Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

En itici Programlardan biri. Görgüsüzlük giybet cekememezlik var da var. Internette sadece bir kac parcasini instagramda gördüm. Almanyada Rtl2 in basit programlari var. Onlara katilanlara asosyal gözüyle bakiyorlar. Bilmiyorum Türkiye de durum nasil

Abim katıldı zamanında milyonere. 2. Soruda elenmiştik rezaletti

O program evlilikle alakalı değil, daha çok muhasebe içerikli bir program. Şu kadar altın, bilezik, ev seninmi kiramı, eşyası şöyle lüx böyle pahalı, düğün yemekli mi yemeksiz mi
Ben çok eğlenceli sanıyordum albümlerini falan gösteriyorlar düğün videosunu izliyorlar

Benim adıma da iş yerinden bir arkadaşım kayıt yaptırmıştı, ama gazeteden takibi filan gerekliymiş öyle havada kaldı. Yoksa çok eğlenceli olabilirdi belki.

Yani, ilk soruda heyecandan "Son kararım ayy ne dedim o değil buydu enee" derken gitmek riski de dahil eğlenceli görünüyor.

Abim katıldı zamanında milyonere. 2. Soruda elenmiştik rezaletti

Aman kim hatırlayacak, ilk ve tek olsa neyse de, çok var öyle heyecandan giden.
Size unutulmaz bir hatıra olmuş işte, abiyi ömürlük "Bilemedi ya la" diye parmakla gösterip gülmelik. :)

Bir kez denk geldim, senaryo olduğu konuşmaların yapmacıklığından belli. 10 yaşındaki çocuklara metni vermişsin ezberleyip konuşuyorlar gibi. Rol yapma yetenekleri olsa keşke

Katılın bari sizin adınıza da utanalım.
Ülkede yeterince utanılacak şeyimiz mevcut araya sizleri de kaynatiriz komsucugunla.

Gerçekten berbat bir program denk geldiğimde mecbur tutarlarsa öf pof dir diye bakmak zorunda kalıyorum.

Genelde tlc ve trt belgesel açık durur bizde.

Tlc kanalındaki temizlik hastalarinin diğer evleri temizlerkenki tepkileri bizim kanalların abartılı tepkilerine alıştığımız için çok garip geliyor.

O kadar uysal eleştirip temizlik yapıyorlar ki insan yuh diyor :)
Aynı durum bizim ülkede olsa saç bas girişlerdi ahdhahdha.

Herseyi gectim yetmis milyona(?) hha burasi benim yatak odam, kocamla burda yatiyoruz demek bile rahatsiz edici geliyor.
Özel alan degil mi ya evlerimiz?
O kısımları izlemedim ben arkadaşım bana gün gibi kek börek şu bu yapılıp düğün hikayesi konuşuluyor dedi

Aman kim hatırlayacak, ilk ve tek olsa neyse de, çok var öyle heyecandan giden.
Size unutulmaz bir hatıra olmuş işte, abiyi ömürlük "Bilemedi ya la" diye parmakla gösterip gülmelik. :)
Bilemese neysede seyirciye sordu çıkan cevabı değil başka şıkkı söyledi birde tutup açıklamaya çalışıyor sunucu mimiksiz bakıyodu yüzüne abim bide öğretim görevlisiydi o zamanlar

Bu ve bunun gibi tüm programlar düzmece tabiki öyle önceden anlatıp yaptırıyorlardır

Yok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var

Evin heryerini geziyorlarmış sanırım komşumun evi maşallah ışıklı dükkan gibi çok süslü o katılmak göstermek istiyor

Arkadaşımın eşinin ailesi konyada. Hiç gelmemişler o da katılıp nispet yapmak istiyor. Herşeyi kendimiz yaptık görüp çatlatsınlar gibisinden
Komşumuz bana fena halde bu kadını hatırlattı
Biraz benziyor mu?

Görüp görebileceğiniz en kalitesiz program. Katılanların niteliklerinden bahsetmeyeceğim bile.
Anladığım kadarıyla programda tevazu yasak mesela.
O buna uymamış, bu çok ucuzmuş, fonların 3 cm kısaymış, yatak odan şöyleymiş, çekiminde verdiğin poz korkunçluymuş... Ve bunun gibi zibilyon olumsuz yorum yapan gelincikler var. Hepsinin ortak noktası altın dişlerinin olmayışı
Bi o yok diğer her yerleri altın. Sorsan ülkede ne olmuş bilmeyen tipler toplanmış pudra pembesi mi uçuk pembe mi tartışıp duruyorlar.
Bir de kek pasta kısmını hiç görmedim. Öyle gün gibi değildi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…