- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
Hiç üzülme , ilk izlenim her zaman doğrudur , demek ki sevdin üstünde . Tadilat saç ve makyajla da tamamlanır çok şık olursun merak etme. Bir de hazırlar biraz daha uygun , hem çok para vermemişsindir hem de zaten emin ol kimse kimsenin gelinliğini hatırlamıyor . İçini ferah tut :)
Hiç üzülme , ilk izlenim her zaman doğrudur , demek ki sevdin üstünde . Tadilat saç ve makyajla da tamamlanır çok şık olursun merak etme. Bir de hazırlar biraz daha uygun , hem çok para vermemişsindir hem de zaten emin ol kimse kimsenin gelinliğini hatırlamıyor . İçini ferah tut :)
Cildi kurutuyor ama unutma, sonda nemlendirici kullan mutlaka. Temizliyor birde cildimi, ben çok sevdimBu ara aslında kil maskelerini araştırmaya başladım ben de nette görmüştüm tarifini küçük bir bölgede belli bir süre deneyip test etmeyi planlıyorum bakalım
Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkmabir de asıl zaten canımı sıkan ben aldıktan 4 gün sonra gelinlik indirime girdibahsetmek bile istemiyorum ondan sonra ben böyle oldum
Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkmaDiğerlerine heves etmen çok normal. Bence fiyatına takmışsın kafayı. Olmadı sat yenisini al
Ayneniki düğün değil de nikah ve düğün olacak aslında. bakalım belki uygun fiyatlı bulursam bitane daha alıcam. üzülmeye değmez haklısın
AynenKeyfini çıkar. Benim gibi son ana bırakmakta vardı
İnşallah, çok teşekkür ederiminşallah tam gönlüne hitap eden bir gelinliğin olur
Sizce ilk kez saç boyamasını düğünden önce mi yapmak mantıklı, sonra mı? Az zaman kaldı. Yakışmazsa düzeltme şansı olmaya bilir.
bence düğünden önce hiç böyle bir riske girmemeli. bir de iyi durmaz falan. ben de düğünden sonra saçlarımı kestircem kısa :)
Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorumSehlinam ben sırt dekolteli bir gelinlik ve A kesime karar verdim ama sorun şu katologta bütün gelinliklerin sırtı açık bu gelinliği denemek istiyorum diyorum bir bakıyorum gelenin sırtı kapalı e açık sırtlı bişey yok mu madem yok katalogta neden var diye krize giriyorum içim şişti
Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorum
Saçını nasıl istediğine karar verdin mi?
Umutluyum halaGerçekten öyle bir gelinlik oluyor mu acaba inan ben merak ediyorum..
saç ensede dağınık bir topuz önde küçük bir taç duvakta topuzun altından uzun ama incecik bişey olsun diye düşündüm
ama bir gelinliği bulsam keşkeeee çabucak umudum tükeniyor
Umutluyum halaFazla iyimserim.
Çok güzel olur anlatdığın gibi. Hoş ve zarif
Evet, çok hoşuma gitdi o tarz modeller.ama gelinlik denemelisin kesinlikle askıdaki gibi durmuyor bir çoğu giyince anlıyorsun modeli sen daha bohem bir tarz düşünüyorsun sanırım
Evet, çok hoşuma gitdi o tarz modeller.
Üstümde nasıl durur çok merak ediyorum