Gelin hazırlığı

Kızlar son 2 haftam kaldı.
Ne yapa bilirim bu dönemde?

Lazere gitmem lazım
Yüzümü malesef iyleştiremedim. Belki gelecek hafta genel bakım yaptırırım.

Aksi gibi de yakmadığım, kesmediğim yerim kalmadı.

İstenmeyen tuyler disinda ben de sizin gibiyim. Suan lazere gidiyorum dugunden 1 ay once gibi seanslarim bitecek suan yeterince azalma oldu.
Cilt bakimi icin de ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi yuzumde ufak tefek sivilceler var yine de tamamen puruzsuz degil ne onerebilirsiniz kizlar ?

Dis beyazlatma islemi devlet hastanelerinde yapiliyor mu ve sizce dugunden ne kadar once yapilmali?

Düğün oldumu. Sivilceler konusunda şünü söyleye bilirim. Düğünde makyajla harika kapatdılar. Evlenincede neredeyse hiç kalmadı sivilce problemi

Düğün oldumu. Sivilceler konusunda şünü söyleye bilirim. Düğünde makyajla harika kapatdılar. Evlenincede neredeyse hiç kalmadı sivilce problemi
Tam 2 ay kaldı düğünüme evet makyajla hallolur sanirim yüzümde çok sivilce yok zaten sivilce yapacak şeylerden de uzak durmaya çalışıyorum ama sırtımda çok sivilce var onları nasıl geçircem bilemiyorum krem falan kullanıyorum ama tamamen yok olmuyorlar

ben nikahtan bir gün önce bikini bölgesi için ağdaya gitmiştim sadece

Lazer epilasyona başladım, cilt bakımlarım genelde ufak çapta, daha dört ay var diye kendimi avutuyorum ama zaman hızlı geçiyor, benim huyum son dakikada telaşa düşmektir, yine öyle olacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…