- Konu Sahibi __TanRIcA__
asayiş berkemal aynen devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abe ortaligi karistirmak icin söylemedim benn..
ne geliyonuz üstüme :sinifsinif:
walla aglarim susturamazsiniz :))
:roflol: ajanlkta kime çektin bakimmm aklinialirimsmile
:lepi:
kazen ve benim tarafımdan yarım elma gönül alma hediyesi varguclubacismilecnm katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
bu arada ödül varmı ???
abe ortaligi karistirmak icin söylemedim benn..
aşkitom olur mu hiç öyle şey ,bu arada hepimiz can ciğeriz....:asigim:abe ortaligi karistirmak icin söylemedim benn..
sadece şunu anladım ...bilmiyorumkismile
ben kendimi bu anlamda geliştirdiğimi düşünüyordum az da olsa,meğer bi pok edememişim .:jeyyar:..yanarım yanarım onayanarım delikafadulden
çok çalışmam gerek çookkkkk....sırnaşık şey
asayiş berkemal aynen devam![]()
teselli ödülü varmı? mesela temizleme sütü olabilir:roflol::roflol:
yok anam yok nirdeeee,kıçım çıktı 2 aydır maddi maneviiikafamçokkarıştı:roflol::roflol: allah seni emi
ya iste bu yarismadan sonra al hergun eline fircalari boyalari karala karala silsempatiksalakcinni
artik baska caresi yok ,bidahaki yarismaya senide usta olarak bekliyelim
aklinialirimsmile10 numeronun fotosu değişti
kaçmazzzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
10 numeronun fotosu değişti
kaçmazzzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
slm kızlar aranızda beni tanıyanınız yok hiçbirinizle bi merhabam olmadı ama konuyu yeni gördüm ve oy kullanmak istedim oyum 11 verdim çok başarılı bi makyaj olmuş yapanın ellerine sağlık
:roflol:ben birinciye karışırım,sonuncuya karışmameyvahedigeldismilesempatiksalakcinnibelki kazen kıyak yapar bilemem artıkzemuszemus