- 16 Ekim 2016
- 1.743
- 914
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Kilo aldıktan sonra sadece bu sene yeni aldığım 3 tane kot pantolonum oluyor, kalan hiçbirinin düğmeleri kavuşmuyorinsan hiç giyecek patolonu kalmadığına sevinir mi ben seviniyorum su an tek korkum geri verip vermeyecegim
Kısa anlatayim dedim ama tutamadım kendimi çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım ve ilk kez başarmaya çok yakınım, belki senin için de motivasyon olur diye hikayemi paylaşmak istedim. Başlangıç kilomuz da aynı imiş sen de benim gibi alırsın inşallah burdaki herkes alsın çok gönülden istiyorum çünkü en iyi yaşayan bilir
ahhh hep aynı süreçler... bence kendi çevrende hem diyetisyen araştır hem de böyle durumlarda mama yazan doktor kim var onu araştır pes etme bulursun sora sora.. hiç birşey bilmiyorsan internetten kendi bulunduğun ildeki beslenme ve diyet merkezlerini arat. sonra bulduklarının diyetisyenlerini ve yorumları araştır. kafana yatanlar ile git bi görüş, hoşuna gidenle yola başla. mama yazacak doktor konusunda onların da tanıdığı ya da diğer danışanlarından duyduğu doktorlar olabilir sorarsınÖncelikle içten cevap verdiğin için çok saol bende bir ara araştırma hastahanesnde baya arastirma vs. Oldu en son beslenmeye geldim ayni senin gibi senin yediklerin normal dedi ve bana mama yazmadı. Diyetisyene gonderdi o da işte öylesine bir liste ve daha da gitmedim. Dediğin gibi ölçüm vs hic bisey yok İnşallah bende güzel bir diyetisyene denk gelirim ve yılmadan biseyler yapabilirim. Tartida 40 ı görürsem göbek aticam artık
ahhh hep aynı süreçler... bence kendi çevrende hem diyetisyen araştır hem de böyle durumlarda mama yazan doktor kim var onu araştır pes etme bulursun sora sora.. hiç birşey bilmiyorsan internetten kendi bulunduğun ildeki beslenme ve diyet merkezlerini arat. sonra bulduklarının diyetisyenlerini ve yorumları araştır. kafana yatanlar ile git bi görüş, hoşuna gidenle yola başla. mama yazacak doktor konusunda onların da tanıdığı ya da diğer danışanlarından duyduğu doktorlar olabilir sorarsınbelki mamaya ihtiyacın da yoktur diyetisyenin yönlendirecektir seni. Sen en fazla kaç kiloyu görebildin şimdiye kadar? ben hayatım boyunca en çok 42 olabilmiştim, o yüzden benim için aşılmaz bi rakamdı onu aşınca kendime inancım arttı
ahhh hep aynı süreçler... bence kendi çevrende hem diyetisyen araştır hem de böyle durumlarda mama yazan doktor kim var onu araştır pes etme bulursun sora sora.. hiç birşey bilmiyorsan internetten kendi bulunduğun ildeki beslenme ve diyet merkezlerini arat. sonra bulduklarının diyetisyenlerini ve yorumları araştır. kafana yatanlar ile git bi görüş, hoşuna gidenle yola başla. mama yazacak doktor konusunda onların da tanıdığı ya da diğer danışanlarından duyduğu doktorlar olabilir sorarsınbelki mamaya ihtiyacın da yoktur diyetisyenin yönlendirecektir seni. Sen en fazla kaç kiloyu görebildin şimdiye kadar? ben hayatım boyunca en çok 42 olabilmiştim, o yüzden benim için aşılmaz bi rakamdı onu aşınca kendime inancım arttı
Canm ben 1 kilo almışım 46 kiloyum şuandaKilo aldıktan sonra sadece bu sene yeni aldığım 3 tane kot pantolonum oluyor, kalan hiçbirinin düğmeleri kavuşmuyorinsan hiç giyecek patolonu kalmadığına sevinir mi ben seviniyorum su an tek korkum geri verip vermeyecegim
