- Konu Sahibi __TanRIcA__
8 nomero süpeeeeer sempatiksalakcinni
8 numara çook güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 nomero süpeeeeer sempatiksalakcinni
evet cnm sonuçta hepsini sildirmeyeceğim sadece göz makyajım kalacak bakalım sorarım tanrıçayla ilarzuya buyrunnnnnnnnn
olmadı katılmam yarışmaya napalım :1no2:
topiğe 2 gündür girmiyorum,maşallah katılım güzelhihoyyyt
yalnız etiketlere kop-tummmohaoldumsmilesırnaşık şey:roflol::roflol:
1000 kişi isterizz, 11 ayın sultanı, 12:), 12:)), ablasının güzeli etiket yazmaz =), april etiket yazmadı ki, april ve akitra yakaladım etiketleri krımızııı, ayrılda geeeel 11 kopta gelllll, ayyyyyy 12 nömre 12yi etiketleyeni yisiiinnnnn, errzuu naaptın anam:)), fark var 16, gönüllerin sultanı ilarzu, gelin, gelin olmuş gidiyorsun, gelinler etekleri toplayın koşun, hepiniz çok güzelsiniz balpetekleri, herkes birbirinden güzellll:), herkes bomba masallah, hersey güzeldi, ilarzumm meyve sepetim seni seviyorum topraaam, kazenin birincisi kim?, kazenin birincisini ben biliyorum, kim kim kim??:), makyaji, mansiyon da verilsin, nezaman birdahaki yarisma?, organizatörüm önde gidenim, tahmin ett:), tanrıçam, tanrıca&gacı org.a.ş, tanrıcam emegine saglık kokolinam :), tatlgacı etiketler doldu livden kaçmaz, ten point, varmi böyle yarisma beee:), yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, yürü be 11:))), yarismaci, yarismasi, yeni yarisma isterizzzzzz!, yok yok eleven
hele 11 ayın sultanına kahkata attım:roflol::roflol:allah tepenizden bakmasın:roflol:
ee hadi 1000 kişi katılmış olsun bariperşembe akşamı sonlanıyo anket
erzuuu adresini yaz gülom,kargonu yollıyım:hulya:nası olsa birincisin,anketin kapanmasına gerek yok
kazende önlüğü hazırlasın:lepi:hadiyeleri cepte bil:jeyyar:
hayir önceden yapilmis makyajlar degil
herkes bu yarisma icin yapti makyajini
cnm evli olanlarin duvaklariyla taclarini kullanmalari cok dogal
evli olmayanlar ise perdeyi duvak yapmislar yerimseniben
duvak sahibi olmak icin önceden cekilmesi gerekmiyoki fotolarinopuyorumnanaktan
hay massallah ilarzum almisin basini gidiyorsun .. sen nerde ögrendin makyaj yapmayi bakiim ananin karnindami ben niye yapamiyorum :roflol:
arzucum muhtesemsin ne diyim süpersin çok öpüyorum o tatlı yanaklarından öpüldün ankaraya gelmeni dört gözle bekliyorum sevgiler
"Anket 14-05-2010 tarihinde ve Saat 19:35 kapanaçaktır" yaziyo ankette nasil persembe aksami sonlaniyo tanrica anlamadim?
şaşırmıştır cano
sen de şaşaırmışsın 19:35 değil 20:35 te kapanacak.
yani yarın 20:35 te kapanacak balım![]()