Gelin olan görümceler

Selam hanımlar
Hep merak ettiğim bir konu bu görümceler bize hep ters davranıyor bizi istemiyor ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar ya ee onlarda evli misal benimki evli acaba onlarda görümcelerinden çekiyor mu benimki dışarıya karşı öyle bir profil çiziyor ki acaba diyorum probelm bende mi ya da demek ben kötüyüm vs vs gibi düşüncelere kapılıyorum hayır yani sonucta sende bir gelinsin değil mi anlaman lazım ama yok her türlü kötülüğü yapıyorlar şahsen ben korkuyorum gelin hanıma bir şey demeye aman diyorum ah falan eder benimde evim yuvam var neme lazım diye ama başkaları çatır çatır görümce 🤦🏻‍♀️

Benimki kocasının ailesinden yaklaşık 3 milyon fit uzakta yaşamayı başarmıştır gerçekten bu hareketi takdire şayandır.
Gorumceme göre kendi soyundan olan kadınlar annelerine yakın ,diğer kadınlar kayinvalidelerine yakın oturmalıdır 😅😅

Selam hanımlar
Hep merak ettiğim bir konu bu görümceler bize hep ters davranıyor bizi istemiyor ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar ya ee onlarda evli misal benimki evli acaba onlarda görümcelerinden çekiyor mu benimki dışarıya karşı öyle bir profil çiziyor ki acaba diyorum probelm bende mi ya da demek ben kötüyüm vs vs gibi düşüncelere kapılıyorum hayır yani sonucta sende bir gelinsin değil mi anlaman lazım ama yok her türlü kötülüğü yapıyorlar şahsen ben korkuyorum gelin hanıma bir şey demeye aman diyorum ah falan eder benimde evim yuvam var neme lazım diye ama başkaları çatır çatır görümce 🤦🏻‍♀️

Kanayan yarama dokundun kardeş. Hem gelin he görümceyim ikisindende çekiyorum. Böyle söyleyince karşıdaki e ikisi kötü bi sen mi iyisin der, bem olsam ben de derim yani.

Ben de çok sessiz sayılmam ama son raddeye gelinceye kadar susarım ama mecburiyetten. Hadi görümcemi istemezsem görmüyorum ama gelin kişisi annemlerle altlı üstlü oturuyor. Tatillerde mecburen görüyorum. İki yıl önce tüm bağlarımı kopardım selami sabahı kestim.

Niye mi Ne zaman annemle tartışsa beni de dahil etmeye çalışıyor susuyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor. Kocasıyla birbirlerine giriyorlar kadındır ezilmesin diye haksız olduğu bana çirkeflik yaptığı halde onun tarafını tutuyorum ama çamur işte yine gelip bana sıçratıyor pisliğini.

Tek derdi anamın yanına gidip anamın hizmetini görüyor olmam. İnanın annemle altlı üstlüler ama annemle iki yabancı gibiler. Annem senelerce çocuklarına baktı kendisi evi kirlenmesin diye evde huzur vermez çocuklara onlar da annemin yanına çıkarlar. Annem gönderse de gitmezler. İnanın tatillerde gidiyorum çocuklar yatmaya bile gitmiyor evlerine zor güç sıkış tepiş yatıyoruz. Tüm pisliklerini ben temizliyorum kadın temizlediği balkonu bile pisletmesine izin vermez çocuklarının. Buna rağmen sen belim çocuklarıma ne yapıyorsun der başka bişey demez. O çocuklar inanın annemin elinde büyüdüler .

Ama ah ediyorum her aklıma geldikçe yaşattıklarını yaşamadan göçmesin hu dünyadan.
Amma dertliymişim...

