Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
selam kızlar komşum yeni sezonu için başvuru yapmaya karar verdi birlikte yaptık başvuruyu. Anca nette okuduğum yorumlar acaba dedirtti. Söylenecek şeyleri bile onlar söylüyormuş hediyeyi bile program alıyomuş gelinlerde ev sahibine verirken görüyormuş gibi herşey senaryo üzerine olduğu yorumlar var. 5 senelik evlilikeri format en fazla 2,5 yıla izin verdiği için 1,5 falan yazıyorlarmış. Sizce katılmalı mı? Bilen duyan gören varsa yazabilir mi?
Ben programı izlemiyorum çalışıyorum vaktimde yok. Size sormak geldi aklıma.

Bi programı izle saçmalığının yapmacıklığın farkına var öyle başvurmayı düşünürsün
İzlemediğin yarışmaya da katılmayı düşünmek büyük cesaret:)
10 yıllık evlileri yeni gelin gibi gösteriyorlar çeyiz odası bile var hahah

Yok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var

Beni en irite eden program gelin evi sanırım. O konuşmalar, o eleştiriler, altın hesapları, bileziklerini konuşmaları.. Aman yarabbim.. Bir de en özele kadar gösterilmesi.. ben doğru bulmuyorum.
Evin heryerini geziyorlarmış sanırım komşumun evi maşallah ışıklı dükkan gibi çok süslü o katılmak göstermek istiyor

Tv deki herşey hikaye herşey kavga gürültü üzerine kurulu ben katılmazdım
He tabi bide sıra sıra bilezikleriniz olması lazım boynunuza asacağınız tam altınınız cok komikler bence
Neden bilezik olmak zorunda anlayamadım takmak zorundalar mı? Çok şaşırdım

Yok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var
Çeyiz zaten yeni eve serilen şeydir
Serildikten sonra çeyiz evin her yerindedir
Bi kadın vardı bi yemeni için annem yaptı çok uğraştı demişti yemeniden 100 tl diye etiket çıktı mesela
Saçmasapan işler
Ben eskiden bakıyordum vay be bu zihniyetler bile evlenmiş diyordum mantıktan uzak bireyler

Bi ara bi "Oh gad dammın gırdın beni" denilen bi program vardı, adını hatırlamıyorum; o mantık işte. Olaysız program izlenmez, rating almak da lazım değil mi? Bir kısmı senaryo, bir kısmı doğaldır. Katılası varsa katılsın, ileride hatıra kalacak bi çılgınlığı kalır komşunuzun.

Geçende kim milyoner olmak ister'e baş vurdu benim adıma eşim; çıkarsa temiz bi rezil olup dönmeyi planlıyorum

O program evlilikle alakalı değil, daha çok muhasebe içerikli bir program. Şu kadar altın, bilezik, ev seninmi kiramı, eşyası şöyle lüx böyle pahalı, düğün yemekli mi yemeksiz mi

Benim adıma da iş yerinden bir arkadaşım kayıt yaptırmıştı, ama gazeteden takibi filan gerekliymiş öyle havada kaldı. Yoksa çok eğlenceli olabilirdi belki.

Çok merak ettim izlemem lazım. Bizim evler yanyana dubleks komsumla. En kücük odasında ceyizi ve sandığı var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…