• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin'den damada süpriz!

vay be süper cidden de..
bende sarkı söylemek isterimde utanırım:kedi:

Gelini tebrik ediyorum cidden çok cesaretli bırak gel koynuma demeyi o kadar samimi dans bile edemem annemin babamın dedemin yanında bilmiyorum bana ters ohaoldumsmile

Ama şu trakyalı gelinin arkadaşlarıyla oynamasına bittim o tarz bir şey yapmayı isterim kaydirigubbakcemile2

offfffffffffffff çok feci etkilendim ama benim sesim güzel değil ki ya bende farklı bir süpriz yapmak istiyorum hadi bakalım düşüneyim

damadin dedigine bakin ya ve benim haberim yoktu
insan bi iki cift laf konusur demi ama

Nikahımda süpriz yapıp evet yerine seyircilere sorma joker hakkımı kullanıyorum mu desem acabaaklinialirimsmile -tatlicadiarzu- ohaoldumsmile eyvahedigeldismile :sinifsinif: :gitme:

:roflol: :roflol: :roflol:

çok güzel sesi var çok sade hoş bir bayan erkek çok tepkisiz. youtubeda dügünden bir ay sonra boşandıkları yazılı doğrumu bilmiyorum ama hoş olmayan yorumlar yapmışlar özellikle erkekler anlamazlarki aşktan sevgiden.

Yaa ne kadar hoş bir sürpriz olmuş. Kızcağız ne kadar da neşeli gözlerinin içi pırıldıyor. Ama erkek tam bir hödük, yontulmamış kalas. Böyle bir sürpriz yaparım ben de sesimde güzel ama eşim böyle bön bön bakıpta hiçbir tepki vermezse o an olacaklar asıl sürpriz olur bence alsanaalsanasmile

Bir de ben gece 4e kadar iki erkekle stüdyoda bu şarkı için çalışsam nişanlım ne yapar bana bilemiyorum artık :roflol:

ben bu sürprizi yapıcam düğünümde sesim güzeldir bizim aile müzisyen ötesi varmı:)

banada sevgilim göstermişti bu videoyu beğendim tabi o da bende çok etkilendik amaa artık böyle bi sürpriz yapamaz kimse denenmiş bişi çünkü bende yapmak isterdim aslında ama ne olabilir ki :sm_confused:

sevgilin gösterdiyse yapamazsın tabi görmeseydi bence yapabilirdin valla ben yapmayı düşünüyorum bakalım:)

sevgilin gösterdiyse yapamazsın tabi görmeseydi bence yapabilirdin valla ben yapmayı düşünüyorum bakalım:)

evet yapamam artık gördü:1rolleyes:ama başka bişi bulurum belkii fikir olarak ne bilim bulurum ben ya güveniorum kendime sen yap ama cnm sesinde güzelmiş madem ömür boyu unutamaz valla:utangac:

valla ama başka sürprizlere açığım ilginç değişik şeyler olsun istiyorum

kızın sesi ne kadar güzell kendi gibi maşallah yaa tüylerim diken diken oldu... ben bu videoyu görmemiştim ama düğünümüzde nişanlımın bilmediği bir şarkı vermiştim salona "gülben ergen teşekkür ederim" müzik çaldı dans etmeye başladık ve ben gözlerinin içine baka bana teşekkür ettim ona herkesin önünde :)

ya bi de ilk gecemizde çamaşırlarımdan birinin içine bişey saklamıştım :kedi: hiç de pişman değilim :3: aslında dilimi tutabilseydim süper süpriz olurdu ama azcık ipucu verdim farketmezse kaybederiz diye korktum :D

Back