Gelin hazırlığı

Neden ki, sorun mu var?

Yo malesef Sırt, karın gibi. Aldırsım var, cesaretim yok.

valla sorun değil de tüy var yok ben kesinlikle sırt karın falan dokunmam. benim oralarda da tüy var ama bir gece için kurtulayım derken sonra ömür boyu onlarla uğraşmak istemiyorum. bi de ben hiçbi hazırlık yapmıyorum çok rahatım ala ala neden böyleyim acaba yamakyajımı bile kendim yapıcam, öyle düşünüyorum yani

Ne zaman düğün? Rahatlığının yarsını bana yollasana Zaman azaldıkca daralıyorum resmen. Saçma şeyleri takıntı yapmaya başladım. Aslında aşırı rahat biriyimdir, ama stres geliyor yavaştan

eylülde belki de zaman yaklaştıkça insan strese giriyordur. sizin tarih yakın mı?

Benim de 119 gün kaldı

CILT BAKIMI: Cildim için ekstra bişey kullanmıyorum , cildime yaramadı çünkü şimdiye kadar ne kullandıysam. Düzenli yıkıyorum , temizliyorum ama aylardır fondöten kullanmayı bıraktım , bunun da etkisi büyük oldu diye düşünüyorum.Yağlı ve hassas bir cilt için peeling önerisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum .

El/TIRNAK BAKIMI: Maniküre devam , onun dışında mümkün oldukça az oje sürüyorum . Ve düğüne 1 ay kala tırnaklarımı kesicem , tam ayarında uzasın diye , çok çabuk kırılıyorlar çünkü

AYAK BAKIMI: Pediküre devam , banyo da topuk taşı , ekstra bir şeye gerek yok sanırım

ISTENMEYEN TÜYLER: Ağdaya gitmekten başka çarem yok

SAÇLAR:
Boyatıyorum düzenli olarak , bakır tonu kullanıyorum. İlaveten kısa saçlı olduğum için çıt çıt yaptırdım , nişanımda da kullandım , düğünde de kullanacağım

DİŞLER: Düğün öncesi beyazlatma olabilir onun dışında düzenli fırçalama , başka bir şey yok

Teşekkür ederim
Bu gün ilk kez baktım. Hepside kabarık modeller, sevmediğim tarz.
Sizde nasıl durumlar, hazırlıklar başladı mı?
Ben vaktinden once almis bulundum hem calisiyorum vaktim yok diye hem de gelinlik bakmanin sonu yok diye dusunup iki ay once ilk girdigim yerden aldim hazir bir model. Tadilati sonra olacak. Ama simdi mutsuzum acikcasi. Aceleye geldi sanki. Iade ve degisim de yok. Napalim artik

Neden aldın, zaten 1 kez giyiliyor. Ben kiralamayı düşünüyorum. Belki tadiltla istediğin gibi bir şey olur.

Son düzenleme:
La Mujer Maravilla Markaların hazır peeling ürünleri var ama ne kadar güvenilir bilemem. Tamda düğün öncesi risk olur, doğal ürünlere devam
Aspirin ve kil maskeleri kullanıyorum. Sivilce sorununa iyi geldi, bir de yağ dengesi normalleşti (benimde cildim çok yağlı)

Bu ara aslında kil maskelerini araştırmaya başladım ben de nette görmüştüm tarifini küçük bir bölgede belli bir süre deneyip test etmeyi planlıyorum bakalım

Neden aldın, zaten 1 kez giyiliyor. Ben kiralamayı düşünüyorum. Belki tadiltla istediğin gibi bir şey olur.

Hiç üzülme , ilk izlenim her zaman doğrudur , demek ki sevdin üstünde . Tadilat saç ve makyajla da tamamlanır çok şık olursun merak etme. Bir de hazırlar biraz daha uygun , hem çok para vermemişsindir hem de zaten emin ol kimse kimsenin gelinliğini hatırlamıyor . İçini ferah tut :)

kiralamayı bir ara düşünmüştüm ama satın almayla arasındaki fiyat farkı çok az diye duyunca vazgeçmiştim. tadilatta sadece etek boyu kısaltılacak bir de hafif bedeni daraltılacak. hazır model olduğu için üzerinde oynama yapılsa eğreti durur. ben ikinciyi bile almayı düşünüyorum mutsuzluktan. kimseye söyleyemiyorum nikah ve düğün farklı illerde olacak. gelinlik kötü mü hayır kesinlikle değil. straplez, alt tarafı kendinden kabarık sade ve zarif. ama işte şimdi sürekli gelinliklere bakıyorum ne güzel gelinlikler keşke şu olaydı bu olsaydı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…