Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karnı burnu gönlü tok arkadaşım, yeğenim yok maalesef, tüh olursa eğer ilerde bu mümkün değil o zaman acirsin
agauahah olmasada simdiki
Halinede uzuldum, cunku kucucuk bir hediyenin bile pesine dusecek birisin..yiyeceginiz bi kahvalti bu kadar tantanaya zaten doyar insan

Ben iki aylık bebeğimle kayınvalidemin evini temizliyordum cahillik günlerim. Şimdi salonda asılı kocaman madalyam gelen giden hayran kaliyor bir bakan birdaha bakıyor

İyi yapmış kız. Yani siz ve anneniz gidin hem yardım edin hem torun gorun tabiki ama iki aylık daha lohusalıktan yeni çıkmış kadının evinde yatılı olarak enişte beylerin ne işi var ?? Kendi cocugunuzda varmış hiç olmasa dusunememenizi anlayacağım. Çocuk uyuamaz sürekli emmek ister belki yaraları bile iyileşmedi gelin hanımın. İlk çocukta toparlanmak zor oluyor. Siz dusunemeseniz annenizin uyarması lazımdı. Neyse öğrenmiş oldunuz yaşayarak.

Bu konuyu bu kadar kişiselleştirip birbirinize dalmanıza gerek yoktu, herkesin hamileliği de lohusalığı da aynı geçmez, bizim bir ablamız vardı 5 kg bebek doğurdu doğumhaneden fırlayıp eşine müjdeyi kendisi verdi, başka bir ablamız 5 kg bebek doğurdu 2 ay kendine gelemedi, bu sebeple kimsenin doğumu, lohusalığı veya bebeği başkasının süreciyle kıyaslanmaz, ki keza karakterlerimiz de farklıdır.
Konuyu açan üye topiğin kapatılmasını istemiş ama her zaman dediğimiz gibi etiketleyerek talepte bulunursanız gözden kaçma ihtimali yüksek, o yüzden lütfen bdvde açtığınız konuları kapattırmak istediğinizde konu içeriğinizin altındaki şikayet et butonuna basın rapor edin.

Konu kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…