Gelin olan görümceler

Ayni iste.Gorusmuyorum kahveye cagiriyo,hediye aliyo.Len nefret ediyon benden madem birak daa yakimi.Uzak duramiyor benden.bir yanlisimi gorsw bilbord yapar astirir.Ne kadar kacsamda pesimde.Kabus gibi.yemin ediyorum ruyalarima giriyo.Ben biriyle gorussem ,gorustugum kisiye dusman oluyo .Hasta ruh. Evlendim kactim,yurt dislarina gittim .sahte erkek hesaplari acip yazdi ,engelledikce 20,30 hesap acmistir.Asigim sana vs. Bosandim halay cekmis. Benim kimse ile bir derdim yok vallahi yokk .Bana zarar vermesinler yeter..
Ayyy sizinki daha betermiş

Ben görümce degilim çokça baldizim :)
Ama ablam var kendi görümcelerinden cok çekmiş ve ara ara cekiyorda.
Ama bana abla gercekten iyi ki var tatil planlarimizi bile birlikte yapariz yeğenlerini cok cok sever düşünür. Bende çok seviyorum onu.

Evet evlı bır gorumceyım ıkıtanede benım gorumcem var gelınımız benı asırı sever hatta baska arkadaslarımdan fılan kıskanır onlarla cok gorusup konursun benımle konusmazsın dıye. Bende karıstıgım yerler oluyor abımle kavgalarına sahıt olsam mesela kım haklıysa ondan yana olurum bısey yapacagı zaman bana sorar fıkrım mantıklıysa dayatırım ve hep ıyı yaptın der. Karısırımda lafta sayarım yengede demem mesela adıyla seslenırım ama kendısıne deger verdıgımı gelın degılde aıleden gordugumu bılır o yuzden sever bende dıger gorumceler gıbı ara bozmam fesatlık yapmam. Benım gorumcelere gelırsek onlarda benı severler esımle kavga etsem hep benden yana olurlar hatam olursada bunu bana kırmadan bak bu yanlıs dıye anlatırlar. Yanı herkes oyle degıl allah korkusu olan ve dogal fesatlık yapmayan ınsanlarda var. Dıgerlerı resmen cekemdıgındendır kıskanclıgındandır zaten suna asla anlam veremıyorum ınsan neden karısını abısınden kardesınden kıskanırkı burda cok okuduk oyle gorumceler degısık tıpler

Evet evlı bır gorumceyım ıkıtanede benım gorumcem var gelınımız benı asırı sever hatta baska arkadaslarımdan fılan kıskanır onlarla cok gorusup konursun benımle konusmazsın dıye. Bende karıstıgım yerler oluyor abımle kavgalarına sahıt olsam mesela kım haklıysa ondan yana olurum bısey yapacagı zaman bana sorar fıkrım mantıklıysa dayatırım ve hep ıyı yaptın der. Karısırımda lafta sayarım yengede demem mesela adıyla seslenırım ama kendısıne deger verdıgımı gelın degılde aıleden gordugumu bılır o yuzden sever bende dıger gorumceler gıbı ara bozmam fesatlık yapmam. Benım gorumcelere gelırsek onlarda benı severler esımle kavga etsem hep benden yana olurlar hatam olursada bunu bana kırmadan bak bu yanlıs dıye anlatırlar. Yanı herkes oyle degıl allah korkusu olan ve dogal fesatlık yapmayan ınsanlarda var. Dıgerlerı resmen cekemdıgındendır kıskanclıgındandır zaten suna asla anlam veremıyorum ınsan neden karısını abısınden kardesınden kıskanırkı burda cok okuduk oyle gorumceler degısık tıpler
Aynen sanki ben aileye gelin değil kardeşine eş değil de bacı gelmişim gibi ben yerimi biliyorum keşke o da bilse ahhh ahhh

Ben hiç kendimi gelin veya görümce olarak görmedim. İlk olarak insanım, bayanım, mesleğim var, beni ben yapan bir çok şey var. Eğer birisine karşı benim davranışlarımı veya birisinin bana karşı davranışları bu nitelikler dışında böyle gereksiz lakaplarla değişecekse, o insan hiç bana gelmesin mümkünse. Buna rağmen karşı taraf aynı düşünce yapısında olmadığında sorun yaşanabiliyor.

