CILT BAKIMI : akne oluşumunu engellemek için antibiyotikli bir krem kullanıyorum + her duşta maske yapıyorum
El/TIRNAK BAKIMI : nişanda manikür yaptırdım düzenli devam etmeyi düşünüyorum onun dışında sıksık el kremi kullanmak şart
AYAK BAKIMI: duştan sonra güzel bir ayak bakım kremi yeterli bence
ISTENMEYEN TÜYLER: lazere başladım 2 nisanda hala tüy yok hayat böyle güzelmiş valla
SAÇLAR : az boyamak şart. krem ve yağ tarama kısmındaki sorunları çözüyor kırık olmasın diye yıllardır maşa ve düzleştirici kullanmıyorum zaten
DİŞLER: son hafta gider dişçiye beyazatırım diyorum şuan için acelesi yok
Sen ne durumdasın :)
Sahiden kendimi yazmamışımCILT BAKIMI : akne oluşumunu engellemek için antibiyotikli bir krem kullanıyorum + her duşta maske yapıyorum
El/TIRNAK BAKIMI : nişanda manikür yaptırdım düzenli devam etmeyi düşünüyorum onun dışında sıksık el kremi kullanmak şart
AYAK BAKIMI: duştan sonra güzel bir ayak bakım kremi yeterli bence
ISTENMEYEN TÜYLER: lazere başladım 2 nisanda hala tüy yok hayat böyle güzelmiş valla
SAÇLAR : az boyamak şart. krem ve yağ tarama kısmındaki sorunları çözüyor kırık olmasın diye yıllardır maşa ve düzleştirici kullanmıyorum zaten
DİŞLER: son hafta gider dişçiye beyazatırım diyorum şuan için acelesi yok
Sen ne durumdasın :)
Tam aradığım insanı buldum)). Lazer yaptıralı kaç yıl olmuş, ne kadar sürdü?CILT BAKIMI: Her ay bakim yaptiriyorum dügüne kadar. Klasik olarak kendimde haftada bir kac gün peeling yapiyorum.
El/TIRNAK BAKIMI: Dügünden önce protez tirnak yaptirmayi düsünüyorum cünkü cok kisa tirnaklara sahibim :)
AYAK BAKIMI: her düsta törpülüyorum zaten dügünden öncede pedikür yaptiririm
ISTENMEYEN TÜYLER: yillar önce lazer yaptirdim
SAÇLAR: kisa oldugu icin kestiremiyorum uzatacagim. Haftada bir kere maske yapiyorum ve aklima geldikce hindistan cevizi yagi sürüyorum
DİŞIER: dügünden önce beyazlatma yaptiririm :)
Tam aradığım insanı buldum)). Lazer yaptıralı kaç yıl olmuş, ne kadar sürdü?
Ne kadar zaman kaldı? Bende normal her şey.hatta regl dönemi düğüne deng gelecek gibiHanımlar bir soru bu düğün telaşı sizinde regl düzeninizi bozdu mu benim tüm ayarım kaçtı ya
Bir soru daha bir jinekologla görüşüp korunma yöntemi tavsiyesi alan var mıdır şuan çalıştığım için gitmeye vaktim bile olmuyor hazırlıklarla birlikte
Hanımlar bir soru bu düğün telaşı sizinde regl düzeninizi bozdu mu benim tüm ayarım kaçtı ya
Bir soru daha bir jinekologla görüşüp korunma yöntemi tavsiyesi alan var mıdır şuan çalıştığım için gitmeye vaktim bile olmuyor hazırlıklarla birlikte
Valla bende de tersine bir sukunet varPortobello cadisi Kıskanırım ama ben Düğün telaşına kadar bende öyleydim. Bi telaş bastırdı şimdi. Bu siteyede tüy sorunum için üye olmuştum, kaptırmışım kendimi
Bana birşeyler oluyor zaman azaldıkcaValla bende de tersine bir sukunet var
Kızlar, düğün öncesi komle vücüt ağdası yapmaya gerek var mı sizce?
Kızlar, düğün öncesi komle vücüt ağdası yapmaya gerek var mı sizce?
lazere gidip de tüylerden kurtulan varsa ne ala. ama ben ve benim gibiler mecburen ağda yaptırcaz