- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kaşına gözüne yüzüne kurban gönüllerin birincisi sana werdm oyumu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laflara bak laflara insan yönetmen olıunca büle oluyor sempatiksalakcinnisaol aprilimŞenizbeğendiyseniz ne mutluopuyorumnanaktan
anket ilk defa açıyorum,zaten ilk denemede ön izleme yapıyım derken konuyu açmışım yanlışlıkla:kedi:
arzum özelden çok yardımcı oldu saolsun çiçeğimopuyorumnanaktansakin ol diye teselli etti,yol yordam gösterdiolumunekankayizsmilekızlar yeminle bende stres yaptım he
renkli dünyanın ışıkları dışarda göründüğü gibi değilbilmiyorumkismilekamera arkası çok yorucumafoldumbensempatiksalakcinni
biri de marş çalar ya :roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
verdim oyumu , nikahımı erkene almaya karar verdim delikafaduldendelikafadulden
riii riiii diiriririri di diridi diridiiiiiiiii delikafadulden
bnm için bi zevkti hanımifindi buyrunnnnnnnnnBen değilidim erzum ben hayırsız çıktım hehe sempatiksalakcinni
Ama mazeretim vardı patrondan raporlu ve de izinliyim denyolindam -tatlicadiarzu-
Tanrıçam, sen ve Akitomun lobi faaliyetleri sonucu böyle süpersonik bir şey çıktı ortaya:lepi:
11 ve 12 numaqrali makyaj gercekten cok benziyor..
bence 12 numara popilaritesizlikten pek puan alamiyor.
(popilaritesizlikten yazdiktan sonra 2 defa okudum yanlismi diye. ne bicim bir kelime :roflol:)
accukta baa verin loo :)
hic kiran kirana bir mücadele cikmadi ortaya..
gercekten 1nci belli 2nci kimsempatiksalakcinni
aşkitom o zaman makyajlar değil de, popülerite mi yarışıyor:uhm:
daha çok tanınıp ,sevilip ,bilindik olmak elbette avantaj, ama burada bu yapılmıyor olmalı değil mi a.s
kızlar yapıyonuz mu yoksam:1ninca:
vallaha alırım ayağımın altınadelikafadulden:tomato:
makyaj tabi onemlide bu yarismalarda zaten tanidiklar usta olanlar ama ,normalde diger yarismalarda biraz tanidiklarinada veriliyo cok zamanda oluyo
ama burda olan ortada verilmesi gereken veriliyo
neyse ne arkadaşlar ...
eğleniyor muyuz?,eğlenirken paylaşıyor muyuz....
gerisi boş
kendi adıma hihoyyyt
ödül şülee okkalı 500 bin tl olsaydı ,o zaman başka tabisii:roflol::roflol: