Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
evet en aksiyon topik tanrıçanın topik doru diyor üzüm çekirdeğim:))))

az duralım bidenem arka arkaya kim nasıl yetişecek canısım:))))

telaşlı çiçekler:))))))))

aynen bal bademim..tekrar anket açılır,reklam yapılır,kim düzenliyecek karar verilir,sonra resimler çekilir ve sunuma hazır..afiyet olsunbuyrunnnnnnnnndenirsositososito

11 ve 12 numaqrali makyaj gercekten cok benziyor..

bence 12 numara popilaritesizlikten pek puan alamiyor.

(popilaritesizlikten yazdiktan sonra 2 defa okudum yanlismi diye. ne bicim bir kelime :roflol:)

oyumu verdim gitti alkisalkisalkis
amaaaa keşke burda kim olduğunu bilsem hayran oldum sanırsam takip için listeme eklesem kendisini :asigim:

tabi ki 11 numara
duruşu edası herşeyi başka onun ve o bu işi biliyor kesinlikle
makyajı da biliyor taşımasını da
balköpüğüm biyerini kaşı be ya:jeyyar:

düşünsenize,saçlar kabartılmış,kulak arkası güller takılmış,başa tülbentler dolanmış,şıkır şıkır kolyeler,fuşya kırmızı cartlak renkte rujlar,bol kuyruklu eyelinerlerbayanssulusmiledelikafadulden
ay valla katılasım geldiboshayallersmile

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy düsüncesi bile süperrr keyifli:roflol:
ayyyy alllllaaaanizi kizlar bidahaki yarisma cingene makyaji olsun yafffffffffffffffff:roflol:
anammm gerci o zaman nasil bisi yaparim bilmiyorum ama cok egleniriz yaaa:D

11 numara ben senden baska bir makyaj bekliodum, hani bi kere yapmistin ya beyaz kremrengi arasi simli makyaj. ona bitmistim bennboshayallersmile

(popilaritesizlikten yazdiktan sonra 2 defa okudum yanlismi diye. ne bicim bir kelime :roflol:)

bende 3 kez okudum alllaaama sempatiksalakcinni

iyi ki katılmışsın çiçeğim ben seni yeni görüyorum göz yapını çok beğendim canısım çok harika makyajlar olur sana

cnm benim alıntı yapmamışsın ama bana yazdığını düşünüp hemen üstüme alınıyorum kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan bilsem bende çok fotograf koyardım ne bileyim ilk defa katılınca böyle oluyor bir dahaki sefer bende tecrübeli olucam aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

aşkitom o zaman makyajlar değil de, popülerite mi yarışıyor:uhm:
daha çok tanınıp ,sevilip ,bilindik olmak elbette avantaj, ama burada bu yapılmıyor olmalı değil mi a.s

kızlar yapıyonuz mu yoksam:1ninca:
vallaha alırım ayağımın altınadelikafadulden:tomato:

anammm bu ne ya firlamis biranda oylar
yaw anladik birinci belli artik ona kimse yetisemez
azcikta digerlerine paylastirin bari kalan oylari :))))))

popülerlik falan değil bence. bi yerde öyle bişey gördümde. makyajı gösteren göz ve aksesuarladır. aynı makyajı aynı kişi başkasına yapsın o derece dikkat çekmeyebilir de hoş çekici gelmeyebilirde. yerimseniben

hatta şu yarışmada çekim açısından makina netliğine ışığına kadar etkiliyor. makyaj yarışması ama makyajla bitmiyor iş. olumunekankayizsmile

11 resmen beni mıknatısla çeker gibi çekiyor. kusur bulamıyorum ki . konudan çıkmadam dönüp dönüp bakıyorum. maşallahlarımı da çekiyorum nazarım değmez kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :nazar:

Back
X