- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
- Konu Sahibi papatyamm13
Bende öyle cnm 26 yaşındaym 17 18 diyolar :-(Ben de 26 yaşındayım ama 17-18 falan gösteriyorum öyle sanıyorlar beni ilk görenler. ben de buna sinir oluyorum yaşıma inanmıyor kimse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle cnm 26 yaşındaym 17 18 diyolar :-(Ben de 26 yaşındayım ama 17-18 falan gösteriyorum öyle sanıyorlar beni ilk görenler. ben de buna sinir oluyorum yaşıma inanmıyor kimse
Çevremdeki kişilerle sohbet edince hep aynı şeyi söylüyorlar. Diyetisyen de dedi aynını... Sen çok stresli hassassın biraz rahat ol bu yapın yüzünden kilo alamıyorsun biraz rahat ol bak nasıl kendiliğinden alacaksın diyorlarAynen öyle cnm bende çok stresliyim ve iki öğün yiyorum düzensiz oyuzden olmuyo bncede
İnşallah canım benim sağol... Tamam 10 unda geri dönüyoruz ama burayı unutup gitmek yok tamam mı bu süreçteAnnene geçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıkar inşallah. Tamam kendimizi dinlendirelim dedik ama gerilememek kaydıyla, ben extra bişey yapmıyorum ama aksatmıyorum da. Mamaya da ara verdim ki günde 500 civarı ondan alıyordum. Dün tartıldım hiçbir şey yapmadan geçen haftadan beri 50 gr almışım, gerileme yok çok şükür. Sen de boşlama fazla 10 aralıkta sahalara geri dönüyoruz.
Kilodan hep bunlar. Amaaaan seni alan almış boşver beğenen beğenmiş başkaları bilmese de olur yaşını. Benim de kısmetlerime mani olmuyor gerçi bilen biliyor da olsun biz yine de alalım kiloBende öyle cnm 26 yaşındaym 17 18 diyolar :-(
ben birkaç kutu kullandım her gün içmedim elimde çok az olduğundan günaşırı içtim ona rağmen 8 günde 1.5 kilo aldım. Bana da diyetisyen elindeki numunelerden verdi denemem için. Ama sonra kontrole gittiğimde reçete etmeye yanaşmadı mamalarla nereye kadar dedi . Madem öyle niye denetip kilo almaya heves ettirdi hiç bilmiyorum. İnat edip parası neyse verip eczaneden kendim alayım dedim ama ya o şekilde devam etmezse bir iki haftadan sonra da aynı hızla kilo aldırır mı acaba... Ucuz birşey değil sonuçta ve daha önemlisi yine hayal kırıklığı olursa bi daha başlamamak üzere bu kilo alma işini bırakırım diye korkuyorum
bende öyle diyorum hem benim kocam böyle beğeniyo fln diyorum :) biz kendimiz dha iyi hissetcez alırsak oyuzden almak istiyoruz ztnKilodan hep bunlar. Amaaaan seni alan almış boşver beğenen beğenmiş başkaları bilmese de olur yaşını. Benim de kısmetlerime mani olmuyor gerçi bilen biliyor da olsun biz yine de alalım kilo
hay hay yeni bir yarışa kadar burayı şenlendirmeye devam ederizİnşallah canım benim sağol... Tamam 10 unda geri dönüyoruz ama burayı unutup gitmek yok tamam mı bu süreçte
Bi arkadaşımın eczacı tanıdığı var, ona sordurttum bki normalin çok çok altında olduğundan yazabilirler dedi. Ama gidip bi dahiliyeciye hiç sormadım yazabilir misiniz diye. Diyetisyen de yazar mısınız diyince sana zaten yazılmaz gibisinden birşey demedi mamayla nereye kadar dedi sadece. O yüzden bilmiyorum karşılanır mıDiyetisyen reçete yazamaz ki. Hem zaten o mamayı sgk karşılamıyor diye biliyorum. Belki dahiliye yazarsa yani ondan da emin değilim ama diyetisyen yazamaz.
Aynen. Ben 42 olduğum dönemde bile kendimi daha iyi hissetmiştim. Ki o bile düşük bi kilo olmasına rağmenbende öyle diyorum hem benim kocam böyle beğeniyo fln diyorum :) biz kendimiz dha iyi hissetcez alırsak oyuzden almak istiyoruz ztn
Biz bu başlığın demirbaşıyız konuyu açtığımdan beri birlikteyiz canlarım unutmayın bizsiz olmaz ki şimdi eksik kalır segazel B bebegim-gel Hedeflediğimiz kilolara birlikte ulaşacağız boşa gitmesin o sözlerhay hay yeni bir yarışa kadar burayı şenlendirmeye devam ederiz
6 öğün mu üç öğün bile yiyemiyorum:-(Bir de arkadaşlar günde 6 öğün yemeye mideyi alıştırırsanız yavaş yavaş almaya başlıyorsunuz ben öğün atladığım için yerimde sayıyorum senelerdir.
