- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.630
- 248
- Konu Sahibi Chickennova
-
benim takıldığım konu ablası bize gelmek istiyormuş merak ediyormuş. aslında ablası saf iyi. bu hep istiyor ki ipler bende olsun. benle gelsin gitsin. yoksa bende bu kadar küs durmak istemem. ablası bana bal ayını zehir ettiği için eşim konuştu ama aralarında tartışma çıktı. inanın incir çekirdeğini doldurmaz. sürekli uğraşmak araştırmak. acaba daha önceki evliliğimi bilseler neler yapacaklar.Ben anlamadim sanirim? Esin sana destek arkanda, e ezdirmemiste?
Hani seni benimsememis olsa dicem tamam sen kendini koruyosun ama esin zaten sahip cikmis?
Ablasi kizarda severde sonucta. Birlikte resimlerinemi takildin galiba sanirsam
Konu sahibi ve eşi über mikemmel kişilikler.Gece yarısını geçtiği için balkabağına döndüm galiba. Bir şey anlamadım
inanın övme anlamında yazmadım. yazamayacağım o kadar tuhaf şeylerde oldu ki eşim hep destek oldu. bende inanın susmaktan hasta oldum. şu an bir kolumu tam olarak kullanamıyorum.Tamam gerekeni yapmışsınız işte daha ne?
Ayrıca eşinizi ve kendinizi bu kadar övmeniz çok itici söylemeden geçemeyeceğim.
aslında birikti sanırım yaşadıklarım. bir gece bir hakaretler inanılmaz boyutta. bi gerildim kaslarım inanın taş oldu. dr ler en sonunda psikologlara gönderdi. baya bi açıldı ama sağlıklı bi kolum yok artık. hareketlerim kısıtlı.Görümceniz size hakaret etti diye hastalandınız, aylarca hastaneye gidip geldiniz, doğru mu anladım?
benim takıldığım konu ablası bize gelmek istiyormuş merak ediyormuş. aslında ablası saf iyi. bu hep istiyor ki ipler bende olsun. benle gelsin gitsin. yoksa bende bu kadar küs durmak istemem. ablası bana bal ayını zehir ettiği için eşim konuştu ama aralarında tartışma çıktı. inanın incir çekirdeğini doldurmaz. sürekli uğraşmak araştırmak. acaba daha önceki evliliğimi bilseler neler yapacaklar.
Geçmiş olsun. Eşinizle mutluysanız kapı dışındakilere neden bu kadar takıyorsunuz ki he he deyin geçin canınızdan önemli mi yahu.inanın övme anlamında yazmadım. yazamayacağım o kadar tuhaf şeylerde oldu ki eşim hep destek oldu. bende inanın susmaktan hasta oldum. şu an bir kolumu tam olarak kullanamıyorum.
tam olarak doğru cümleler ile kendimi anlatamamış olabilir ben sadece erkek tarafı ile sorun yaşayım nasıl yaklaşım sergilediklerini merak ediyorum. yoksa süper olduğumuzu iddia etmiyorum.Konu sahibi ve eşi über mikemmel kişilikler.
Herkeste bi göz süzmeler fesatlanmalar. Görümce bi kötü bi iyi olmuş sonra ablasını kötülemiş konu sahibine. Daha sonra konu sahibi görümcenin fotosunu görmüş ablasıyla can ciğer. Mesafe koydum diyor. Bunu yaşayan var mı diyor.
Çok geçmiş olsun...aslında birikti sanırım yaşadıklarım. bir gece bir hakaretler inanılmaz boyutta. bi gerildim kaslarım inanın taş oldu. dr ler en sonunda psikologlara gönderdi. baya bi açıldı ama sağlıklı bi kolum yok artık. hareketlerim kısıtlı.
ben takıyorum biraz işte. ailemlede aram acıldı bazı konular yüzünden inanın ortada ne benim ne de eşimin hatası yokken. tek kaldım bırazda.Geçmiş olsun. Eşinizle mutluysanız kapı dışındakilere neden bu kadar takıyorsunuz ki he he deyin geçin canınızdan önemli mi yahu.
Her sorunda eşim destek oldu demeniz yeterliydi. Eşim adamın önde gideni olduğundan, boyum onlardan uzun olduğundan görebildim vs vs gibi cümleleriniz konuyu saptırıyor o yüzden.tam olarak doğru cümleler ile kendimi anlatamamış olabilir ben sadece erkek tarafı ile sorun yaşayım nasıl yaklaşım sergilediklerini merak ediyorum. yoksa süper olduğumuzu iddia etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?