Kısa anlatayim dedim ama tutamadım kendimi çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım ve ilk kez başarmaya çok yakınım, belki senin için de motivasyon olur diye hikayemi paylaşmak istedim. Başlangıç kilomuz da aynı imiş sen de benim gibi alırsın inşallah burdaki herkes alsın çok gönülden istiyorum çünkü en iyi yaşayan bilir
Yaaa çok sevindim canım tebriklerCanm ben 1 kilo almışım 46 kiloyum şuanda
1 ayda cnm kursa başladıktan sonra normalde 2 öğün yiyodum smdi 3 öğün yiyorum sabah erken yiyorum öğlende 12 de yiyorum bide akşam yiyorum onun dışında kursta molalarda çikolata kek fln yiyorum bide akşam üstü eve gelirken abur cubur alıyorum cips fln ondan aldım herlde yoksa liste yapmıştım ama uyamadimYaaa çok sevindim canım tebrikler
Kaç günde aldın ve neler yaptın merak ettim
Olsun başlangıç için güzel bence. Bak 3 öğüne çıkarmak bile farkettirdi yani. Bu kurs sana kilo anlamında da iyi gelecek bence. Bundan sonrası için her gün yediğin öğünlere ufak birşey ekle. Ne yiyorsun mesela örnek verirsen belki fikir verebilirim sana. Bide biz burda süt ve bebe biskuvisi yiyerek biraz kilo almıştık ona baslayabilirsin. Ceplerine kuruyemiş yada kuru meyve koy götür ağzın boş kalmasın1 ayda cnm kursa başladıktan sonra normalde 2 öğün yiyodum smdi 3 öğün yiyorum sabah erken yiyorum öğlende 12 de yiyorum bide akşam yiyorum onun dışında kursta molalarda çikolata kek fln yiyorum bide akşam üstü eve gelirken abur cubur alıyorum cips fln ondan aldım herlde yoksa liste yapmıştım ama uyamadim
boyunuz kaç? ben ve buraya yazan arkadaşlar neler yaptığımızı yazdık eski sayfaları okursanız belki size uyacak öneriler bulabilirsiniz. tabi öncelikle bir dahiliye uzmanına görünmenizi ve diyetisyen desteği almanızı tavsiye ederim. birçok şey deneyip hiçbir şekilde kilo alamayan ben öyle kilo almaya başladımArkadaşlar iyi günler.bende kilo almak istiyorum. 33 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 43 kiloyum.acil bana yardım edin ne olur
Boy 1.58. doktora gittim tahlillerde birşey yok.diyetisyen eline liste veriyor bunları ye.zaten onları yiyebilsem bu kiloda olmam.boyunuz kaç? ben ve buraya yazan arkadaşlar neler yaptığımızı yazdık eski sayfaları okursanız belki size uyacak öneriler bulabilirsiniz. tabi öncelikle bir dahiliye uzmanına görünmenizi ve diyetisyen desteği almanızı tavsiye ederim. birçok şey deneyip hiçbir şekilde kilo alamayan ben öyle kilo almaya başladım
Ben de ilk gittiğim diyetisyende bunu yaşadım. Sonra araştırarak özel bi diyetisyen buldum ona gittim. İlk tecrübemi de paylaştım, beni anladı hiçbir şeye zorlamadan azar azar arttirdik yemekleriBoy 1.58. doktora gittim tahlillerde birşey yok.diyetisyen eline liste veriyor bunları ye.zaten onları yiyebilsem bu kiloda olmam.
Kızlar firarda galiba günler oldu ben bunu soralıKızlarr ne alemdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor?
Burda konuştuğumuz eski sayfaları okuyabilirsin neler yaptık bayağı konuşmuştuk. Ben sana diyetisyen desteği almani oneririm ama iyi bir diyetisyen bulman lazım. Ben yıllarca kilo alamadım daha önce gittiğim diyetisyenler de gerekli ilgiyi göstermedi. Son gittiğim diyetisyen sayesinde ve tabi kendi cabamla birlikte 8 kilo aldim. 1.59 boy kilo 46 oldu şu anda..Ben 1.70 boyunda 46 kiloyum okul sebebiyle hiç düzenli bir yemek düzenim yok sürekli değişiyor hatta yemek yemiyorum iştahım yok kafaya koydum nolur yardımcı olun ne yapıcam ben ya