keşke uygulayabilsek ama nerde...3 hafta sonra gelcekler şimdiden sıtma tutmaya başladı...ya bu kadın benim ömür törpüm....çete kurdu kadın resmen o kocası kızları eltim...bu kadınlar varya kötüsü bi felaket oluyo...ne yapmalıyım şimdi ben hasta gelcek tabi bende kalır çocuk yok ya...işler yoğun eve geç gelirim:biz varız ya ondan der. yemek yapar giderim:sırf yemek yapmakla olmaz der. hizmet ederim:yanımda oturup konuşmuyo der. oturur sohbet ederim:sen çalışan bi bayansın oturacağına işine bak der... daha sayim mi.offf of.
inanın imreniyo insan kayınvalidem kendi annem kadar yakındır asla oğluna beni kötülemez aksine ben haksız bile olsam benden yana çıkarlar diyenlere.... bunları okurken kendimden geçiyorum çünkü ben hiç görmedim böyle... hiç unutmam bi defa eltimler geldiler gezmeye gideceğiz eltim üstünü giyinmiş yemek yedik eltim sen giyin ben yıkarım bulaşıkları beklemeyelim hemen çıkarız dedi bende giyinmeye gittim ve kayınvalidem kocamı odaya çekip neden o yıkıyo bulaşıkları karın yengene neden iş yaptırıyo diye birsürü laf söylemiş kocamda bana geldi yengeme iş yaptırma falan diye laf söyledi... kayınvalideme saygısızlık eden karşısından laf söyleyen bi insan olsam hiç üzülmemem ama asla karşısından bağırıp cevabını veren biri değilim... kayınvalidemle aynı evde kalıyoruz... kocamda hiç beni savunan beni ezdirmeyen biri değildir hep sen susuver, o büyük, ne derse tamam diyeceksin böyle diyo bana:çok üzgünüm:
arkadaşlar çok doluyum,1, 5 senelik evliyim sanki 15 sene gibi gedi bana. ben böle bişe görmedim yaa sizinle paylaşmak bu istiyorum eşim ve ailesi arasında tartışma cıktı anne ogul arasında oldu 10 gun konuşmadılar ben hic karışmadım çünkü biliyodum ıı olucaklarını ben karışmam dedim durdum, amma ne fayda kaynana olucak kadın yaptıklarında utandıya herşeyi benim üstüme attı, altlı ustlu oturuyoruz kocam annesinin gönlünü almak için yanına gitti annesi hep beni diyo gelinlik yapmamişim yüzünü görmek istemiyorm falan filan ben yukarı çıktım sölediklerini hep duydum neyapmaya calışıyosun dedm hiç banamısın demıyo ii yaptım diyo kocam zaten evin tek oglu korkusundan agzını açmıyo benim anam ben anamı atmam diyip duruyo sanki ondan atmasını isteyen var,ve şimdi 1 haftadır çıkmıorum yukarıya,eşimede bişe demiyorum .haklıda olsam ailesi sonucta bıbbırlerını yedıler, genede ben kötü oldum kocamada güvenmiyorum ,sevmiyorum. polyaanacılik oynuyorm .çunkı eşim agresif annesı emınım biztarişinca ohlanır adımızı kedi köpek koyudodu zaten çok zor durumdayım nesizce ne yapmalıyım
Kaynana kocasından görmediği sevgiyi oğlundan istiyor.
tamamen benim durumumu özetleyen cümle:1no2:
Kaynana kocasından görmediği sevgiyi oğlundan istiyor.
tamamen benim durumumu özetleyen cümle:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?