- 11 Mart 2018
- 991
- 647
Yo malesef Sırt, karın gibi. Aldırsım var, cesaretim yok.komple derken bildiğimiz yerler de mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo malesef Sırt, karın gibi. Aldırsım var, cesaretim yok.komple derken bildiğimiz yerler de mi?
Neden ki, sorun mu var?
Yo malesef Sırt, karın gibi. Aldırsım var, cesaretim yok.
Ne zaman düğün? Rahatlığının yarsını bana yollasana Zaman azaldıkca daralıyorum resmen. Saçma şeyleri takıntı yapmaya başladım. Aslında aşırı rahat biriyimdir, ama stres geliyor yavaştan
Haziran İnşallah. Tarih belirlenene kadar rahatdım aslında. Hayaller, mutluluk falan filan Gün aldığımızda delirdim ben, bi heyecan, bu korku geldi sormayıneylülde belki de zaman yaklaştıkça insan strese giriyordur. sizin tarih yakın mı?
Haziran İnşallah. Tarih belirlenene kadar rahatdım aslında. Hayaller, mutluluk falan filan Gün aldığımızda delirdim ben, bi heyecan, bu korku geldi sormayın
Teşekkür ederimbişey kalmamış:) hayırlısı olsun gelinliğinizi aldınız mı?
Hangi youtuber peki? Denesem fena olmaz
TeşekkürlerTuğçe Ay :) Bir bak bakalım belki işine yarar
Ben vaktinden once almis bulundum hem calisiyorum vaktim yok diye hem de gelinlik bakmanin sonu yok diye dusunup iki ay once ilk girdigim yerden aldim hazir bir model. Tadilati sonra olacak. Ama simdi mutsuzum acikcasi. Aceleye geldi sanki. Iade ve degisim de yok. Napalim artikTeşekkür ederim
Bu gün ilk kez baktım. Hepside kabarık modeller, sevmediğim tarz.
Sizde nasıl durumlar, hazırlıklar başladı mı?
Neden aldın, zaten 1 kez giyiliyor. Ben kiralamayı düşünüyorum. Belki tadiltla istediğin gibi bir şey olur.Ben vaktinden once almis bulundum hem calisiyorum vaktim yok diye hem de gelinlik bakmanin sonu yok diye dusunup iki ay once ilk girdigim yerden aldim hazir bir model. Tadilati sonra olacak. Ama simdi mutsuzum acikcasi. Aceleye geldi sanki. Iade ve degisim de yok. Napalim artik
La Mujer Maravilla Markaların hazır peeling ürünleri var ama ne kadar güvenilir bilemem. Tamda düğün öncesi risk olur, doğal ürünlere devam
Aspirin ve kil maskeleri kullanıyorum. Sivilce sorununa iyi geldi, bir de yağ dengesi normalleşti (benimde cildim çok yağlı)
Neden aldın, zaten 1 kez giyiliyor. Ben kiralamayı düşünüyorum. Belki tadiltla istediğin gibi bir şey olur.
Neden aldın, zaten 1 kez giyiliyor. Ben kiralamayı düşünüyorum. Belki tadiltla istediğin gibi bir şey olur.