Kardeşimin kız arkadaşları ile hep seviyeli tanışıklığım oldu, hiç ilişkilerine müdahele etmek gibi bir isteğim olmadı. Benim hiç sevemeyeceğim, tahammül bile edemeyeceğim insanlar da oldu. Kardeşimden daha saygı duyduğum ve acıdığım insanlar da oldu. Hatta hiç karışmamama rağmen, bizimkinin kişiliksizliği yüzünden sıkıntı yaşadık . Daha sonradan sizin yüzünüzden ben bu kızla nişanladım dedi. Kızı bir kere görüp ne tatlı dememiz buna destek vermiş. Kıza da annem ve beni bahane edip ayrılmış sanırım, alakamız bile yoktu, ciddi olarak biz hep pozitif kaldık. Arkasından tek kelime olumsuz lafımız olmadı.

Hatta bu olaydan sonra karşıdaki insana mesafeli ve ciddi davranıyorum ki bizi muhatap etmesin ve kendi ne istiyorsa yapsın. Ben de kendi içimde çok samimi, kız kardeş veya ablam gibi birileri olsun isterdim ama dediğim gibi bu ilişkiler çok kırılgan oluyor ve temkinli davranmak gerekiyor.

Eğer eşiniz de her sorunu kız kardeşine veya ablasına yetiştiriyorsa zaten o adam olmamıştır, unutun gitsin böyle saçma sapan insanları. Aynı şekilde sürekli birbirinin hayatına akıl verip çat çut karışan insanlardan da hayır gelmez.

Eltilerimin eşlerini ben buldum, çokta sevdiğimi söyleyemem tabi bir sürü yanlış hareketleri oldu bana karşı, tartışma veya küsme asla olmadı olamaz çünkü benim için önemsizler, etme bulma dünyası
Herkesin bir zamanı var bedelini ödeyeceği günün,
En güzeli mesafeli olmak, en aptalca davranış ise onlara güvenmek
Şükür görümcem yok

Gelinim ve görümceyim. Bir tane görümcem var özünde gerçekten iyi biri kardeşini yani eşimi çok seviyor buna eminim.
Yalnız kendisinin eş ailesi ile olan sorunları yüzünden bana sıra gelmediğini düşünüyorum. Benim zaten çok mıçmıç olan bir yapım yok. senede en fazla iki defa yüzyüze görüşülen tlf deseniz çok nadir yani mesafeli bir ilişki var aramızda.
Görümce mi yoksa kardeş miyiz onu gelinimize sormak lazım ben kendime göre kaymaklı bol şerbetli bir midye baklava gibi görümce olabilirim ama gelinimiz göre neyim bilemem😉

Gelinim ve görümceyim. Bir tane görümcem var özünde gerçekten iyi biri kardeşini yani eşimi çok seviyor buna eminim.
Yalnız kendisinin eş ailesi ile olan sorunları yüzünden bana sıra gelmediğini düşünüyorum. Benim zaten çok mıçmıç olan bir yapım yok. senede en fazla iki defa yüzyüze görüşülen tlf deseniz çok nadir yani mesafeli bir ilişki var aramızda.
Görümce mi yoksa kardeş miyiz onu gelinimize sormak lazım ben kendime göre kaymaklı bol şerbetli bir midye baklava gibi görümce olabilirim ama gelinimiz göre neyim bilemem😉
Ben mesafeli durdum vay efendim havalı soğuk vs dediler yakın oldum burunlarını diktiler aradım aramadılar aramadım kötü oldum gerci bu şahsın gecindiği tek bir arkadaşı bile yok

