- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kızlar 20 gün sonra yaparsanız yarışmayı ben üstlenebilirim organizeyi 17 sinde 10 günlük izine çıkıcam 27 sinde buradayım yaniii..ayın 5-6 sı gibi yaparız derseniz ben üstlenirim zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam bende diyorumki bence bir ay sonra olsun,o zaman tadından yenmez..ama hemen arka arkaya olunca millete bay gelir-tatlicadiarzu-
bence az sabredin derim benvereliniortak
kızlar 20 gün sonra yaparsanız yarışmayı ben üstlenebilirim organizeyi 17 sinde 10 günlük izine çıkıcam 27 sinde buradayım yaniii..ayın 5-6 sı gibi yaparız derseniz ben üstlenirim zemuszemus
senin ifadeni almadım henüz:mymeka:8 e verdım bayıldım cunku ! ben katılamadım Tanrıcam affet :gitme:
sen katılmıycaksın o zamanohaoldumsmileyok sen yapma:umursamaz:başka biribi buluruzhihoyyytkızlar 20 gün sonra yaparsanız yarışmayı ben üstlenebilirim organizeyi 17 sinde 10 günlük izine çıkıcam 27 sinde buradayım yaniii..ayın 5-6 sı gibi yaparız derseniz ben üstlenirim zemuszemus
ya iste bencede arada zaman olsun yoksa tadi cikmazki:)
hem böyle heyecan oluyo zemuszemus
katılmam ben ...şimdi üstlenen birini bulmak zor olur...
hem zaten benden bir cacık olacağı da yok ...
haziranın ilk haftası olursa ,yaparım ben ...boshayallersmile
katılmam ben ...şimdi üstlenen birini bulmak zor olur...
hem zaten benden bir cacık olacağı da yok ...
haziranın ilk haftası olursa ,yaparım ben ...boshayallersmile
birini bulmak çok kolay,sen o işi bana bırakaklinialirimsmile
benim topiğin kızları ne güne duruyohihoyyytmutlaka üstlenen olur..sende katıl ama..ben seni görmek istiyorum:enbuyukkk:
birini bulmak çok kolay,sen o işi bana bırakaklinialirimsmile
benim topiğin kızları ne güne duruyohihoyyytmutlaka üstlenen olur..sende katıl ama..ben seni görmek istiyorum:enbuyukkk:
pandora tanricayla beraber sana dalmamizi istemiyosan sus bence :dilcikar:
buluruz yapcak birini yaaa hem acelemizde yok
ok bulamazsanız son çare benim o halde kapito yerimseniben
bi sonraki yarismada herkes yogun olursa bende acabilirim konuyuaklinialirimsmile
normalde baya esmerim cingeneye tam benzerim simdi katilsam kesin birinci olurum sempatiksalakcinni
konuyu acarsam katilmam yarismaya ,sizlerden birisi birinci olur ozamansempatiksalakcinni
fıstık,3 diyince dalıyoruz:)))3delikafaduldenalalalalalalala :tomato: :tomato: :tomato::roflol:pandora tanricayla beraber sana dalmamizi istemiyosan sus bence :dilcikar:
buluruz yapcak birini yaaa hem acelemizde yok
hee bu arada tanrica sende cingene olcan dimi:jeyyar:
ya bisi dicem biz bu kadar heveslendik ama anket fln yapmadikkii:)
kötükedihüso biri bitiyo digeri basliyo
üstlencek birini buluruz yarismada sizleride görmek istiyoruz
oyun bozancilik yapmayin :mymeka:
kötükedihüso biri bitiyo digeri basliyo
üstlencek birini buluruz yarismada sizleride görmek istiyoruz
oyun bozancilik yapmayin :mymeka:
fıstık,3 diyince dalıyoruz:)))3delikafaduldenalalalalalalala :tomato: :tomato: :tomato::roflol:
ben zaten çingeneyim fıstımkaydirigubbakcemile3has be has çakma romanımsositosositoromanlara olan sevdamı herkez bilir:asigim:
yarışmaya katılma imkanım olsaydı ne çingenelikler yapardım size vallaboshayallersmile
hee yürü gidelimde burda katil olacak tek kisi benim galiba klava:__TanRIcA__ .!.:yürü gidelim,bunlar katil edicek bizi kaydirigubbakcemile
9 numaranın resminide değiştirdim..artık bana müsade..yılın en büyük organizasyonunda -tatlicadiarzu- emeği geçen herkezi,tebrik ediyorum Şeniz
adios amigos
birincilik sana kurban olsun anaammmm aklinialirimsmileSympathiwue .!.:didimya zati ,ben cingenelere benzerim ,iki alli pullu bisey yap , al sana cingene
tamam ben katilirim ozaman sizinde birincilik elden gitmis olur ona razi olun gari sempatiksalakcinni