Selam hanımlar

Hem gelinin hem gorumceyim.
isim yok geline kotuluk yapicam:KK45:
Kv ile de aram cok sukur gayet iyi,11 yillik evliyim,bin sukur cok sukur bir kere surtusmemiz olmadi.
illa ki fikir ayriligi oluyor ama ben he diyip geciyorum.
Kardesimin esi de dis bileyecegim son insan bile degildir.
Herkes yerinde iyi olsun

Bende gorumceyim ve gelinimiz kardesime kizdiginda bile sırf sizin aileye gelin olabilmek için evlenicm ben bu odunla diyordu düşünün 😉. Ben çok severim kendisini kardeşim gibi onun da öyle abla gibi sevdiğine eminim. Ama asla hiçbir şeyine karışmam, hayat kendi hayatları banane, iyi olsunlar da ne isterim başka? Bence bu kaynana görumce ilişkileri tamamen sans işi. Herkes haddini bilse sorun falan kalmicak da ışte bakma. Birinin kardeşi olmak veya annesi babasi olmak ona sahip olma hakkını vermiyor. Tabi bizim çoğu insanımız bunu yapıyor üstüne mutlu olmasını bekliyorlar. Hem evlensin mutlu olsun hemde sadece bize ait olsun hiç ayrilmayalim. Üzgünüm ama yok öyle bir dünya!

Bende gorumceyim ve gelinimiz kardesime kizdiginda bile sırf sizin aileye gelin olabilmek için evlenicm ben bu odunla diyordu düşünün 😉. Ben çok severim kendisini kardeşim gibi onun da öyle abla gibi sevdiğine eminim. Ama asla hiçbir şeyine karışmam, hayat kendi hayatları banane, iyi olsunlar da ne isterim başka? Bence bu kaynana görumce ilişkileri tamamen sans işi. Herkes haddini bilse sorun falan kalmicak da ışte bakma. Birinin kardeşi olmak veya annesi babasi olmak ona sahip olma hakkını vermiyor. Tabi bizim çoğu insanımız bunu yapıyor üstüne mutlu olmasını bekliyorlar. Hem evlensin mutlu olsun hemde sadece bize ait olsun hiç ayrilmayalim. Üzgünüm ama yok öyle bir dünya!
Çok güzel özetlemişsiniz

Valla elinden gelse görümcelerim beni dünyadan siler. Abilerini aldım ya hani ellerinden. Ben de görümce olucam ama bu zamana kadar hiç fesatlıklar aklıma gelmez. Aksine hep bana böyle yaptılar ama ben böyle yapıcam derim

Iki gorumcem var kendim de görümceyim. Iki görümcemden büyük olan gayet iyi ama küçük olan sinsinin önde gideni ne yazık ki . Ben nasıl bir görümceyim onu gelinimize sormak lazım ama kötü olduğumu düşünmüyorum . Biri bana kötülük yapmadığı müddetçe kimseye kötülük yapmam, kalp kırmayı sevmiyorum .

Bizde bir gelin var.Dusmanimin basina..Kadin seytan,kiskanc,fesat,hasta ruhlu..Hayatinda kim varsa,hepsinin hayatina miciyo.Kendine degil,bize degil,tum mahalleye,sulaleye herkese zarari var. Yakinda oturuyor lanet.1 tane arkadsi yok. En son cocugumla avm ye gidiyomusum.sinema,oyun parki vs.gidiyorum. Ustume saldirdi ne o.. kaldi,ne baska sey.Gorumce vs.. etiketlerle alakasi yok insan olmakla alakali hersey.Kotu insan ,ne kadar iyi olursan ol illa saldiracak,sorun edecek birseu buluyor..

sıze deger vermedıgını yanı ınsan olarak kısı olarak degersızmıs gıbı davrandıgını hıssettıgınız kısı kım olursa olsun bayramdan bayrama cenazeden dugunden dugune bır merhaba deyıp gecın hıc konusmayın bence

altdan aldıgınızda bunu normal sanıyor kotu ınsanlar ve yaptıkları her kotuluge mustahak goruyorlar
gorusmemek en ıyısı

son cümlenizde o kadar haklısınız ki Allah im arsız yüzsüz insanla karşılaştırmasın. Başetmesi inanın çok zor. Bir de öyle yüzsüz oluyorlar ki herşeyi kendilerine hak görüyorlar. Sustukça tepene çıkıyorlar.