Ben mesafeli durdum vay efendim havalı soğuk vs dediler yakın oldum burunlarını diktiler aradım aramadılar aramadım kötü oldum gerci bu şahsın gecindiği tek bir arkadaşı bile yok
Siz izin verdiğiniz müddetçe hayatınızda olsunlar.
Dik durun kararlı olun bir yakın bir uzak davranınca olmaz. Mesafe koyuyorsanız tam koyun ömür boyunca da sürsün.
Hayat sizin ve kimi ne derece hayatınızın içine alacağınıza da siz karar verirsiniz diğerleri değil.

Hayatim boyunca hala ve görümce olamayacağım ama suanda yengeyim ve yine yenge olcam. Yenge olmak nasil? Yengelik daha fesat sanki😂😂😂😂
Bu arada gorumce valla kafama takacağım son insan olur herhalde. Zaten senede 3 kez belki görüşüyoruz oda 2 günlüğüne falan . Bana bir zarari yok ama yararı da yok. Böylesi iyi

Mevzu iyi insan olmak, kotu insan olmak degil demisti bir üye, çok hakli aslinda birbirine uyabilmek önemli gercekten.

Sizin gibi gorumcem olsa baya kiyamet kopardi bizde, birbirimize girerdik heralde (gorumcelerim var) aramin en iyi olduğu gorumcem de, aramin en kotu oldugu gorumcem de bana ne yapacagimi dayatmadi, eşimle aramizdaki mevzuya yorum yapmadi, karişmadi simdiye kadar, buna musade de etmem. Bana kalsa davranislariniz buyuk problem sebebi ama sizler gelinler, gorumceler kendi aranizda birbirinize uyumlusunuz, benzer şekilde dusunuyorsunuz bu da problem cikmamasini sağliyor ve anlasiyorsunuz.

Farkli dusunce ve karakter yapisinda bir gelin olsaydi bu yaptiklarinizla da sikinti yasardiniz hersey fesatlik, kiskanclik mevzusu degil aslindam 🙄

Yani insanın biraz empati yapması gerekiyor.
Sonuçta herkesin ailesi var ve ne ekersen onu biçiyorsun.
Ama ben genel olarak ilişkilerde denge olduğunu düşünüyorum.
Bir insan yengesi ile iletişimi nasılsa görümcesi ile de öyledir tahminimce.

Insanlikta bitiyor hersey. Eger kötülügü gectiyse ve farkindaysa zaten anlatmaz aralarinda olan biteni. Kendi haline birakmak ve görüstügünde iyi olmak en iyisi

Öyle bir görümcem varki öz ablam olsa bu kadar sevmem çok iyi anlaşırız hiç o benim kardeşim o yapmaz yada o benim annem babam onlar hep haklıdır onlar kusursuzdur havalarına girmez çok objektifdır yeri gelir ana babasına söylenir yeri gelir kardeşlerine daha hiç ne bana ne eltime kötü bişeyini görmedim çokta bonkördür yigenlerin üstünü başına bişeyler alır gelinlerine bi tencere getirir bi kek kalıbı bi tabak takımı mutlaka alır eli boş gelmez hiç..durumlarida iyi baya o yüzden birazda yani ne diyim kv kp den çektiğimi Allah biliyor ama görümceden yüzüm güldü şükür

Hayatim boyunca hala ve görümce olamayacağım ama suanda yengeyim ve yine yenge olcam. Yenge olmak nasil? Yengelik daha fesat sanki😂😂😂😂
Bu arada gorumce valla kafama takacağım son insan olur herhalde. Zaten senede 3 kez belki görüşüyoruz oda 2 günlüğüne falan . Bana bir zarari yok ama yararı da yok. Böylesi iyi
Zaten zararı olmasa bende takmam yararınıda istemem

X