Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
evet cnm sonuçta hepsini sildirmeyeceğim sadece göz makyajım kalacak bakalım sorarım tanrıçayla ilarzuya buyrunnnnnnnnn

olmadı katılmam yarışmaya napalım :1no2:

tamam canısım yarışma bitince sorarız kazene eyvahedigeldismile

topiğe 2 gündür girmiyorum,maşallah katılım güzelhihoyyyt
yalnız etiketlere kop-tummmohaoldumsmilesırnaşık şey:roflol::roflol:

1000 kişi isterizz, 11 ayın sultanı, 12:), 12:)), ablasının güzeli etiket yazmaz =), april etiket yazmadı ki, april ve akitra yakaladım etiketleri krımızııı, ayrılda geeeel 11 kopta gelllll, ayyyyyy 12 nömre 12yi etiketleyeni yisiiinnnnn, errzuu naaptın anam:)), fark var 16 ;), gönüllerin sultanı ilarzu, gelin, gelin olmuş gidiyorsun, gelinler etekleri toplayın koşun, hepiniz çok güzelsiniz balpetekleri, herkes birbirinden güzellll:), herkes bomba masallah, hersey güzeldi, ilarzumm meyve sepetim seni seviyorum topraaam, kazenin birincisi kim?, kazenin birincisini ben biliyorum, kim kim kim??:), makyaji, mansiyon da verilsin, nezaman birdahaki yarisma?, organizatörüm önde gidenim, tahmin ett:), tanrıçam, tanrıca&gacı org.a.ş, tanrıcam emegine saglık kokolinam :), tatlgacı etiketler doldu livden kaçmaz, ten point, varmi böyle yarisma beee:), yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, yürü be 11:))), yarismaci, yarismasi, yeni yarisma isterizzzzzz!, yok yok eleven
hele 11 ayın sultanına kahkata attım:roflol::roflol:allah tepenizden bakmasın:roflol:
ee hadi 1000 kişi katılmış olsun bari:delphin:perşembe akşamı sonlanıyo anket:delphin:
erzuuu adresini yaz gülom,kargonu yollıyım:hulya:nası olsa birincisin,anketin kapanmasına gerek yok:delphin:
kazende önlüğü hazırlasın:lepi:hadiyeleri cepte bil
:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

gız belki son anda bi atak olur bilmiyorumkismile kim biliiirrr kim biliiirrrrr (kibariye)

hay massallah ilarzum almisin basini gidiyorsun .. sen nerde ögrendin makyaj yapmayi bakiim ananin karnindami ben niye yapamiyorum :roflol:

hayir önceden yapilmis makyajlar degil
herkes bu yarisma icin yapti makyajini
cnm evli olanlarin duvaklariyla taclarini kullanmalari cok dogal
evli olmayanlar ise perdeyi duvak yapmislar yerimseniben
duvak sahibi olmak icin önceden cekilmesi gerekmiyoki fotolarinopuyorumnanaktan

süper o zaman acayip emek harcamışlar hepsine teşekkürler hemen kullanacağım oyumu :)

hay massallah ilarzum almisin basini gidiyorsun .. sen nerde ögrendin makyaj yapmayi bakiim ananin karnindami ben niye yapamiyorum :roflol:

valla çiçek suratlım senelerimi verdim derler ya:)))

laf aramızda ilkokuldan beri yapıyorum.

hani bi süt reklamı var küçük bi kız takmış takıştırmış boyanmış süslenmiş süt içiyor aynada 'gencim güzelim' diyor yaa cadı:)))

aynen onun gibiydim:)))) çok teşekkürler bal parmağım

arzucum muhtesemsin ne diyim süpersin çok öpüyorum o tatlı yanaklarından öpüldün ankaraya gelmeni dört gözle bekliyorum sevgiler

ayy gelemedik kız bi türlü artık nişonlumla gelirik sanırsam askerden dönmesine 9 gün kaldı:)))

"Anket 14-05-2010 tarihinde ve Saat 19:35 kapanaçaktır" yaziyo ankette nasil persembe aksami sonlaniyo tanrica anlamadim?

"Anket 14-05-2010 tarihinde ve Saat 19:35 kapanaçaktır" yaziyo ankette nasil persembe aksami sonlaniyo tanrica anlamadim?

şaşırmıştır cano

sen de şaşaırmışsın 19:35 değil 20:35 te kapanacak.

yani yarın 20:35 te kapanacak balım kaydirigubbakcemile4

şaşırmıştır cano

sen de şaşaırmışsın 19:35 değil 20:35 te kapanacak.

yani yarın 20:35 te kapanacak balım kaydirigubbakcemile4

evet tr'dekilere göre 20:35
bana göre 19:35'te kapancak zemuszemus
yurtdisindayim saat farki var:) yazani kopyaladim saat farkini düsünmeden yazdim kusura bakmayin :1rolleyes:

Napmışsınız etiketlere Allah iyliğiniiz versin emi .
tüüüüüü sizeee :)

6 numaranın gözleri bihteri hatırlattı bana çok masum bi güzellik
11 numaranın (adını söylemiycem) gözleri maşallah çok güzel ve çok tatlı
kararsız kaldım bilmiyorumkismile

eskiden ankete tıklayınca bilirdük kimin kime verdiğini
simdi anket acılmıyor boshayallersmile

Back
X