Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
Supersiniz kizlar hepsi cok guzel hele 11 numara harika olmus tam bir gelin makyaji :) Oyum 11 numaraya gitti.(Iyiki katilmami$im:)

herkesin eline emeğine sağlık ...
çok güzel bir yarışmanın 1.si 2 numaralı arkadaşın olması dileğimle herkese başarılar dilerim...

Ben değilidim erzum ben hayırsız çıktım hehe sempatiksalakcinni
Ama mazeretim vardı patrondan raporlu ve de izinliyim denyolindam -tatlicadiarzu-

Tanrıçam, sen ve Akitomun lobi faaliyetleri sonucu böyle süpersonik bir şey çıktı ortaya
:lepi:

deet laan yannışlıkla adını geçirmişim zaten emeği geçenler kısmında

çııh dışarı alsanaalsanasmile

oyunu ver de git:roflol:

ezele rağmen bu atraksyon varsa daha ben ne diyim:smiley-cool::delphin:
bidahaki yarışma çingene makyajı olsunmu:jeyyar:
bol kokoşlu bi makyaj olurbayanssulusmile

hakkat çiçeem yaa çingene de manyak olur laaŞeniz

valla ya ,ara vermeyelim bence ,bundan sonraki de bahar makyajı yarışmasımı olacaktı ?
arkasından yapalım yinelülülülülülühihoyyyt
yenilen pehlivan ,güreşe doymaz misaliyim ben :sm_cool::roflol::roflol:

çiçek suratlım ardardaya yapınca sitede bişeyi çıktı demişti kızlar :)) her ay yapalım olmamı öyle daa iyi olur zaten fotoları topla yarışma süresi derken 1 ayı buluyor arası normal olarak çiçkim

kız tanrıca ne bereketli yarışma oldu böyylee.....marifetli ellerin değince demekki böyle oluyor...maşalah sanada ellerine sağlık ............benim fotoyo bakıp bakıp gülüyorum iyimi...tül perdeme gülüyorum yanihihoyyyt

buarada gercekten çok hoş oldu bu yarışma yaaa.......ilarzu yaktın yıktın yine maşallah sanadaaa............oyumda sana gitti hiç düşünmeden hak ettin çünki:içelim:

gül torbam o tülden ben başka fotolarda da gördüm

yurdum insanı ne var ne yok kullanmış maaşallah yaaaa

yaratıcılığımızı yirim ya

maşallah maşallah:nazar:
hepsi çok güzle olmuş ama aralardan iki üçüne bayıldım
ilk üç nasıl yaptığını resimli anlatıversin
valla şurda evlenmeme ne kaldı öğrenmem lazım tiyoları
far kodları vs herşeyi dökülceksiniz yağma yok
bi sevap işlennio tam olsun bari:DD

ohooooo canısım valla diğerlerini bilmem ama ben 15 çeşit far dememişimdir elimde onu bunla karıştırsam bunu onla mı yapsam hah oldu falanderken... bi srü renk çıktı ortaya:)))

hayal ettiğin renkte olsa farın heç aramıcan iki saat ama karıştırman gerekiyor bayağı bi:)))) farları

gız tanrıçaaa,bence bunun anket süresi dolana kadar bir sonraki yarışma temasını belirleyelim ,bu bitsin ertesi gün o başlasın ...guclubacismile
bahar makkajı olacaktı ya 2. o seçilmişti ankette?bayanssulusmile
acayip zevkli oluyor,arka arkaya yapalım ,ateşimiz soğumadanaklinialirimsmile

valla iyiki katılmışım ay çok heyecanlı ilarzu aldı başını gidiyor ama katılmakta önemli hihoyyyt

ilarzu öylemi dendiii...akannehir
o bişeyi çıktı diyenler bakmayı versin alla alla...alsanaalsanasmile
siz bilirsiniz..ama bu eğlence,paylaşım, katılım ve aksiyon da hiç bir topik te yok boshayallersmile

gız tanrıçaaa,bence bunun anket süresi dolana kadar bir sonraki yarışma temasını belirleyelim ,bu bitsin ertesi gün o başlasın ...guclubacismile

tema belirlensin,ama ark arkaya olmasın..arzuma katılıyorum pandoram..tadında bırakmak daha iyi bana kalırsaboshayallersmile
gerçi dier yarışmayı kim yapıcak belli değilzemuszemus

katiliyorum, hemen 1 hafta icinde resimler gelsin, haftaya baslasin vallaha =)
Bahar makyajiii

ayyyyyyydelikafadulden bence cingene makyaji olsun kizlar nolur yafff manyak bisi olurrr:roflol:

iyi ki katılmışsın çiçeğim ben seni yeni görüyorum göz yapını çok beğendim canısım çok harika makyajlar olur sana

düşünsenize,saçlar kabartılmış,kulak arkası güller takılmış,başa tülbentler dolanmış,şıkır şıkır kolyeler,fuşya kırmızı cartlak renkte rujlar,bol kuyruklu eyelinerlerbayanssulusmiledelikafadulden
ay valla katılasım geldiboshayallersmile

Back
X