Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

Ağzım açık kaldı ne yalan söylim az bile yapılmıs netteki yorumlar çok cahil hissettim kendimi

Yok ben katılmadım onun başvurusunu yaptım sadece tvdeki fragmanlarından biliyorum. Benim çeyizim yaldızlı yemek takımlarım yok arkadaşımın çeyiz odası bile var
Çeyiz odası ne yahu?

Lütfen katılmayın, arkadaşınız da katılmasın. Hatta mümkünse hiçkimse katılmasın program yayından kaldırılsın. Hayatımda böyle kurgu, saçma bir program görmedim.

Aman kim hatırlayacak, ilk ve tek olsa neyse de, çok var öyle heyecandan giden.
Size unutulmaz bir hatıra olmuş işte, abiyi ömürlük "Bilemedi ya la" diye parmakla gösterip gülmelik. :)

O yarışma ne Boğaziçili, odtülü ÖSS derecesi yapan çocukları ilk 2 soruda harcadı :))
Abi masum kalır valla.

Ben zamanında eşimle iddiaya girip katılmıştım. Hatta orda seni mahvederler başa çıkamazsın sen onlarla onlar çok cazgir demişti( ne kadar mülayim görüyorsa ozaman lar beni ) . Neyse şaka bir yana benim için utanmaniza gerek yok kk hatunları, benim ailem ve arkadaşlarım dışında kimse katılamadı düğünüme, evimi arkadaşlarım görmeye gelemedi akrabalarım vs uzak olduğu için o yüzden katıldım. İyiki katılmışım , kv denen kişi de sizin gibi tepkiler verdi eşimı arayıp karını o.. mı gönderiyorsun boynuzlu falan diye kavga etti . Eşimle konuşmadı 2 hafta , program yayınlandı kv aradı ay kızım çok güzel olmuşsun herkes arayıp tebrik etti ne kadar saygılı ve hanımefendi gelinin var diye dedi. Yani oraya her katılan hepiniz düşündüğü gibi arsız edepsiz olmuyor bu 1. Görgüsüz de değilim çok şükür. Bi sürü mesaj aldım tanıdık tanımadık allaha şükür kişiliğimle alakalı takdir edildim . Bunu da geçiyorum evet program kurmaca , ödülü veriyorlar, kazandım . Ama kurmacalik size bağlı kendinizi orada gösterip kukla olmak istiyorsanız onların her dediğini yaparsınız, eğer sağlamsa karakteriniz hicbisekilde etkileyemiyorlar sizi söyleyeceklerim bu kadar . Güzel komik değişik bir anı olur bence iyi olmuş .

O yarışma ne Boğaziçili, odtülü ÖSS derecesi yapan çocukları ilk 2 soruda harcadı :))
Abi masum kalır valla.

Bana çıkarsa, giderken tipimi değiştirip kendimi kamufle etmeyi ve mezuniyet şu bu pek bilgi vermemeyi düşünüyorum; 2. soruda gidersem arkamda hiçbir iz bırakmadan gideyim

Sanırım elemeyle en kavgacıları seciyorlar. Komşunuz seçilirse bir daha görüşmezsiniz

Hiç izlememiş miydiniz :) valla ben bi ara denk geldim ilk zamanlar 2,3 dakika tahammül edebildim sadece sinirlerim bozuldu
Yok gündüz evde yokumki iş güç. Çoğu zaman nöbetteyim. Vaktim olmadı izlemek için. Eminim dürüst temiz gelinlerde vardır yine diye ümit ediyorum

Aaa kazandınız yani tebrik ederim. Gerçekten anlatılanlar gibi yönlendirme var o zaman. Ben dediğim gibi dürsüt ve temiz insanlarında olacağına inanıyorum ben katılmıyorum bakalm bizimki ne yapacak başa çıkabilecek mi

Ben arada bakıyırum valla yalan yok.. ama sonuna kadar izlemeye tahammülüm yok.. ev gezme kısmına bakıyorum.. arada pasta böreklere bakıyorum.. ama bi bölüm dikkatimi çekmişti. Tunuslu gelin vardı.. eşiyle tanışma hikayesi.. tunustaki düğünü , tunus adetleri fln.. bi tek o bölümün hepsini seyrettim.. onun dışında kavgalı programları sevmiyorum...

Saolun valla ben çok merak ediyordum gerçekten katılanların ağzından :)))

Sen yazilanlara bakma..hepsi bal gibide izliyor ki bak bi sürü örnek vidyo atmışlar..reyinglerde sağlam.
Bide kendilerini cool gostermek adina elestirip dururlar.
Benim fikrim arada denk gelirsem beni sararsa izliyorum yani onemli bi işim yoksa..ama tabi saçma seyler cok programda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…