Aynen bırakmayın bizi :)hay hay yeni bir yarışa kadar burayı şenlendirmeye devam ederiz
O kalori hesaplayarak bende günde 2500 kalori almaya çalışıyodum bi ara hergün yapamadım olmadı yani alamadım o kadar kalori sen 10 günde 1 kilo aldığına göre işe yaramış cnm devam et bencede Afferin sana:-Dkızlar akşam baya döktürmüşsünüz maşallah :) ben akşamları giremiyorum şu sıralar. 17kasımda başladım sizlerin de etkisiyle, şuan 10 günlük sürede yaklaşık 1kg almışım. günlük almam gereken kalori 2500 fakat; ben sadece 3 gün 2500e ulaştım, onun dışında hep 1800-2000 kcal arasında kaldım. haftasonları erkenden kalkmadığım için öğün atlamış oldum ve 4 gün öyle geçti zaten bu işin sırrı gerçekten düzenli yemek ve sık sık araöğün yapmak. normalde o kadar iştahsızımki demekki gün içinde ben 1200-1300kcal ile idare ediyormuşum onu anladım, çünkü pek araöğün yapmıyordum, şimdi kendimi baya kasıyorum. ara öğünlerde kuruyemiş, süt, ev yapımı tatlı ve meyve tükettim, ana öğünlerde ise eskisi gibi devam çünkü fazla yiyemiyorum midem doluyo hemen doyuyorum. kısacası ben daha böyle devam edicem baya :))
evet cnm pes etmek yok ben bu mamayla kilo alırsam soylerim hepimiz alırız ne güzel olur yaBiz bu başlığın demirbaşıyız konuyu açtığımdan beri birlikteyiz canlarım unutmayın bizsiz olmaz ki şimdi eksik kalır segazel B bebegim-gel Hedeflediğimiz kilolara birlikte ulaşacağız boşa gitmesin o sözler
evet canım işe yaradı ama her gün 2500kcali tutturabilsem demek ki haftada en az 1kg eder, zaten bende daha hızlı almak istemiyorumO kalori hesaplayarak bende günde 2500 kalori almaya çalışıyodum bi ara hergün yapamadım olmadı yani alamadım o kadar kalori sen 10 günde 1 kilo aldığına göre işe yaramış cnm devam et bencede Afferin sana:-D
Biz çok yediğimizi sandığımız günlerde bile aslında kalori olarak çok az alıyoruz farkında değiliz bunun. Çok alsak dahi bunu istikrarlı devam etmediğimizden kiloya dönüşmüyor. Hacmi az ama kalorisi yüksek şeyler tercih etmek lazımMerhaba Bende bir türlü kilo alamıyorum ne kadar sık yesem de hatta gece bile yiyorum ancak bir türlü kilomdan 1 kilo artmıyor aslında iyi bir şey ne kadar yersem rahatça yiyorum ancak biraz balık et iyi olmaz mı kızlar:)
Aynen öyle tespitlerin doğru ama hepimizin sorunu aynı. İstikrarlı değiliz. İki üç hafta dayanıyoruz maksimum, devamı gelmiyor. Sonra vay efendim ben niye kilo alamıyorum. Tabi alamayız suç bizdekızlar akşam baya döktürmüşsünüz maşallah :) ben akşamları giremiyorum şu sıralar. 17kasımda başladım sizlerin de etkisiyle, şuan 10 günlük sürede yaklaşık 1kg almışım. günlük almam gereken kalori 2500 fakat; ben sadece 3 gün 2500e ulaştım, onun dışında hep 1800-2000 kcal arasında kaldım. haftasonları erkenden kalkmadığım için öğün atlamış oldum ve 4 gün öyle geçti zaten bu işin sırrı gerçekten düzenli yemek ve sık sık araöğün yapmak. normalde o kadar iştahsızımki demekki gün içinde ben 1200-1300kcal ile idare ediyormuşum onu anladım, çünkü pek araöğün yapmıyordum, şimdi kendimi baya kasıyorum. ara öğünlerde kuruyemiş, süt, ev yapımı tatlı ve meyve tükettim, ana öğünlerde ise eskisi gibi devam çünkü fazla yiyemiyorum midem doluyo hemen doyuyorum. kısacası ben daha böyle devam edicem baya :))