Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .

işte demek istediğim bu
aydınlık net belirgin bir gelinde beklenen genel özellikler
resimlerdede aranan bu
çok fazla ışıltı pırıltı gelinde fazla göze batıyor sanırım
rica ederim ilarzum bu iltifat değil doğruydu

:kedi::kedi:

700 kişi oldu kızlar yaaaaa gözlerim yaşarıyor çıldırıyorum rekora koşuyoruuzzzz

evet gülüm arayı uzatınca demek böyle oluyor

bence de ayda bir olsun sıkmasın katılım çok olsun güzel olsun:)))

kızlar ben yarışma bittikten sonra sildirmek istiyorum fotografımı kazen e mi söyliycem yoksa tanrıçaya mı ???

ooooooo almış yürümüş yarışma,ne bereketli oldu maşallah ...
süper katılım ....kaydirigubbakcemile5

ya bu arada 9 numaralı kimse ,gülüşüne ,hatlarına ,güzelliğine bayıldım yarım yüz dfe olsa,dönüp dönüp ona bakıom ,şimdi yine baktım ,yazmadan edemedim ,o nasıl bir güzel gülüş ve masum bir yüzdür..maşalllah

niye kizzz
bundan sonrakiler daha heycanli olcaktir aklinialirimsmile
cingene makyaji var sirada kaydirigubbakcemile2

cnm valla içim gitmedi değil yarışmaya ama önümde düğünüm var kısmetse ama böylede burda kalsın istemiyorum acaba 2 yüz fotomu silsem sadece göz makyajımın oldukları kalsa yine kabulmüdür acaba ??? benneyaptımki

bilmiyorumki cnm
tanrica ve ilarzu iki arkadasin fotosunun degismesine izin verdiler
onlara sormak lazim belki sanada tamam derler bilemiyorum

bilmiyorumki cnm
tanrica ve ilarzu iki arkadasin fotosunun degismesine izin verdiler
onlara sormak lazim belki sanada tamam derler bilemiyorum

evet cnm sonuçta hepsini sildirmeyeceğim sadece göz makyajım kalacak bakalım sorarım tanrıçayla ilarzuya buyrunnnnnnnnn

olmadı katılmam yarışmaya napalım :1no2:

Vallaha pandoracim haklisin 9. numaranin gercekten masallahi var.
$eye benzettim.. kalp agrisi dizisindeki azize yani selma ergec'e benzettim.

Burada ii benzemiyo, ama dizide daha ii belli oluyo vallaha

evet cnm sonuçta hepsini sildirmeyeceğim sadece göz makyajım kalacak bakalım sorarım tanrıçayla ilarzuya buyrunnnnnnnnn

olmadı katılmam yarışmaya napalım :1no2:

cnm bence izin verirler ama bilemiyorum yinede :)
ya cok eglenceli gecicek bence katilll

cnm bence izin verirler ama bilemiyorum yinede :)
ya cok eglenceli gecicek bence katilll

hayırlısı olsun cnm napalım :sm_confused:

bakalım 11. yarışmacı yine katılırsa katılmam belki maşallah aldı bütün oyları hakkıyla bizlere kalmadı birşey kaydirigubbakcemile3

babyke,canım selma ergeç i biliom ,selma ergeç donuk hatlara sahip ,daha soğuk bir havası var ,ama o arkadaşın daha sempatik ve masum hatları var bence ...

topiğe 2 gündür girmiyorum,maşallah katılım güzelhihoyyyt
yalnız etiketlere kop-tummmohaoldumsmilesırnaşık şey:roflol::roflol:

1000 kişi isterizz, 11 ayın sultanı, 12:), 12:)), ablasının güzeli etiket yazmaz =), april etiket yazmadı ki, april ve akitra yakaladım etiketleri krımızııı, ayrılda geeeel 11 kopta gelllll, ayyyyyy 12 nömre 12yi etiketleyeni yisiiinnnnn, errzuu naaptın anam:)), fark var 16 , gönüllerin sultanı ilarzu, gelin, gelin olmuş gidiyorsun, gelinler etekleri toplayın koşun, hepiniz çok güzelsiniz balpetekleri, herkes birbirinden güzellll:), herkes bomba masallah, hersey güzeldi, ilarzumm meyve sepetim seni seviyorum topraaam, kazenin birincisi kim?, kazenin birincisini ben biliyorum, kim kim kim??:), makyaji, mansiyon da verilsin, nezaman birdahaki yarisma?, organizatörüm önde gidenim, tahmin ett:), tanrıçam, tanrıca&gacı org.a.ş, tanrıcam emegine saglık kokolinam :), tatlgacı etiketler doldu livden kaçmaz, ten point, varmi böyle yarisma beee:), yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, yürü be 11:))), yarismaci, yarismasi, yeni yarisma isterizzzzzz!, yok yok eleven
hele 11 ayın sultanına kahkata attım:roflol::roflol:allah tepenizden bakmasın:roflol:
ee hadi 1000 kişi katılmış olsun bariperşembe akşamı sonlanıyo anket
erzuuu adresini yaz gülom,kargonu yollıyım:hulya:nası olsa birincisin,anketin kapanmasına gerek yok
kazende önlüğü hazırlasın:lepi:hadiyeleri cepte bil
:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…