- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Abim katıldı zamanında milyonere. 2. Soruda elenmiştik rezalettiBi ara bi "Oh gad dammın gırdın beni" denilen bi program vardı, adını hatırlamıyorum; o mantık işte. Olaysız program izlenmez, rating almak da lazım değil mi? Bir kısmı senaryo, bir kısmı doğaldır. Katılası varsa katılsın, ileride hatıra kalacak bi çılgınlığı kalır komşunuzun.
Geçende kim milyoner olmak ister'e baş vurdu benim adıma eşim; çıkarsa temiz bi rezil olup dönmeyi planlıyorum
Ben çok eğlenceli sanıyordum albümlerini falan gösteriyorlar düğün videosunu izliyorlarO program evlilikle alakalı değil, daha çok muhasebe içerikli bir program. Şu kadar altın, bilezik, ev seninmi kiramı, eşyası şöyle lüx böyle pahalı, düğün yemekli mi yemeksiz mi
Benim adıma da iş yerinden bir arkadaşım kayıt yaptırmıştı, ama gazeteden takibi filan gerekliymiş öyle havada kaldı. Yoksa çok eğlenceli olabilirdi belki.
Ben çok safım heralde gün gibi yiyip içip sohbet düğün hikayesini anlatıyorlar biliyorum altın takı işin rengi değişik galibaBi bölüm izle komşundan bile soğursun
Abim katıldı zamanında milyonere. 2. Soruda elenmiştik rezaletti
O kısımları izlemedim ben arkadaşım bana gün gibi kek börek şu bu yapılıp düğün hikayesi konuşuluyor dediHerseyi gectim yetmis milyona(?) hha burasi benim yatak odam, kocamla burda yatiyoruz demek bile rahatsiz edici geliyor.
Özel alan degil mi ya evlerimiz?
Aaa o çeyiz odası işi gerçek mi. Gerçekten çeyiz odası olan insanlar mı varYok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var
Yok be alakası yok..Ben çok eğlenceli sanıyordum albümlerini falan gösteriyorlar düğün videosunu izliyorlar
Bilemese neysede seyirciye sordu çıkan cevabı değil başka şıkkı söyledi birde tutup açıklamaya çalışıyor sunucu mimiksiz bakıyodu yüzüne abim bide öğretim görevlisiydi o zamanlarAman kim hatırlayacak, ilk ve tek olsa neyse de, çok var öyle heyecandan giden.
Size unutulmaz bir hatıra olmuş işte, abiyi ömürlük "Bilemedi ya la" diye parmakla gösterip gülmelik. :)
Ben çok safım heralde gün gibi yiyip içip sohbet düğün hikayesini anlatıyorlar biliyorum altın takı işin rengi değişik galiba
Yok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var
Evin heryerini geziyorlarmış sanırım komşumun evi maşallah ışıklı dükkan gibi çok süslü o katılmak göstermek istiyor
Komşumuz bana fena halde bu kadını hatırlattıArkadaşımın eşinin ailesi konyada. Hiç gelmemişler o da katılıp nispet yapmak istiyor. Herşeyi kendimiz yaptık görüp çatlatsınlar gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?