Gelin hazırlığı

Kızlar son 2 haftam kaldı.
Ne yapa bilirim bu dönemde?

Lazere gitmem lazım
Yüzümü malesef iyleştiremedim. Belki gelecek hafta genel bakım yaptırırım.

Aksi gibi de yakmadığım, kesmediğim yerim kalmadı.

CILT BAKIMI: cildime yaptığım herhangi birşey yok nemlendirici ve yüz temizleme suyu dışında, çünkü zaten çok hassas problemli bir cildim var:KK43:

El/TIRNAK BAKIMI: hayatımda hiç manikür yaptırmadım:süslü:ellerim ve tırnaklarım küçük olduğu için gerek duymadım. düğün günü de yaptırmıycam. tırnaklarım zaten kısa, açık pembe bir oje sürerim tamam:)

AYAK BAKIMI: ekstra bişey yapmıyorum. yazın dustan sonra vücut kreminden sürüyorum.

ISTENMEYEN TÜYLER: en büyük derdim, bitmeyen çilem:deli: bi atılım yapıp da lazere başlayamadım. evdeki epilasyon aletiyle hallediyorum. düğün günü de ağdacıya gidicem sanırım:olamaz:

SAÇLAR: saçlarımı daha önce hiç boyatmadım. düğün günü de çok sade bir topuz yaptırıcam.
DİŞLER: dişerime bişey yaptırmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum:KK51:

ne kadar masrafsızmışım ya:KK48:

İstenmeyen tuyler disinda ben de sizin gibiyim. Suan lazere gidiyorum dugunden 1 ay once gibi seanslarim bitecek suan yeterince azalma oldu.
Cilt bakimi icin de ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi yuzumde ufak tefek sivilceler var yine de tamamen puruzsuz degil ne onerebilirsiniz kizlar ?

Dis beyazlatma islemi devlet hastanelerinde yapiliyor mu ve sizce dugunden ne kadar once yapilmali?

İstenmeyen tuyler disinda ben de sizin gibiyim. Suan lazere gidiyorum dugunden 1 ay once gibi seanslarim bitecek suan yeterince azalma oldu.
Cilt bakimi icin de ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi yuzumde ufak tefek sivilceler var yine de tamamen puruzsuz degil ne onerebilirsiniz kizlar ?
Düğün oldumu. Sivilceler konusunda şünü söyleye bilirim. Düğünde makyajla harika kapatdılar. Evlenincede neredeyse hiç kalmadı sivilce problemi

Düğün oldumu. Sivilceler konusunda şünü söyleye bilirim. Düğünde makyajla harika kapatdılar. Evlenincede neredeyse hiç kalmadı sivilce problemi
Tam 2 ay kaldı düğünüme 🙈 evet makyajla hallolur sanirim yüzümde çok sivilce yok zaten sivilce yapacak şeylerden de uzak durmaya çalışıyorum ama sırtımda çok sivilce var onları nasıl geçircem bilemiyorum krem falan kullanıyorum ama tamamen yok olmuyorlar 😔

ben nikahtan bir gün önce bikini bölgesi için ağdaya gitmiştim sadece :KK70:

Lazer epilasyona başladım, cilt bakımlarım genelde ufak çapta, daha dört ay var diye kendimi avutuyorum ama zaman hızlı geçiyor, benim huyum son dakikada telaşa düşmektir, yine öyle olacak herhalde. :dondurma:

X