Gelin hazırlığı

Hiç üzülme , ilk izlenim her zaman doğrudur , demek ki sevdin üstünde . Tadilat saç ve makyajla da tamamlanır çok şık olursun merak etme. Bir de hazırlar biraz daha uygun , hem çok para vermemişsindir hem de zaten emin ol kimse kimsenin gelinliğini hatırlamıyor . İçini ferah tut :)

teşekkür ederim:KK200::KK43:

3500 lira verdik:KK43: gelinlik + duvak. çok mu peki :KK43:

Hiç üzülme , ilk izlenim her zaman doğrudur , demek ki sevdin üstünde . Tadilat saç ve makyajla da tamamlanır çok şık olursun merak etme. Bir de hazırlar biraz daha uygun , hem çok para vermemişsindir hem de zaten emin ol kimse kimsenin gelinliğini hatırlamıyor . İçini ferah tut :)

bir de asıl zaten canımı sıkan ben aldıktan 4 gün sonra gelinlik indirime girdi:KK43: bahsetmek bile istemiyorum :KK43: ondan sonra ben böyle oldum

bir de asıl zaten canımı sıkan ben aldıktan 4 gün sonra gelinlik indirime girdi:KK43: bahsetmek bile istemiyorum :KK43: ondan sonra ben böyle oldum
Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkma:KK68: Diğerlerine heves etmen çok normal. Bence fiyatına takmışsın kafayı. Olmadı sat yenisini al

Madem 2 düğün olacak birinide al maddi durum izin veriyorsa. Canını sıkma:KK68: Diğerlerine heves etmen çok normal. Bence fiyatına takmışsın kafayı. Olmadı sat yenisini al

iki düğün değil de nikah ve düğün olacak aslında. bakalım belki uygun fiyatlı bulursam bitane daha alıcam. üzülmeye değmez haklısın:olamaz:

Sizce ilk kez saç boyamasını düğünden önce mi yapmak mantıklı, sonra mı? Az zaman kaldı. Yakışmazsa düzeltme şansı olmaya bilir.

bende gelinlik bakıyorum ama şöyle bir sorunum var ben öyle gelinlik hayali kurmuş bir insan değilim ne giysem sanki beyaz bir elbise işte beni heyecanlandırmıyor. Ayrıca öyle çok para dökmekte istemiyorum bu işe nasıl çıkıcam bakalım bu işin içinden :ıslık:

bonibon93 bonibon93 Bende gelinlik heveslisi olmadım hiçbir zaman. Hiç bir fikrim yok benim de. Bakdığım gelinlikçide kabarık modellerdi hepsi, saçma geldi bana. İstediğim modellerde pahalı biraz. Ne yapacağım bilemedim. Zamanım olsaydı keşke diktirirdim.

Sehlinam Sehlinam ben sırt dekolteli bir gelinlik ve A kesime karar verdim ama sorun şu katologta bütün gelinliklerin sırtı açık bu gelinliği denemek istiyorum diyorum bir bakıyorum gelenin sırtı kapalı e açık sırtlı bişey yok mu madem yok katalogta neden var diye krize giriyorum içim şişti:kızgın:

Sehlinam Sehlinam ben sırt dekolteli bir gelinlik ve A kesime karar verdim ama sorun şu katologta bütün gelinliklerin sırtı açık bu gelinliği denemek istiyorum diyorum bir bakıyorum gelenin sırtı kapalı e açık sırtlı bişey yok mu madem yok katalogta neden var diye krize giriyorum içim şişti:kızgın:
Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorum:KK68:
Saçını nasıl istediğine karar verdin mi?

Oda saçma, ellerinde yoksa kayalogta da göstermesinler. Ben hiç denemedim bile. Ben resimle, katalogla uğraşamam))) Kalbimden vuracak gelinliği arıyorum:KK68:
Saçını nasıl istediğine karar verdin mi?

Gerçekten öyle bir gelinlik oluyor mu acaba inan ben merak ediyorum..
saç ensede dağınık bir topuz önde küçük bir taç duvakta topuzun altından uzun ama incecik bişey olsun diye düşündüm
ama bir gelinliği bulsam keşkeeee çabucak umudum tükeniyor

Gerçekten öyle bir gelinlik oluyor mu acaba inan ben merak ediyorum..
saç ensede dağınık bir topuz önde küçük bir taç duvakta topuzun altından uzun ama incecik bişey olsun diye düşündüm
ama bir gelinliği bulsam keşkeeee çabucak umudum tükeniyor
Umutluyum hala:KK70:Fazla iyimserim.
Çok güzel olur anlatdığın gibi. Hoş ve zarif

X