valla ben bir sey diyemeyecegim cünkü benim kaynanam bana anne gibidir.22 senelik evliyim herzaman icin kayinvalidem ve kayin pederim hep benim yanimda olmuslardir.her konuda beni desteklemislerdir.ben haksiz olsam bile asla esimin yaninda sen haksizsin dememislerdir.ama kayin validemle yalniz kaldigimizda aslinda sen bu konuda haksizdin kizim der.bu zaman kadar hicbir kavgamiz olmamistir allahima cok sükür.
Benim Kayinvalidemin basinda öyle bir Kayinvalide vardiki düsman basina bile dilemezsiniz, 17 yasinda bir genc kiz iken geldi onun evine 52 yasina kadar onun kahrini cekti...yatalak kayinvalidesini ve Kayinpederini senelerce bakti kayinvalidem...
Simdi 3 tane gelini var hepsi farli karekterlerde, lakin hicbirimize kaynanalik yapmiyor...Diger iki eltimle benimle konustugu dertlestigi gibi konusmaz konusamaz, hep der gülsüm benim ilk göz agrim gelinimden öte arkadasim gibidir...
9 yildir geliniyim ciddi bir problem yasamadik bu ondan kaynaklandigi gibi bendende kaynaklaniyor, Betisinde dedigi gibi önyargili yaklasmadim, Annemin yerine koymadim hicbirzaman ve beni üzen rahatsiz eden ne olursa olsun saygimi bozmadan kendine söylemisimdir....
Kayinvalide ile Gelin arasinda problem cikmasinin en büyük nedenlerinden biride iletisimsizlik galiba, burda kac defa duydum, kaynanam bana böyle dedi, hakaret etti arkadamdan konustu, bende saygimdan sustum ama diger yandanda esimi doldurdum, kolu komsuya gidip kaynanamin ne adi bir kadin oldugnu anlattim vs. vs. mirmirmirmir
Saygili olmak susmak demek degildir, uslubumu bozmadanda hakkimi savunabilirim...ayrica her lafin altinda bir bit yenigi ararsam illaki bulurum:1closedeyes:...hersey karsiliklidir normalde, istisnalar haric ben hep sunu der sunu bilirim,
Gecinmek isteyen gecinir, ister Kayinvalide olsun ister Gelin.
ahkam kesmek lafı sana değildi inan her söylenenin üstüne herşey gelinde biter deyip geline yüklenenlereydi....her yolu denedim ben susmayı,karşıma alıp konuşmayı...sustum oyuncu soğuk ikiyüzlü dediler,karşıma alıp konuştunm saygısız terbiyesiz dediler...anlıyacağın herkes senin gibi şanslı olmuyor benim kaynanam gibi umutsuz vakalarda var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?