• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin'den damada süpriz!

:1shok: Hayır dedin ve masadan kalktınn :1shok: sakinleştirip geri oturttularrr :1shok: vayy beeeeakannehir damat kaç gün ayılamadııı merak ettim:roflol:
zaten nikahın kıyılma esnasında adam konuşuyor ya biz o sırada hala tartışıyorduk, o gerginlikle kalktım masadan işte. allahtan h.içiydi başka gelin damat yoktu, adamlar bekledi benim inadımı. aşkmla şimdi videoyu izliyoruz çok komikmiş gerçekten yaaaaaaa

zaten nikahın kıyılma esnasında adam konuşuyor ya biz o sırada hala tartışıyorduk, o gerginlikle kalktım masadan işte. allahtan h.içiydi başka gelin damat yoktu, adamlar bekledi benim inadımı. aşkmla şimdi videoyu izliyoruz çok komikmiş gerçekten yaaaaaaa

Gerçekten komik gelir şimdik, hoş bi anı olmuş amananiknanik :1rolleyes:

süpriz yapılcak nişanlı var yapılmıycak nişanlı var.benimki bırakır kaçardı herhal utanırım diye.
hele bi de gece 4'e kadar iki tane oğlanla çalıştım diyicem önce babamla abim döver sonra da paket halinde eşime sunardı heralde:hulya:
ah aaah neyse Allahtan geçen gün başka birinin düğününde göz göze sarmaş dolaş dans ettik.ona bile laf ettiler.ulan 10 yıllık kocam yaw saygıysa saygı yeter beaaakötükedihüso
çok dolmuşum yaw:roflol:

süpriz yapılcak nişanlı var yapılmıycak nişanlı var.benimki bırakır kaçardı herhal utanırım diye.
hele bi de gece 4'e kadar iki tane oğlanla çalıştım diyicem önce babamla abim döver sonra da paket halinde eşime sunardı heralde:hulya:
ah aaah neyse Allahtan geçen gün başka birinin düğününde göz göze sarmaş dolaş dans ettik.ona bile laf ettiler.ulan 10 yıllık kocam yaw saygıysa saygı yeter beaaakötükedihüso

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsiniz yahu

Yawww çok güldüm okurken :hulya::roflol:vereliniortak
Allah yasak mutluluğunuzu Bozmasınkaydirigubbakcemile3

Sevgiliyi de böyle değiştiriyorum işte bebeğimlülülülülülü
Şaka bi yana sen tanıma diye yapıyorum senden kurtulmak için kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae

delikafadulden
O zaman boşuna uğraşmaa seni 100 metre öteden tanırım laa ben:delphin: sengözlerimebaksanab

Sevgili değiştirme konusuna gelmiyorum bilee beni aşar:roflol:

delikafadulden
O zaman boşuna uğraşmaa seni 100 metre öteden tanırım laa ben:delphin: sengözlerimebaksanab

Sevgili değiştirme konusuna gelmiyorum bilee beni aşar:roflol:

İkisinin dede şaka yaptım çok isterdim ama vurdum duymaz birisi olmayı
Böyleee ne biliyimmm boşşşşşveeerrrr yenisi gelir demeyi falan delikafadulden
Diğerindede elbet bigün unutturucam kendimi sana kafamçokkarıştı
İmzanı görünce hala korkuyorumalkisalkisalkis

İkisinin dede şaka yaptım çok isterdim ama vurdum duymaz birisi olmayı
Böyleee ne biliyimmm boşşşşşveeerrrr yenisi gelir demeyi falan delikafadulden
Diğerindede elbet bigün unutturucam kendimi sana kafamçokkarıştı
İmzanı görünce hala korkuyorumalkisalkisalkis
İnsan ailesinden ve kepcük kepcük çocuklarından korkarmııı? :mymeka:

Back