğrenç sesi olup studyoda bişeye benzetenler varr bence sende istersen oynamalarla sesini daha düzgün hale getirebilir ve playback yaparak şarkını söyleyebilrsin canımyerimseniben

Wuu süperrrralkisalkisalkis izlemek isterdim doğrusu...

benim eşime nikahta süper bir sürprizim vardı öyle şarkı falan değil. nikahtan önce çok kötü kavga ettik. nikah masasına gittik oturduk o kadar sinirliydimki ona memur kabul ediyormusunuz dediğinde hayır etmiyorum evlenmiyorum senle uyuz dedim kalktım masadan. şok oldu ama. bu arada annemlerde şoktaydı. sakinleştirip geri oturttular beni masaya. ama seviyorum ben kocamı. öyle bi anlık sinirlendim işte. o günden beri adım psikoya çıktı kaydirigubbakcemile3

sabaha kadr uğraşmışlar kendi sesiymiş ama biliyorsunuz studyoda biraz oynuyorlar sesle,
ve şahane olmuş kızın sesi :)

benim eşime nikahta süper bir sürprizim vardı öyle şarkı falan değil. nikahtan önce çok kötü kavga ettik. nikah masasına gittik oturduk o kadar sinirliydimki ona memur kabul ediyormusunuz dediğinde hayır etmiyorum evlenmiyorum senle uyuz dedim kalktım masadan. şok oldu ama. bu arada annemlerde şoktaydı. sakinleştirip geri oturttular beni masaya. ama seviyorum ben kocamı. öyle bi anlık sinirlendim işte. o günden beri adım psikoya çıktı kaydirigubbakcemile3
:1shok: Hayır dedin ve masadan kalktınn :1shok: sakinleştirip geri oturttularrr :1shok: vayy beeeeakannehir damat kaç gün ayılamadııı merak ettim:roflol:
evet tatlım ama işte bide stüdyo bulmak var işin ucunda kaydirigubbakcemile3
Eee onuda ayarlıcann yanii yoksa evde kendin ses kaydedipte yapabilirsin ama tabii stüdyodaki gibi olmazkaydirigubbakcemile3
sabaha kadr uğraşmışlar kendi sesiymiş ama biliyorsunuz studyoda biraz oynuyorlar sesle,
ve şahane olmuş kızın sesi :)

evet yaa gerçekten güzel okumuş beğendim bende:hulya:

Back