- 21 Kasım 2017
- 28.474
- 123.436
- 598
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Arkadaşınız hobi olarak mı kezban, yoksa ek gelir mi sağlıyor?selam kızlar komşum yeni sezonu için başvuru yapmaya karar verdi birlikte yaptık başvuruyu. Anca nette okuduğum yorumlar acaba dedirtti. Söylenecek şeyleri bile onlar söylüyormuş hediyeyi bile program alıyomuş gelinlerde ev sahibine verirken görüyormuş gibi herşey senaryo üzerine olduğu yorumlar var. 5 senelik evlilikeri format en fazla 2,5 yıla izin verdiği için 1,5 falan yazıyorlarmış. Sizce katılmalı mı? Bilen duyan gören varsa yazabilir mi?
Ben programı izlemiyorum çalışıyorum vaktimde yok. Size sormak geldi aklıma.
Çıkamayacak bişey yok ama insanlar çok iki yüzlü psikolojim bozulmuştu benim. Ağlamıştım eve gelip hatırlıyorum . Başarılar dilerim arıyorlar zaten Gelin yok diyorlardı bizim zamanımızda.Aaa kazandınız yani tebrik ederim. Gerçekten anlatılanlar gibi yönlendirme var o zaman. Ben dediğim gibi dürsüt ve temiz insanlarında olacağına inanıyorum ben katılmıyorum bakalm bizimki ne yapacak başa çıkabilecek mi
ne demek :)Saolun valla ben çok merak ediyordum gerçekten katılanların ağzından :)))
Yalan yok ilk 1 ay izlemiştim sonra katıldığım haftayla 1 hafta daha izledim sonrasını izlemedim . İlgimi çekmiyor bide programdaki herşeyin nasıl işlediğinı öğrendiğiniz anda çekilmez oluyor .saçma gereksiz çocuk gibi öğretmeye çalışılan durum çok tabiki . Ne derlerse inanın umrumda değil ben kendimden eminim çünkü :)Sen yazilanlara bakma..hepsi bal gibide izliyor ki bak bi sürü örnek vidyo atmışlar..reyinglerde sağlam.
Bide kendilerini cool gostermek adina elestirip dururlar.
Benim fikrim arada denk gelirsem beni sararsa izliyorum yani onemli bi işim yoksa..ama tabi saçma seyler cok programda
Yaa bende mavi saçlı kadını beklicektim aha bizim gangsta diyeBana çıkarsa, giderken tipimi değiştirip kendimi kamufle etmeyi ve mezuniyet şu bu pek bilgi vermemeyi düşünüyorum; 2. soruda gidersem arkamda hiçbir iz bırakmadan gideyim
Kurmacaysa ödülü kazanan nasıl belirleniyor?Ben zamanında eşimle iddiaya girip katılmıştım. Hatta orda seni mahvederler başa çıkamazsın sen onlarla onlar çok cazgir demişti( ne kadar mülayim görüyorsa ozaman lar beni ). Neyse şaka bir yana benim için utanmaniza gerek yok kk hatunları, benim ailem ve arkadaşlarım dışında kimse katılamadı düğünüme, evimi arkadaşlarım görmeye gelemedi akrabalarım vs uzak olduğu için o yüzden katıldım. İyiki katılmışım , kv denen kişi de sizin gibi tepkiler verdi eşimı arayıp karını o.. mı gönderiyorsun boynuzlu falan diye kavga etti . Eşimle konuşmadı 2 hafta , program yayınlandı kv aradı ay kızım çok güzel olmuşsun herkes arayıp tebrik etti ne kadar saygılı ve hanımefendi gelinin var diye dedi. Yani oraya her katılan hepiniz düşündüğü gibi arsız edepsiz olmuyor bu 1. Görgüsüz de değilim çok şükür. Bi sürü mesaj aldım tanıdık tanımadık allaha şükür kişiliğimle alakalı takdir edildim . Bunu da geçiyorum evet program kurmaca , ödülü veriyorlar, kazandım . Ama kurmacalik size bağlı kendinizi orada gösterip kukla olmak istiyorsanız onların her dediğini yaparsınız, eğer sağlamsa karakteriniz hicbisekilde etkileyemiyorlar sizi söyleyeceklerim bu kadar . Güzel komik değişik bir anı olur bence iyi olmuş .
Eee katilsij o zamanEvin heryerini geziyorlarmış sanırım komşumun evi maşallah ışıklı dükkan gibi çok süslü o katılmak göstermek istiyor
Ayyyy onu hatırladım bu ne diyo demiştim bide at albümü gibi olmuş demişti birisi ona da çok gülmüştüm"hiçbir gelin robot değildir."
Youtubeden bakıyorum can alıcı bölümler diye. Kadın atla sahilde çekim yapmış atın albümü olmuş bu demiş birisi.
Katılın bari sizin adınıza da utanalım.
Ülkede yeterince utanılacak şeyimiz mevcut araya sizleri de kaynatiriz komsucugunla.
Gerçekten berbat bir program denk geldiğimde mecbur tutarlarsa öf pof dir diye bakmak zorunda kalıyorum.
Genelde tlc ve trt belgesel açık durur bizde.
Tlc kanalındaki temizlik hastalarinin diğer evleri temizlerkenki tepkileri bizim kanalların abartılı tepkilerine alıştığımız için çok garip geliyor.
O kadar uysal eleştirip temizlik yapıyorlar ki insan yuh diyor :)
Aynı durum bizim ülkede olsa saç bas girişlerdi ahdhahdha.
Bizde de titiz misin diye bir program vardı, evi kirletip temizliyorlardi, sunucusu da bir üniversitede hocaymış hatta. Neyse ki tutmadı da kaldırdılar.
Yorumların çoğu kurmaca , aslında ne söyleyeceğini söylemiyorlar ama neye yorum yapacağını söylüyorlar, saçma sapan şeyler dönüyor ortasında kalıyorsunuz. Ben yarıştığı hafta bi tek ben halktan biri gibi hissetmiştim. Yarışmacılar hep birbirlerinin arkasından konuşup birinci olmaya çalışıyorlar ve her yeni yarışan insan için seni dolduruyorlar psikolojim dayanmamisti benimKurmacaysa ödülü kazanan nasıl belirleniyor?
Yorumların çoğu kurmaca , aslında ne söyleyeceğini söylemiyorlar ama neye yorum yapacağını söylüyorlar, saçma sapan şeyler dönüyor ortasında kalıyorsunuz. Ben yarıştığı hafta bi tek ben halktan biri gibi hissetmiştim. Yarışmacılar hep birbirlerinin arkasından konuşup birinci olmaya çalışıyorlar ve her yeni yarışan insan için seni dolduruyorlar psikolojim dayanmamisti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?