Bizde bir gelin var.Dusmanimin basina..Kadin seytan,kiskanc,fesat,hasta ruhlu..Hayatinda kim varsa,hepsinin hayatina miciyo.Kendine degil,bize degil,tum mahalleye,sulaleye herkese zarari var. Yakinda oturuyor lanet.1 tane arkadsi yok. En son cocugumla avm ye gidiyomusum.sinema,oyun parki vs.gidiyorum. Ustume saldirdi ne o.. kaldi,ne baska sey.Gorumce vs.. etiketlerle alakasi yok insan olmakla alakali hersey.Kotu insan ,ne kadar iyi olursan ol illa saldiracak,sorun edecek birseu buluyor..
Ayyy çok doğru valla gözünün üstünde kaşın var deyip ... hayatımda bir aksilik çıktığında kadın zevkten dört köşe oluyor böyle bi sey olabilir mi ya aklım almıyor niye yani

Masallah benim görümcem de çok tatlıdır. Kendisi henüz gelin degil ama karakter meselesi demekki.

Yengem var bır yaş büyük az cok tartısmıstık bayadır o aramadı bende aramdm abım aracılıgı ıle selamlasıyoruz telde uzak sehırlerdeyız karısmıyorum gorusmuyorum üç görümcem var onlarda uzak ayda yılda gorusuyoruz. Esı vefat eden bır görümcem var cok sevıyorum kardeşim gıbı cocuklarını da sevıyorum. Gelın görümce degılde yanı uyusursan anlasırsan ıyı anlasamazsan yapacak bırsey yok atsana atılmıyor satsan satılmıyor ölene kadar ıyı kötü cekecegız. Genel olarak stabıl bızım yenge- görümce işleri😁

Ben bu sıfatlara ünvanlara takılmıyorum
Bir insanın karakteri , kişiliği, terbiyesi , akıl sağlığı ne kadarına izin verirse o şekilde davranıyor
İyi yürekli . insanları Allah için kırmamaya çalışan biriysem , neden yalnızca görümce olduğum için masum birisine eziyet edeyim.
o sebeple demek ki görümceniz kötü karakterli birisiymiş , siz ne yapsanız değişmeyecek, düzelmeyecek . Boşverin.. o yok gibi davranın ortamlarda.. mecburi karşılaşmalarınızda sohbetiniz, merhaba merhaba seviyesinden ileri gitmesin...Allah kötülük yapanların layığını versin..
Size de kolaylıklar dilerim..

Ben bu sıfatlara ünvanlara takılmıyorum
Bir insanın karakteri , kişiliği, terbiyesi , akıl sağlığı ne kadarına izin verirse o şekilde davranıyor
İyi yürekli . insanları Allah için kırmamaya çalışan biriysem , neden yalnızca görümce olduğum için masum birisine eziyet edeyim.
o sebeple demek ki görümceniz kötü karakterli birisiymiş , siz ne yapsanız değişmeyecek, düzelmeyecek . Boşverin.. o yok gibi davranın ortamlarda.. mecburi karşılaşmalarınızda sohbetiniz, merhaba merhaba seviyesinden ileri gitmesin...Allah kötülük yapanların layığını versin..
Size de kolaylıklar dilerim..
Çok teşekkür ederim

Ayyy çok doğru valla gözünün üstünde kaşın var deyip ... hayatımda bir aksilik çıktığında kadın zevkten dört köşe oluyor böyle bi sey olabilir mi ya aklım almıyor niye yani
Ayni iste.Gorusmuyorum kahveye cagiriyo,hediye aliyo.Len nefret ediyon benden madem birak daa yakimi.Uzak duramiyor benden.bir yanlisimi gorsw bilbord yapar astirir.Ne kadar kacsamda pesimde.Kabus gibi.yemin ediyorum ruyalarima giriyo.Ben biriyle gorussem ,gorustugum kisiye dusman oluyo .Hasta ruh. Evlendim kactim,yurt dislarina gittim .sahte erkek hesaplari acip yazdi ,engelledikce 20,30 hesap acmistir.Asigim sana vs. Bosandim halay cekmis. Benim kimse ile bir derdim yok vallahi yokk .Bana zarar vermesinler yeter..

X