:roflol: :roflol: aynı şeyleri bence geçirdim içimden valla süpriz yapalım derken asıl süprizi o anda damat yapar mazallah:1shok:
:roflol: :roflol: damat süprizi yapar ve gelin kaçar :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol: aynı şeyleri bence geçirdim içimden valla süpriz yapalım derken asıl süprizi o anda damat yapar mazallah:1shok:
Çok beğendim harika...Daha önce de izlemiştim..Kutlarım valla gelini..
Aşk ne güzel şey...Ahh ah..
Valla evlenicek kızlar, yapın böyle sürprizler ömür boyu ne güzel hatıra olur..Yapın birşeyler..
benim sesim güzel deıl ki
acep ne yapsam ee pekı bızmkı sade nıkah olcak
hayır desem mı aman oda olmaz
neyse zaman cok düşünmem lazım
O nasıl bir odunluk yaw
Erkek(damat) ne biçim birisi anacım insan bi tebessüm eder
lmaz:lmaz:lmaz
Adam şokta anacımkafamçokkarıştı
Yanii hiç etkilenmiş gözükmüyor dimiiivereliniortak
Ben olsam bitmişti yani Başlamadan bu ne beeee
Hiç bi tepki yok bi sevgi yok belirti yok
yokta yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sesinizin güzel olmasına gerek yok ki kıslar, baksanıza gelin stüdyoda çalıştık diyor.Sesle herşekilde oynanabilinir.
Tüylerim diken diken oldu izlerken, feci etkilendim, hatta damattan bile daha çok etkilendim kaydirigubbakcemile3
Yanii hiç etkilenmiş gözükmüyor dimiiivereliniortak
Aynen canım yaw hiç hemde nato kafa nato mermer duygusuz:mymeka::mymeka:
:roflol: :roflol:
Bu süprizi damadın yaptığını düşünsenizeeeeee offf diyorum akannehir
hele babanın ve kayınpederinin karşısında :roflol::roflol:bende onca misafirin karşısında gözlerinin içine bakarak gel koynuma gel yatağıma diye şarkı söyleyemem heralde
Süpriz yapmayı geçtim fisfisfis düğününde nikahında böyle değişik süpriz alan olmadımı yahuuCADIARZU
Sanırım KK kadınları yada eşleri sade evlenmekten yana süprizzzzz
O zman yeni evlnecek olanlar için fikir üretek yaww koskoca KK da bi action, süpriz yapan gelin yokkkkkk vahhh bizemafoldumben
Kimse cevapta vermiyorlar
Sanırım bizi Evde Kalmış Olarak görüyorlar :sinifsinif:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı