Gelin hazırlığı

teşekkür ederim

3500 lira verdik gelinlik + duvak. çok mu peki

bir de asıl zaten canımı sıkan ben aldıktan 4 gün sonra gelinlik indirime girdi bahsetmek bile istemiyorum ondan sonra ben böyle oldum

bir de asıl zaten canımı sıkan ben aldıktan 4 gün sonra gelinlik indirime girdi bahsetmek bile istemiyorum ondan sonra ben böyle oldum
Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkma Diğerlerine heves etmen çok normal. Bence fiyatına takmışsın kafayı. Olmadı sat yenisini al

Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkma Diğerlerine heves etmen çok normal. Bence fiyatına takmışsın kafayı. Olmadı sat yenisini al

iki düğün değil de nikah ve düğün olacak aslında. bakalım belki uygun fiyatlı bulursam bitane daha alıcam. üzülmeye değmez haklısın

Sizce ilk kez saç boyamasını düğünden önce mi yapmak mantıklı, sonra mı? Az zaman kaldı. Yakışmazsa düzeltme şansı olmaya bilir.

Sizce ilk kez saç boyamasını düğünden önce mi yapmak mantıklı, sonra mı? Az zaman kaldı. Yakışmazsa düzeltme şansı olmaya bilir.

bence düğünden önce hiç böyle bir riske girmemeli. bir de iyi durmaz falan. ben de düğünden sonra saçlarımı kestircem kısa :)

bende gelinlik bakıyorum ama şöyle bir sorunum var ben öyle gelinlik hayali kurmuş bir insan değilim ne giysem sanki beyaz bir elbise işte beni heyecanlandırmıyor. Ayrıca öyle çok para dökmekte istemiyorum bu işe nasıl çıkıcam bakalım bu işin içinden

bonibon93 Bende gelinlik heveslisi olmadım hiçbir zaman. Hiç bir fikrim yok benim de. Bakdığım gelinlikçide kabarık modellerdi hepsi, saçma geldi bana. İstediğim modellerde pahalı biraz. Ne yapacağım bilemedim. Zamanım olsaydı keşke diktirirdim.

Sehlinam ben sırt dekolteli bir gelinlik ve A kesime karar verdim ama sorun şu katologta bütün gelinliklerin sırtı açık bu gelinliği denemek istiyorum diyorum bir bakıyorum gelenin sırtı kapalı e açık sırtlı bişey yok mu madem yok katalogta neden var diye krize giriyorum içim şişti

Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorum
Saçını nasıl istediğine karar verdin mi?

Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorum
Saçını nasıl istediğine karar verdin mi?

Gerçekten öyle bir gelinlik oluyor mu acaba inan ben merak ediyorum..
saç ensede dağınık bir topuz önde küçük bir taç duvakta topuzun altından uzun ama incecik bişey olsun diye düşündüm
ama bir gelinliği bulsam keşkeeee çabucak umudum tükeniyor

Umutluyum halaFazla iyimserim.
Çok güzel olur anlatdığın gibi. Hoş ve zarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…